قهوه تلخ و ملک سلیمان

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.
موضوعی هست که خوبه که با هم به بحث بنشینیم

صنعت فیلمسازی در ایران و حمایت مردمی

همه میدونیم که صنعت فیلمسازی در ایران واقعا عقبه.

اما الان مردم باید کمک کنن(که تقریبا دارن میکنن)مجموعه هایی مثل قهوه تلخ خیلی جالبه و وقتی مردم حمایت کنن جوری میشه که تو قسمت دهم مهران مدیری میاد کلی قربون صدقه مردم میره و همین شخص با خلوص نیت بیشتری کار بعدیشو با اشتیاق تمام میسازه که میشه یه شاهکار جدید.چرا؟؟؟به خاطر حمایت مردم

الان هم فیلم ملک سلیمان یه جهشی هست تو صنعت فیلمسازی ایران

خیلی خیلی دوست دارم مردم برن نه فقط برای تماشا بلکه برای حمایت از اینجور فیلمسازها این فیلم رو ببینن تا با استقبال مردم و سوددهی برای فیلمساز این فیلمساز و دیگر فیلمساز ها به اینجور کارها اشتیاق پیدا کنن و صنعت فیلمسازی تو ایران شتاب حدااکثری رو بگیره و به صنعت سینمای غرب برسه.(که حتما میرسه با حمایت های مردم)

دیگه خسته شدیم انقدر فیلمهای سخیف جواد رضویان و یوسف تیموری و الناز شاکر دوست دیدیم.
سینمای ایران داره میشه سینمای عشق و عاشقی(که اخر فیلم هم با عروسی ختم میشه) همون سالهای قبل از انقلاب

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
ربطی به حمایت نداره .... فیلمسازا برای ارائه موضوع ازادی ندارن ....

نتیجه نداشتن ازادی هم میشه سینمای لودگی و مسخره بازی ....

سالهای 78 تا 84 رو اگه یادت باشه .... سینمای ما تو اون زمان حرکت خوبی رو شروع کرده بود ....

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
قهوه تلخ سریال جالب و خوبی است امیدوارم مهران تو کارهای دیگه اش موفق باشه

مقوله هنر در جمهوری اسلامی معنی نداره پس امیدوار نباشید هنر تو مملکت ما جهش داشته باشه

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
ربطی به حمایت نداره .... فیلمسازا برای ارائه موضوع ازادی ندارن ....

نتیجه نداشتن ازادی هم میشه سینمای لودگی و مسخره بازی ....

سالهای 78 تا 84 رو اگه یادت باشه .... سینمای ما تو اون زمان حرکت خوبی رو شروع کرده بود ....

طرف کلی وقت و هزینه میذاره برای یه فیلم
بعد به خاطر یه جمله توی خانه سینما ، یه هفته بهش وقت میدن که یا حرفتو پس بگیر یا مجوز اکران بی مجوز

حالا ما هی بریم پول مون رو بریزم توی جیب این آقایون که از هرکی که خوششون نیومد بهش مجوز ندن

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
و باز هم برداشتهای سیاسی از یه موضوع غیر سیاسی

امثال ملک سلیمان و مختار نامه و قهوه تلخ و ...اینها بد هستن ؟؟؟اینها تو همین به اصطلاح عدم ازادی دارن ساخته میشن.

شما نکنه صنعت فیلمسازی رو فقط تو بحث فیلمهای سیاسی میبینید؟؟؟؟

ای دوستان سیاست زده

واقعا تاسف باید خورد

آخرین ویرایش:

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز

امثال ملک سلیمان و مختار نامه و قهوه تلخ و ...اینها بد هستن ؟؟؟اینها تو همین به اصطلاح عدم ازادی دارن ساخته میشن.

ای دوستان سیاست زده

واقعا تاسف باید خورد

تقصیر بچه ها چیه وقتی که همه چیز سیاسی شده؟
سینمای سیاسی، فوتبال سیاسی و ...
یعنی می خوای منکر این بشی که فیلمسازها نمی تونن به طور واضح مسائل مملکت رو نشون بدن؟ امیر اشاره خوبی کرد. سالهای 78 تا 84. اون روزها همه جور فیلمی ساخته میشد. عشقی و خانوادگی و جنگی و سیاسی و ... . اون زمان آزاد بودن تو ساخت فیلمهاشون. مثل زیر پوست شهر. یا یه فیلمی بود که متاسفانه اسمش و یادم نمیاد، نیکی کریمی بازی می کرد و آتیلا پسیانی، زمانی بود که آقای کروبی رئیس مجلس بود. یا فیلمی مثل آواز قو و ... . اون زمان میشد مسائل اجتماعی رو توی فیلم بیان کرد. ولی الان چی؟ اینکه آزادی در ایران نزدیک به مطلقه فقط یه حرفه و بس.
وقتی نتونی مسائل اجتماعی و سیاسی رو نشون بدی، خوب قاعدتا باید بری سراغ عشق و عاشقی و فیلمهای به قول شما سخیف رضویان و ... .

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز

ای دوستان سیاست زده

واقعا تاسف باید خورد

آخه چی توی این مملکت سیاسی نیست که این یکی نباشه؟

شما یه موضوع رو به من نشون بده که سیاسی نباشه، بعدش ما میایم غیر سیاسی در این مورد حرف میزنیم

تازه ....چرا ای سیاست زده هایی رو که دوبار نوشته بودی ادیت کردی؟

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من یه قدم بزرگ برداشته شده برای پیشرفت صنعت سینمای ایران
بهتره که حمایتشون کنیم تا بقیه هم دلگرم بشن برای ساخت همچین فیلمایی

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
طرف کلی وقت و هزینه میذاره برای یه فیلم
بعد به خاطر یه جمله توی خانه سینما ، یه هفته بهش وقت میدن که یا حرفتو پس بگیر یا مجوز اکران بی مجوز

حالا ما هی بریم پول مون رو بریزم توی جیب این آقایون که از هرکی که خوششون نیومد بهش مجوز ندن

حرف حساب جواب نداره بانو ....

