@@فرق دفتر کار پسرها و دخترها!!@@

venema80

عضو جدید
احسسسسسسسسسسسسسسسسنت .گل گفتی .دخترها به هیچی احتیاج ندارن نه کامپیوتر نه کاغذ خودکار فقط یه میز و یه تلفن :biggrin:

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
آخ دمت گرم. با این دومیه یاد اتاق خودم افتادم.

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
ايرادي نداره
زن بگيره درست ميشه.............(جمله ي هميشگي مادرها براي دفاع از آقا پسراشون)

sahara2

کاربر فعال
نه اشتباه نکن عزیزم این نشانه شلختگی نیست این نشانه راندمان کاری بالای پسر هاست دخترا که فقط می تونن به بزک دوزک شون برسن مگه غیر از اینه

احسسسسسسسسسسسسسسسسنت .گل گفتی .دخترها به هیچی احتیاج ندارن نه کامپیوتر نه کاغذ خودکار فقط یه میز و یه تلفن :biggrin:

شما دو تا انگار تنتون ميخاره هاااااااااااااااااااا

فكر كنم نياز به مشت و مال دارين.

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته منم اتاقم تقریباهمینطوریه بعضی اوقات بتتر ازاین.(زمان تحویل طرح)البته با این بهم ریختگی یه نظم خاصی برقراره که به مشکل نمیخورم.
شاید سالی یک یا دوبارمرتبه.اونم قبل از شروع ترمها.

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک نمیکنم کسی اتاقش از من به هم ریخته تر باشه .خداروشکر که طبقه بالاس ........................
ولی در کل اتاق معماریا خصوصا زمان تحویل پروژه دیدنیه D:..شبا با یونولیت می خوابیم....روزم میبینی کاتر تو تختت بوده خدا رحم کرده اگرنه رفته بود تو تنت:biggrin:

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا وقتی اتاقم به هم ریخته نباشه نمیتونم کار کنم !
هم خونه هم محل کارم :biggrin:
آخه شما دخترا چطور میتونید اینجوری کار کنید !
اگر یک شب بیدار بمونید یک پاکت سیگار بکشید و 10 تا قهوه بخورید تا بتونید بیدار بمونید دیگه این همه مرتب نمیمونید :redface:

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
انقد بدم مياد ملت از كل دخترا همچين برداشتي دارن.... خدايي چندتا از دخترا اينجوريه اتاقشون.... صورتي لطيف...مرتب...شايد 20 %.... اونام يا زيادي بيكارن يا خيلييييييي دييييييگهههههههههه
درسته كه پسرا دوست دارن دخترا اينجوري باشن ولي واقعيت تلخه...

emperatoretanhai

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دفتر کار من خیلی خیلی شلوغ تر از اینه اما حداقل یکم مرتبه
این پسره خیلی داغونههههههههههههه