تا چند دهه پيش مردم کشور ما رسم داشتند براي پخت غذا مخصوصاخورشت و آش از قابلمه هاي مسي استفاده ميکردند و يک کفگير آهني داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار ميگرفت..هيچکي نميدونست چرا بايد اين کفگير درون قابلمه مسي قراربگيره؟؟؟ فقط ميدونستند براي پخت غذا خيلي خوبه.داستان از اين قراره که بدن مخصوصا مغز براي سلامت و نشاط و کنترل اسيد لاکتيک و کورتيزول به 6 ميليارد يون مس نياز دارد و به همين نسبت يون آهن.کمبود يون مس باعث ميشه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگي و کسالت کنيد و هي دهن دره کنيد.در ضمن هيچ کارتل داروئي نميتونه از يون يک عنصر براي شما قرص تهيه کنه....و اوني که مثلا" به اسم قرص آهن به خورد شما ميدهند شامل مولکول آهن هستش که براي بدن هيچکار بردي نداره.تعريف يون و مولکول را ميگذاريم براي کلاس هاي طب سنتي ولي تا اينجا بدونيد که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسي از يون آزاد شده اين ظرف استفاده ميکند و در بدن شما فوق العاده احساس نشاط و انرژي ايجاد ميشود و ديگه از اون دهن درگي و خميازه و کسالت خبري نيست.وباعث طول عمر مفيد و سلامتي جسمي مخصوصا" براي خانمها نزديک به دوران عادت ماهيانه دارد.ولي يک دفعه توي دهه 50 از اين نون خشکي ها اومدند و داد ميزنند"قابلمه مسي..کفگير آهني خريداريم" و با يک قيمت مناسب اين قابلمه ها را خريدند و به جاش قابلمه آلمينيومي ميدادند.هيچکس توي اون دهه نفهميد اين همه قابلمه مسي کجا قراره بره؟ ولي بعدا" فهميديم اينها همه يک برنامه از طرف اونوره واسه سلامتي ما مسلمونا و ايرانيا.بعدش هم که الان ظرف هاي استيل وتفلون اومده که مدعي هستند غذا توش زود ميپزه و به کفظرف نميچسبه.ولي مردم ما خبرندارند که همين يون هاي مضر در اين ظروف عامل سرطان هستند و به راحتي يون سرب و آلمينيوم و ... ميتونند درجا يک کودک 6 ماهه را ظرف يک سال به بيماري هاي کمبود خوني و سرطان ويک فرد بزرگسال را در طي 5 سال به بيماري هاي کبدي و خوني و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان.من به همه رفقاي گروه پيشنهاد ميکنم حتما" براي پخت غذا (مخصوصا" غذاهاي آبکي) ازقابلمه مسي و کفگير آهني استفاده کنند...حداقل براي يکبار هم شده تا ظرف سه روز اثر آن را روي بدن خودتون ببينيد.حالا جالبه توي شمال ايران موقع پخت خورشت (مخصوصا" فسنجون ) يک تيکه اهن يا نعل اسب مياندازند وسط خورشت تا حسابي رنگ بگيره...اين کارباعث آزاد شدن يونهاي آهن و سلامتي بدن ميشود. اگر دقت کنيد مردم مازندران و گيلان تقريبا" در حدصفر دچار بيماري هاي خوني و سرطان خون ميشوند.دستور اول: از قابلمه مسي و کفگيرآهني براي پخت غذا استفاده کنید در آينده ميوه ها و غذاهائي که داراي آهن و مس هستند براتون معرفي ميکنم که در سيستم غذائي خودتون ازشون استفاده کنيد.
با تشکر از توجه شما.
با تشکر از توجه شما.
