فایده اش چیه؟

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
این همه اومدیم باشگاه و رفتیم. این همه سال هوای زمین رو هدر دادیم؟؟ این همه....
خب که چی؟ فایده اش چیه؟؟ چی کار تونستیم تا حالا بکنیم؟ چه سهمی تو زندگی بشر ایفا کردیم؟؟
فایده اش چیه وقتی نتونیم جلوی تخریب بی رویه جنگلها رو بگیریم؟؟ فایده اش چیه وقتی نمی تونیم جون حیوونای بدبختی رو که بخاطر طمع یه مشت لعنتی قصابی میشن رو نجات بدیم؟ به چه درد می خوریم وقتی نتونیم جلوی جنگ و خونریزی رو بگیریم؟ واسه چی زنده ایم وقتی هزاران نفر تو آفریقا دارن جون می دن؟؟ می دونین کالری موز چقدره؟ خیلی از کودکان آفریقایی تو طول سال شاید بتونن معادل همین مقدار کالری غذا بخورن! تازه اگه خیلی خوش شانس باشن!
فایده اش چیه وقتی من دارم با گوشیم ور می رم یه پسر هم سن من مایل ها اون ور تر باید با گلنگدن کلاشنیکفی ور بره که بزور دادن به دستش؟؟
آهای مهندسان ایران !! یه کشتی نفت کش تو اقیانوس آرام غرق شد! ککتونم گزید؟؟
چند تا دلفین تو ساحا به گل نشستن, هیچ کدومتون توجه کردین؟ نه! نکردین! فقط زدین کانال قبل که فوتبال تیم مورد علاقتون رو ببینین! فوقش گفتین: آخی! نازی!
نمی گم من کاری کردم! منم مثل بقیه. We are all thieves & hypocrite.
ولی آخه مگه نمیشه کاری کرد؟ شاید تاپیک تکراری باشه وی میشه روش فکر کرد, نمیشه؟؟

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
وقتي كاري از دستمون بر نمياد...بهترين چيز بي تفاوتيه...
من نمی فهمم! امثال گلدوف یا لنون یا بقیه کسانی که اگه اسمشونو بگم از باشگاه اخراج میشم چی از ما زیادتر داشتن؟؟
محمد عزیز اتفاقا بدترین کار بی تفاوتیه! همین کاره که وضعو بدتر می کنه!

cute

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی در عمل نمیشه کاری کرد
صحبت کردن راجع بهش خیلی بی فایده است

گلابتون

مدیر بازنشسته
كامران اين كه داري ميگي يه انديشه جهاني ميخواد يه كار همگاني و يه فكر گروهي ....از من وتو يكي يكي بودن كاري برنمياد .... طعم زندگي ايده آليستي به مزاق بعضيها خوش نيست ... اوني رو ميخوان كه ميتونن داشته باشن نه اوني رو كه ميتونن باورش كنن ...زندگي امروزي نتيجه اينجور خواستگاههاي بشريه نه من ميتونم اونو تغيير بدم نه تو و نه هركس كه دلش براي دلفينهاي مرده ميسوزه ...نفس آدمها بسته به پوله ...پول كه تعيين كننده حدها و مرزها و رنگها و يا ميزان كالري مصرفي كودك آفريقايي شده ...در كل ...دست ما كوتاه و خرما بر نخيل :(