ای دوستان سیاست زده

واقعا تاسف باید خورد

سینما چند بعد داره نه یک بعد .... اون یک بعدم از هفت خوان رد بشه بعد تایید بشه ....

شما جنبه نداری چرا تاپیک میزنی .... تا چیزی بر خلاف میل میشنوید به تیلیک (درست گفتم آتی بانو؟) قباتون برمیخوره برافروخته میشید فرمان جهاد صادر میکنید ....

تقصیر بچه ها چیه وقتی که همه چیز سیاسی شده؟
سینمای سیاسی، فوتبال سیاسی و ...
یعنی می خوای منکر این بشی که فیلمسازها نمی تونن به طور واضح مسائل مملکت رو نشون بدن؟ امیر اشاره خوبی کرد. سالهای 78 تا 84. اون روزها همه جور فیلمی ساخته میشد. عشقی و خانوادگی و جنگی و سیاسی و ... . اون زمان آزاد بودن تو ساخت فیلمهاشون. مثل زیر پوست شهر. یا یه فیلمی بود که متاسفانه اسمش و یادم نمیاد، نیکی کریمی بازی می کرد و آتیلا پسیانی، زمانی بود که آقای کروبی رئیس مجلس بود. یا فیلمی مثل آواز قو و ... . اون زمان میشد مسائل اجتماعی رو توی فیلم بیان کرد. ولی الان چی؟ اینکه آزادی در ایران نزدیک به مطلقه فقط یه حرفه و بس.
وقتی نتونی مسائل اجتماعی و سیاسی رو نشون بدی، خوب قاعدتا باید بری سراغ عشق و عاشقی و فیلمهای به قول شما سخیف رضویان و ... .

نیمه پنهان بود عزیز دلم .... ساخته بانو میلانی ای صفای قدمت ....

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من یه قدم بزرگ برداشته شده برای پیشرفت صنعت سینمای ایران
بهتره که حمایتشون کنیم تا بقیه هم دلگرم بشن برای ساخت همچین فیلمایی

همینکه ما بریم سینما طرف حمایت میشه؟
حالا گیریم که ما حمایت کردیم، دولت حمایت نکنه چی؟

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز

سینما چند بعد داره نه یک بعد .... اون یک بعدم از هفت خوان رد بشه بعد تایید بشه ....

شما جنبه نداری چرا تاپیک میزنی .... تا چیزی بر خلاف میل میشنوید به تیلیک (درست گفتم آتی بانو؟) قباتون برمیخوره برافروخته میشید فرمان جهاد صادر میکنید ....

سپاس برادر. از نسل سوخته هم البته نمیشه گذشت. اینها همه یک از هزارانه.
قربونت برم. کلی دلم واسه ت تنگ شده بود.

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز

به به

آقا در فشانی های شما بدجور مارو منقلب می کنه هاااا

ما اگه چیزی عرض می کنیم قصدی نداریم جز درس پس دادن در محضر اساتید گرانقدری چون شما

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
به به

آقا در فشانی های شما بدجور مارو منقلب می کنه هاااا

ما اگه چیزی عرض می کنیم قصدی نداریم جز درس پس دادن در محضر اساتید گرانقدری چون شما

نفرمایید بانو .... این فروتنی و خضوع نشانه بزرگواری شماس .... درخت هر چه بارش بیش .... افتادگیش بیش ....

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
به خدا میشه سیاسی هم برداشت نکرد

مثلا کلاس فیلمهایی مثل ملک سلیمان و یا مجموعه ای مثل قهوه تلخ چه ربطی داره به سیاست؟؟؟

اینجور فیلمها رو بیان مردم با رفتن به سینما و خرید سی دی دیجیتال حمایت کنن تا کارگردان حمایت بشه .اگه مردم حمایت کنن دیگه حتی به حمایت دولت هم نیازی نیست. طرف با پولی که درمیاره میره کار بهتری میسازه و درامد بیشتر.

درست مثل پیتر جکسون .پیتر جکسونی که تایتانیک.ارباب حلقه ها .کینگ گونگ و اواتار و دهها فیلم دیگه ساخت.

به خدا خیلی سیاست زده هستید.فقط کارتون محکوم کردن شده.اموراتتون داره اینطور میگذره.خیلی اینطور بده. مهم اینه که محکوم کنید حالا فرقی نمیکنه چی باشه.

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
به خدا میشه سیاسی هم برداشت نکرد

مثلا کلاس فیلمهایی مثل ملک سلیمان و یا مجموعه ای مثل قهوه تلخ چه ربطی داره به سیاست؟؟؟

اینجور فیلمها رو بیان مردم با رفتن به سینما و خرید سی دی دیجیتال حمایت کنن تا کارگردان حمایت بشه .اگه مردم حمایت کنن دیگه حتی به حمایت دولت هم نیازی نیست. طرف با پولی که درمیاره میره کار بهتری میسازه و درامد بیشتر.

درست مثل پیتر جکسون .پیتر جکسونی که تایتانیک.ارباب حلقه ها .کینگ گونگ و اواتار و دهها فیلم دیگه ساخت.

به خدا خیلی سیاست زده هستید.فقط کارتون محکوم کردن شده.اموراتتون داره اینطور میگذره.خیلی اینطور بده. مهم اینه که محکوم کنید حالا فرقی نمیکنه چی باشه.

باشه
من متنبه شدم
می خوام از فیلم جدایی سیمین و نادر حمایت کنم

شما راهشو بهم میگین؟