فرم رزومه کاری

reza_esi13

عضو جدید
باسلام. با توجه به وارد شدن مهندسان به بازار کار هر شخص احتیاج به یک رزومه کاری دارد تا شرکت مورد نظر با مطالعه ی آن فرم اطلاعات کلی مهندس را ثبت و بررسی کند.

من دو نمونه از این فرم را در اختیارتان قرار دادم که انشاءالله مورد استفاده قرار بگیرد.

:cap:

پیوست ها

• فرم رزومه کاري.rar
    26.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mziarp

عضو جدید
دوست عزيز
اينهايي كه شما لينك كرديد رزومه كاري نيستند بلكه فرمهاي استخدامي شركت ها هستند.

reza_esi13

عضو جدید
دوست عزيز
اينهايي كه شما لينك كرديد رزومه كاري نيستند بلكه فرمهاي استخدامي شركت ها هستند.

ببخشید فرم رزومه خارج از این موارد را شامل میشه... ؟؟؟حالا واسه شرکت شما یا هر شرکت دیگه. اینا بدون از روی این فرم نمیشه اطلاعات پر کرد ، باید خود طرف فرمی به این شکل تشکیل بده و بعد به صورت عکس در بیاره ....
که خود منم همین کار را کردم.

شما فرم رزومه بذارید تا دوستان استفاده کنند...!

میجو

عضو جدید
فرم کلی یه رزومه رو می تونید از اینترنت بگیرید
اول معرفی
بعد تحصیلات (معمولا از دبیرستان شروع میشه)
سوابق (کارآموزی هم حسابه)
تالیفات (کتاب یا مقاله)
تحقیقات
دوره هایی که دیدید
نرمافزارهایی که بلدید
و هر چیز دیگه ای که برای شما نسبت به بقیه امتیازه!

mziarp

عضو جدید
ببخشید فرم رزومه خارج از این موارد را شامل میشه... ؟؟؟حالا واسه شرکت شما یا هر شرکت دیگه. اینا بدون از روی این فرم نمیشه اطلاعات پر کرد ، باید خود طرف فرمی به این شکل تشکیل بده و بعد به صورت عکس در بیاره ....
که خود منم همین کار را کردم.

شما فرم رزومه بذارید تا دوستان استفاده کنند...!

دوست عزيز
به نظر من اين كه تا يك انتقادي به نوشته شما بشه شما نبايد موضع بگيري و حرف خودت رو حق بدوني. مطمئنا اطلاعاتي كه در هر رزومه قيد ميشه به غير از آنچه كه شما آورديد نيست ولي سبك نگارش رزومه با آنچه شما آورديد فرق كلي داره. معمولا در رزومه اطلاعات موجود رو ذكر ميكنه و اين طور نيست كه يك فيلد آماده اي باشه كه شما اون رو انتخاب كنيد. معمولا شركت ها فرم هاي استخدامشون رو با اين تفاصيل آماده ميكنند كه بتونه طيف وسيعي از افرادي كه مايل به استخدام هستند رو دربر بگيره.
تفاوت فرم استخدام و رزومه در اينه.شما در رزومه به صورت خلاصه و مستقيم كارفرما رو به سمت اونچه كه ميخواهيد هدايت ميكني ولي در فرم هاي استخدام شما به سمتي هدايت ميشويد كه كارفرما از شما ميخواهد.

