فرق تعریف و اعتراف

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو بعضی از تاپیکها این اشتباه دیده میشه که تعریف با اعتراف رو یکی فرض میکنن

ما معیارمون رو اگه اظهارات دشمنمون فرض کنیم این مشکل به وجود میاد

دشمن میاد یه جا تعریف میکنه و یه جا اعتراف(مثلا صعود 60 پله ای ایران در صنعت)

این قاطی کردن تعریف و اعتراف تو خیلی جاها پیش اومده.خواستم تاپیکی بزنم و روش بحث کنن دوستان

تعریف دشمن از ما یعنی اینکه یه جای کارمون میلنگه
اعتراف دشمن درباره ما یعنی کارمون درسته

اگه جایی دیده بشه که دشمن به به و چه چه میکنه و میگه ما اینکار رو حمایت میکنیم.این کار باید بیشتر انجام بشه.ما استقبال میکنیم.ما حمایت میکنیم.باعث امیدواری ماست و ...از این قبیل جملات باید فهمید که کار ما یه جاش میلنگه(بحث اتفاقات بعد از انتخابات)این میشه تعریف

اگه جایی دیده بشه که دشمن بدون به به و چه چه میاد یه اماری رو میده و بدون حمایت(تاکید میکنم بدون حمایت) و بدون هیچ گونه موضع گیری میاد و واقعیتی رو میگه و فقط جنبه اطلاع رسانی رو داره اینجا میشه اعتراف رو فهمید.

کافیه کمی ساده به قضیه نگاه کنیم.فرق تعریف و اعتراف کاملا برامون مشخص میشه
مگه اینکه
مگه اینکه بخواهیم به خیال خودمون جلو طرف مقابل کم نیاریم و قافیه رو نبازیم.

آخرین ویرایش:

*Essi*

اخراجی موقت
تعریف دشمن از ما یعنی اینکه یه جای کارمون میلنگه
اعتراف دشمن درباره ما یعنی کارمون درسته

سازمان CIA اعتراف کرده که ایران در نقـــــض حقـــــوق بـــــشر ، رتبه اول را دارد.

حالا این تعریف است یا اعتراف یا اصلا کذب محض است و CIA کاری به این چیزها ندارد؟

تفاوت اینها چگونه عیان میشود، خدا داند و بس !!!!!!!!

من دقیقا دارم بهره برداری های مختلف از این موضوع را در جامعه میبینم.

1- اگر بتوانند از آن برای زمین زدن منتقدین استفاده کنند،میگویند تعریف بوده و دست شما با دشمن در یک کاسه است.

2- اگر بتوانند با آن پیشرفت خودشان را ثابت کنند، میگویند اعتراف بوده،پس ما بر حقیم.

3- اگر هم نتوانند به کسی ربطش دهند، میگویند آنها دشمنان قسم خورده ما هستند و همه حرفهایشان دروغ است.

آخرین ویرایش:

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سازمان CIA اعتراف کرده که ایران در نقـــــض حقـــــوق بـــــشر ، رتبه اول را دارد.

حالا این تعریف است یا اعتراف یا اصلا کذب محض است و CIA کاری به این چیزها ندارد؟

تفاوت اینها چگونه عیان میشود، خدا داند و بس !!!!!!!!

من دقیقا دارم بهره برداری های مختلف از این موضوع را در جامعه میبینم.

1- اگر بتوانند از آن برای زمین زدن منتقدین استفاده کنند،میگویند تعریف بوده و دست شما با دشمن در یک کاسه است.

2- اگر بتوانند با آن پیشرفت خودشان را ثابت کنند، میگویند اعتراف بوده،پس ما بر حقیم.

3- اگر هم نتوانند به کسی ربطش دهند، میگویند آنها دشمنان قسم خورده ما هستند و همه حرفهایشان دروغ است.

من فقط درباره تعریف و اعتراف گفتم.
اما خب
یه موضوع دیگه ای هم که میشه تو اظهارات دشمن توضیح داد ایراد گرفتن های دشمن از ماست

این که گفتی نه تعریف هست نه اعتراف.یعنی واقعا خودتون این موضوع رو درک نکردید؟؟؟
خداییش درک نکردید؟؟؟واقعا عجیبه!!!از شما انتظار بیشتر میره

1.تعریف
2.اعتراف
3.انتقاد

اما در مورد سه
دو رویکرد هست.یکی اینکه اگه انتقاد بجا بود باید در صدد تصحیح اون بر بیاییم.اما اگر بجا نبود (که عموما همینه)باید اصلا کاریش نداشته باشیم.چون سی ساله دارن هی ایراد میگیرن و میخوان مارو محکوم کنن.این سی سالها میگذره.اونا هم خسته نمیشن.(دلیل بجا نبودن مثلا این انتقاد"حقوق بشر"رو برو از یک میلیون کشته عراق و یا افغان هاو زندانهای ابوغریب و گوانتانامو بپرس)

اما خداییش باورم هنوز نمیشه که فرق ایراد و انتقاد رو با تعریف و اعتراف نمیدونی!

*Essi*

اخراجی موقت
اما خداییش باورم هنوز نمیشه که فرق ایراد و انتقاد رو با تعریف و اعتراف نمیدونی!

من متوجه نمیشوم!!!!
آقای جنتی فرموده ، آمریکاییها اعتراف کرده اند که مثلا ما به ســــران فـــــــتنه چندین میلیون دلار کمک کرده ایم!!!
شما بفرما این چیه، اعترافه،ایراده،انتقاده،تعریفه،چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه کاملا موضع گیری سیاســــی در برداشت های شما از سایرین به نفع خودتان، دیده میشود. :gol:

mjvm

کاربر فعال گروه کیفیت مهندسی صنایع
من متوجه نمیشوم!!!!

آقای جنتی فرموده ، آمریکاییها اعتراف کرده اند که مثلا ما به ســــران فـــــــتنه چندین میلیون دلار کمک کرده ایم!!!

متاسفانه کاملا موضع گیری سیاســــی در برداشت های شما از سایرین به نفع خودتان، دیده میشود. :gol:

در قسمتی از سخنان دکتر شریعتی چنین آمده است:

به راستی حماقت نعمتی است آسمانی!:gol:

راست می گه اگر نبود دیگه نظامی هم بر کشور ما نبود!

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
من متوجه نمیشوم!!!!

کم آوردی داری قضیرو میپیچونی بد جور
شما تفاوت تعریف
اعتراف
انتقاد تخریب
همه اینارو میدونی،میدونم که میدونی ولی داری بحثو میپیچونی :w16:

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو رویکرد هست.یکی اینکه اگه انتقاد بجا بود باید در صدد تصحیح اون بر بیاییم.اما اگر بجا نبود (که عموما همینه)باید اصلا کاریش نداشته باشیم
یک سوال در مورد این جمله چقدر اطمینان دارید که زدید؟

*Essi*

اخراجی موقت
کم آوردی داری قضیرو میپیچونی بد جور
شما تفاوت تعریف
اعتراف
انتقاد تخریب
همه اینارو میدونی،میدونم که میدونی ولی داری بحثو میپیچونی :w16:

اولا شما نظرت را درباره اون مطلبی که به آرمان نوشتی و همه را به چرت و پرت گویی متهم کردی،مشخص کن،تا من با چرت و پرت ، سر شما را درد نیاورم. :gol:

Sarp

مدیر بازنشسته