قورباغه ات را قورت بده

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
قورباغه ات را قورت بده

شما پزشکها و عزراییل هر دوتا یک کارو انجام میدید،با این تفاوت که اون بنده خدا دیگه آدم را سر کیسه نمی کنه!

(این جملات را یک پیرزن هفتاد و دو ساله میگه،لبخندی میزنه،کیفش را برمی داره و عصا زنان از در اطاق میره بیرون.چند روز قبل داشتم یک مقاله می خوندم راجع به انرژی مثبتی که یک پزشک از بیماراش می گیره،فکر کنم یک چیزی تو همین مایه ها بود)
شما از انرژی مثبت چی میدونید؟

• Like
واکنش ها: NYC

Tayloor

عضو جدید
قورباغه ات را قورت بده

شما پزشکها و عزراییل هر دوتا یک کارو انجام میدید،با این تفاوت که اون بنده خدا دیگه آدم را سر کیسه نمی کنه!

(این جملات را یک پیرزن هفتاد و دو ساله میگه،لبخندی میزنه،کیفش را برمی داره و عصا زنان از در اطاق میره بیرون.چند روز قبل داشتم یک مقاله می خوندم راجع به انرژی مثبتی که یک پزشک از بیماراش می گیره،فکر کنم یک چیزی تو همین مایه ها بود)
شما از انرژی مثبت چی میدونید؟

باور کنید تا ببینید!:cool:

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونم چه حسیه که واقعا بعضی ها از خودشون انرژی مثبت میفرستن،از کنار اونا بودن کاملا میشه این قضیه رو درک کرد.وقی باهاشونی حس خوبی داری.به نظر من این همون انرژیه مثبته.

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونم چه حسیه که واقعا بعضی ها از خودشون انرژی مثبت میفرستن،از کنار اونا بودن کاملا میشه این قضیه رو درک کرد.وقی باهاشونی حس خوبی داری.به نظر من این همون انرژیه مثبته.
سلام داداش .
اونایی که از دیدنشون احساس خوب پیدا میکنی انرژی مثبت دارن .
یه عده هم هستند که آدم وقتی میبینتشون یاد قرضاش میفته . اونام انرژی شون منفی هستش.

Tayloor

عضو جدید
درود بر شما
رمز تاپیک کشف شد.
و اما بیشتر توضیح بدید .

بابا خجالتمون ندید دیجه!!:redface:
خب ببین وقتی تو به یه هدفی زیاد فکر کنی اون هدف دائما توی ذهنت بسط و توسعه پیدا می کنه و محور تمام کارات میشه نا خودآگاه و جوری ملکه ذهنت میشه که واقعا باورش می کنی و چون ناخودآگاه تمام کارات برا اساس اون تفکر برنامه ریزی شده تحقق اون هدف رو به سادگی تو زندگیت می بینی.:smile:
اگه امتحان نکردی، به یک بار تست می ارزه تضمینش می کنم که مشتری میشی :smile:

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز

بابا خجالتمون ندید دیجه!!:redface:
خب ببین وقتی تو به یه هدفی زیاد فکر کنی اون هدف دائما توی ذهنت بسط و توسعه پیدا می کنه و محور تمام کارات میشه نا خودآگاه و جوری ملکه ذهنت میشه که واقعا باورش می کنی و چون ناخودآگاه تمام کارات برا اساس اون تفکر برنامه ریزی شده تحقق اون هدف رو به سادگی تو زندگیت می بینی.:smile:
اگه امتحان نکردی، به یک بار تست می ارزه تضمینش می کنم که مشتری میشی :smile:
همینطوره.
تو ژاپن و کره یه باشگاههایی هستش که اونجا روی قدرت تمرکز کار میشه و اسم فعالان اونجا ذن کاران هست.
قدرت ذن.
که یه جور انرژی درونیه.

neda_ezzati

عضو جدید
دربارهی انرژی مثبت می خوام بهتون بگم که واقعا اگه بهش اعتقاد داری پیش می یاد.
من خیلی تجربش کردم و همیشه هم جواب داده.
اگه تا حالا کسی تجربش نکرده از این به بعد حتما بهش فکر کنه و مطمئن باشه که حتما می شه

Farhad_Gulf

عضو جدید
آهان انرژی مثبت یعنی‌ من :cool:

اما دور از شوخی‌ انرژی خوب و مثبت اطراف ما پره به همراه انرژی منفی‌ اما باید دید که ما با چه دید به اطراف نگاه می‌کنیم و با دید مثبت و خوب یا بد‌و منفی‌:gol:
همیشه خوبو بد منفیو مثبت با هم در کنار همان ما که قراره جزبشن کنیم باید حواسمون باشه:gol:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی من انرژی مثبت دارم:redface:

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهان انرژی مثبت یعنی‌ من :cool:

اما دور از شوخی‌ انرژی خوب و مثبت اطراف ما پره به همراه انرژی منفی‌ اما باید دید که ما با چه دید به اطراف نگاه می‌کنیم و با دید مثبت و خوب یا بد‌و منفی‌:gol:
همیشه خوبو بد منفیو مثبت با هم در کنار همان ما که قراره جزبشن کنیم باید حواسمون باشه:gol:
من از انرژی های اطرافمون نگفتم. انرژی هایی که خود انسان داره و تو روح یا وجودشه. این انرژی یا مثبته و یا منفی .کنار همدیگه هم نمیتونن باشن.
یک نفر یا دارای انرژی منفیه یا مثبت.