فیزکدانان برسید به داد این غیر فیزیکی

it boy

عضو جدید
درباره نحوی درست مطالعه کردن فیزیک کمکم کنید:w10:.اخه... رشته من مهندسی ولی باید فیزیک 2و از 1و از2 . روپاس کنم .راستش تو فیزیک1 گریه ام در اومد:crying:. میگن تو بقیه اش چپه میشم :surprised:.خواهش میکنم کمکم کنید . مباحث فیزیک2و از1و2 چیه؟ تا شروع ترم جدید بهتره از کدوم کتاب پیش مطالعه کنم که بفهمم چی میگه؟

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
برای رشته های مهندسی معمولا در فیزیک 1 مکانیک و گرما و تو فیزیک 2 مغناطیس و شاره تدریس میشه.
و برای مطالعه میتونی از فیزیک هالیدی استفاده کنی
البته بهتره با یکی که فیزیک 2 رو پاس کرده یا فیزیک میدونه در ارتباط باشی تا اگه جایی گیر کردی نسبت به ادامه بی میل نشی.

mr.rohalamin

اخراجی موقت
تو فيزيك هم كه مشكل داري!
تو دوره دانشگاه درسي به اندازه فيزيك آسون هست!!

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
تو فيزيك هم كه مشكل داري!
تو دوره دانشگاه درسي به اندازه فيزيك آسون هست!!

سلام دوست من:smile:
بی انصافی نکن
فیزیک واقعن از شیرین ترین درساییه که تو دوران تحصیل تدریس میشه در این مورد موافقم;)
ولی برای کسایی که دوست دارن شیرینه
کسایی هم هستند که حاضرند دروس بی منطق و حفظ کردنی رو 20000000000 بار امتحان بدن بجای فیزیک برای اونا خیلی سخته
قانونه (میگن قانون طبیعته) هر چیزی رو سخت بگیری سخت میشه

it boy

عضو جدید
سلام دوست من:smile:
بی انصافی نکن
فیزیک واقعن از شیرین ترین درساییه که تو دوران تحصیل تدریس میشه در این مورد موافقم;)
ولی برای کسایی که دوست دارن شیرینه
کسایی هم هستند که حاضرند دروس بی منطق و حفظ کردنی رو 20000000000 بار امتحان بدن بجای فیزیک برای اونا خیلی سخته
قانونه (میگن قانون طبیعته) هر چیزی رو سخت بگیری سخت میشه

سلام دوست عزیزم خوبی؟ :smile:
من قربونه فیزیک و هرچی حل کردنیه میرم:gol:. خواهش منو به حفظیات نبدن.
عزیزم دردم درست خوندن فیزیکه با اصلش که مشکل ندارم . فقط چون یکم توش ضعیفم بینمون بهم خورده میخواستم راحل پیدا کنم که بتونم بهتر درکش کنم.

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیزم خوبی؟ :smile:
من قربونه فیزیک و هرچی حل کردنیه میرم:gol:. خواهش منو به حفظیات نبدن.
عزیزم دردم درست خوندن فیزیکه با اصلش که مشکل ندارم . فقط چون یکم توش ضعیفم بینمون بهم خورده میخواستم راحل پیدا کنم که بتونم بهتر درکش کنم.
ببخشید منظورم جسارت به شما نبود
چون اصولن فیزیک یه درس منطقیه اکسر حافظا باهاش مشکل دارن گفتم.
حالا مشکلت کدوم قسمته مفهومه مباحثه یا راه حل یا............؟
اینجا مشکلاتو مطرح کن شاید بشه حلش کرد.

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
درباره نحوی درست مطالعه کردن فیزیک کمکم کنید:w10:.اخه... رشته من مهندسی ولی باید فیزیک 2و از 1و از2 . روپاس کنم .راستش تو فیزیک1 گریه ام در اومد:crying:. میگن تو بقیه اش چپه میشم :surprised:.خواهش میکنم کمکم کنید . مباحث فیزیک2و از1و2 چیه؟ تا شروع ترم جدید بهتره از کدوم کتاب پیش مطالعه کنم که بفهمم چی میگه؟

3 واحد فیزیک می خوای پاس کنیا خوب چنتا فرموله درست غلط خوندن داره ؟ دبیرستان چی کار کردی الان هم همون کار رو بکن دیگه فیزیک پایه ی دانشگاه که یه جوری تکرار همون دبیرستان هست