قالب توپ پینت بال

soshiantrand

عضو جدید
سلام
من میخوام یه قالبی بسازم که باهاش توپای پینت بال رو درست کنم و از اون جایی که شما دانشجوهای متالورژی قالب گیری رو خوب بلدین ازتون کمک میخوام
این قالب باید بتونه یه توپ تو خالی با قطر 2 سانت از جنس ژلاتین (ماده نرم شکل پذیر که بعد از سرد شدن سفت میشه ) رو درست کنه تا بعد داخلش رو از رنگ طبیعی پر کنم
مشکل من اینه که نمیدونم چطوری باید توپ تو خالی درست کنم البته کار در حد یه کار خونگیه و صنعتی نیست
ممنون میشم اگه کمکم کنید

آخرین ویرایش:

m_mahdi_tbt

عضو جدید
بنظر بنده بهتر این سوال رو از بچه های پلیمر هم پرس و جو کنید
جنس ژلاتین مورد نظر چیه ؟ ژل قبل از خشک شدن آب داره؟ ضخامتی که میخواین چقدره؟

بنظرم ایده جالبیه
من الان یه چیزی به ذهنم رسید شما میتونید همزمان با پر کردن رنگ طبیعی توپ رو هم شکل بدید اما یه سری چیزا هست الان که فکر میکنم میبینم روش سختیه:smile:
ولی در کل جالب بود فکرم رو مشغول کرد شدیدآ

soshiantrand

عضو جدید
ژلاتین رو اول با آب مخلوط باید بکنم بعد مثل خمیر در میاد بعد از خشک شدن سفت میشه ضخامتش هم حدود 2 تا 3 میلی متر هست

m_mahdi_tbt

عضو جدید
ژلاتین رو اول با آب مخلوط باید بکنم بعد مثل خمیر در میاد بعد از خشک شدن سفت میشه ضخامتش هم حدود 2 تا 3 میلی متر هست
خوب اگر با آب قاطی میکنین و بعد هم میخواین خشک بشه بهترین گزینه برای قالب از نظر من گچ پلاستر هستش ، گچ هنگام جذب آب ژلاتین رو به دیواره جذب میکنه و نمونتون شکل میگیره ، البته واقعا مطمئن نیستم که آیا برای ماده شما هم جواب بده یا نه ، چون عوامل موثری میتونه دخیل باشه ، از اون جمله میتونم به رفتار رئولوژِی (ویسکوزیته) و اندازه ذرات موجود در محلول اولیتون و پایداری سوسپانسیونیش اشاره کنم، البته طراحی قالب هم یه ظرافت هایی داره که خیلیهاش با تجربه بدست میاد.

javadzahedi

عضو جدید
سلام به همه دوستان
ببخشید اینطوری میگم ولی لطفا خودتونو نکشید یه زحمتی بکشین سرچ کنید توپ پینتبال بعد یه فیلم تو اپارات هست که طریقه ساخت توپ پینتبال رو نشون میده یه دستگاه خیلی خوشگل هستش که به زیبایی هر چه تمام توپ ها رو درست میکنه ولی یه مشکل کوچولو داره و اون اینه که قیمت دستگاه به پول ما حدود یک میلیارد و نیم در میاد فکر کنم اگه بشه این مشکل رو حل کرد بقیه موارد خیلی جدی نباشه

بالا