به هر حال شما ميتونيد ساختار فرم رزومه رو از خود نرم افزار word تهيه كنيد كه البته به زبان انگليسي هست ولي سبك هاي مختلفي رو در اختيارتون قرار ميده
در يك رزومه اطلاعاتي كه مهم است بصورت زير است:‌
مشخصات فردي: نام - سن- وضعيت خدمت- وضعيت تاهل- تلفن و موبايل- ايميل و آدرس
مشخصات تحصيلي: دانشگاه- مقطع- معدل- عنوان پايان نامه- سال فراغت از تحصيل
وضعيت زبان هاي خارجي
مقالات و تحقيقات: كه اينمورد رو اكثر ما ايراني ها خالي ميگذاريم يا عنوان نميكنيم
سوابق كاري: حتي المكان خلاصه و مفيد فعاليت هايي رو كه پشت سر گذاشيم رو هم ذكر كنيم .
دوره هاي كوتاه مدت گذرانده شده با ذكر نام موسسه آموزشي
توانمنديهاي نرم افزاري
توانمدي هاي سخت افزاري
تمايلات و علايق كاري

reza_esi13

عضو جدید
دوست عزيز
به نظر من اين كه تا يك انتقادي به نوشته شما بشه شما نبايد موضع بگيري و حرف خودت رو حق بدوني. مطمئنا اطلاعاتي كه در هر رزومه قيد ميشه به غير از آنچه كه شما آورديد نيست ولي سبك نگارش رزومه با آنچه شما آورديد فرق كلي داره. معمولا در رزومه اطلاعات موجود رو ذكر ميكنه و اين طور نيست كه يك فيلد آماده اي باشه كه شما اون رو انتخاب كنيد. معمولا شركت ها فرم هاي استخدامشون رو با اين تفاصيل آماده ميكنند كه بتونه طيف وسيعي از افرادي كه مايل به استخدام هستند رو دربر بگيره.
تفاوت فرم استخدام و رزومه در اينه.شما در رزومه به صورت خلاصه و مستقيم كارفرما رو به سمت اونچه كه ميخواهيد هدايت ميكني ولي در فرم هاي استخدام شما به سمتي هدايت ميشويد كه كارفرما از شما ميخواهد.

به هر حال شما ميتونيد ساختار فرم رزومه رو از خود نرم افزار word تهيه كنيد كه البته به زبان انگليسي هست ولي سبك هاي مختلفي رو در اختيارتون قرار ميده
در يك رزومه اطلاعاتي كه مهم است بصورت زير است:‌
مشخصات فردي: نام - سن- وضعيت خدمت- وضعيت تاهل- تلفن و موبايل- ايميل و آدرس
مشخصات تحصيلي: دانشگاه- مقطع- معدل- عنوان پايان نامه- سال فراغت از تحصيل
وضعيت زبان هاي خارجي
مقالات و تحقيقات: كه اينمورد رو اكثر ما ايراني ها خالي ميگذاريم يا عنوان نميكنيم
سوابق كاري: حتي المكان خلاصه و مفيد فعاليت هايي رو كه پشت سر گذاشيم رو هم ذكر كنيم .
دوره هاي كوتاه مدت گذرانده شده با ذكر نام موسسه آموزشي
توانمنديهاي نرم افزاري
توانمدي هاي سخت افزاري
تمايلات و علايق كاري

رفیق من موضع گیری نکردم. شما وقتی مطلبی را رد میکنید، باید دلیلش را هم بگین.
فرمی که من گذاشتم خارج از این مواردی که گفتی نبود.
مطالبشم word بود
رزومه را هم انگلیسی و هم فارسی تنظیم میکنن...آخه کدام شرکت یا موسسه تو ایران میاد و رزومه انگلیسی را که با کلمات تخصص از رشته طرف پر شده را با کلی هزینه بده ، تا ترجمه کنن؟!!!! آره بعضی شرکتا که مترجم دارن یا کلاس الکی میذارن اینطورین!

شما لطف کنید و اگه از خودتون رزومه دارین، بذارید تا ما هم با توجه به رزومه شما ،واسه خودمون هم تنظیم کنیم که ایشالله بتونیم جایی ارائه بدیم. مچکر

میجو

عضو جدید
برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر برای رزومه نویسی به
http://bazarekar.ir/
مراجعه کنید، و وارد قسمت فنون کاریابی بشید
مفصل توضیح داده.