phalagh

مدیر بازنشسته
میدونید مشکل چیه.
همه ی ما میدونیم که هیچ کاری به تنهایی امکان پذیر نیست.و میگیم همه باید دست به دست هم بدن تا درست بشه.میگیم من ها باید تبدیل به ما بشه.
میگیم تنهایی که نمیشه.
اما هیچ وقت به خودمون نمیگیم.که خوب من باید بلند بشم تا یه منی از این منها بلند شده باشه.
نمیگیم هرکسی باید از خودش شروع کنه.همه اینهایی که دارن میگن تنهایی نمیشه خودشون بلند بشن میدونین چند تا من به پا میشه.که میشه ما.
وقتی دارم از خراب کردن جنگلها حرف میزتن.هیچ به این دقت کردم که کاغذی که هنوز یه طرفش سفیده میشه ازش حداقل برا چک نویس استفاده کرد و نبایدانداختش سطل آشغال؟؟؟میدونین همین به ورق کاغذ میتونه برگ یه درخت باشه.
من نمیدونم برا کودک افریقایی گرسنه چیکار میتونم کنم.اما میتونم حداقل یه کم تو ولخرجیهای روزانم صرفه جویی کنم تا حداقل یه وعده غذا برای کودک گرسنه خیابون اونطرفی تهیه کنم.
از بیکاری جوونها مینالم.اما وقتی پول درست حسابی دستمو میگیره به جای اینکه یه کارگاه کوچیک باهاش بزنم که هم یه منبع درآد باشه هم 2 تا جون رو بزارم سر کار میرم یه زمین میخرم که دو روز دیگه کلی سود بیاد روش.برا همه بیکارا نمیتونم کار درست کنم اما برا همین دو نفری که دستم هم میرسه کاری نمیکنم.چون معتدم من که به تنهایی کاری از دستم بر نمیاد.
از مردن ماههیها و آلودگی محیط زیست مینالم. اما یه موز و یا ساندیس میگیرم دستم میرم کنار دریا بعد که خوردمش پوستشون پر میکنم تو دریا.من شاید فکر به خاطرم نرسه که برای نفتی که تو دریا میریزه باید چی کار کنم.یا چی کار کنم که اینجوری نشه.اما میتونم پوست میومو یا لاستیک فرسوده ماشینمو پرت نکنم تو آب.
حرف برای گفتن زیاده.
اما خیلی کارای به ظاهر کوچیک هست که من نوعی به شخصه میتونم انجام بدم.اما فکر میکنم که تنهام.غافل از اینکه یکی اونطرفتر هم درست در همین فکره.
.و همین کارای به ظاهر کوچیکه که یه دنیای بزرگ رو میسازه.

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
.چون معتدم من که به تنهایی کاری از دستم بر نمیاد.
.
حرف برای گفتن زیاده.
اما خیلی کارای به ظاهر کوچیک هست که من نوعی به شخصه میتونم انجام بدم.اما فکر میکنم که تنهام.غافل از اینکه یکی اونطرفتر هم درست در همین فکره.
.و همین کارای به ظاهر کوچیکه که یه دنیای بزرگ رو میسازه.
بدتر از اینش می دونی چیه؟
اینه که لحظه به لحظه داری سعیت و می کنی که درست بشه
اما می بینی تنهایی
یه سال گذشت
دو سال گذشت
ده سال گذشت
هی دلت و خوش می کنی میگی درست میشه و بقیه هم همراهی می کنن
ولی هیچی درست نمیشه که هیچ
چهار تا چیز دیگه هم بهش اضافه میشه
بدترینش همین جاست
تنهایی
به این نتیجه می رسی که فقط وقتت و تلف کردی

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
با سه دوست قبلی (مخصوصا دونفر آخر) کاملا موافقم و تایید می کنم! ولی اگه بخوام شفافتر حرف بزنم هم خودم اخراج میشم هم شماها اخطار میگیرین!
فلق خانم حرف دل منو زدین ! واقعا ممنون!
طاها خان ممنونم! واقعا قشنگ گفتین!

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اعتماد به نفس
ترس و بذار کنار
از هیچ چیزی هم واهمه نداشته باش
اگه حرف حق بزنی
مطمئن باش مشکلی باست پیش نمیاد.
اگرم بیاد ارزشی نداره
ولی مطمئنن اگه حرفت حق باشه مشکلی باست پیش نمیاد.
چیزی که تا حالا من تو این باشگاه دیدم
به خصوص از ناحیه ی ادمین
چیزی جز حق و عدالت نبوده
و واقعا هم برای ادمین و در کل باشگاه"جای تحسین داره

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
این همه اومدیم باشگاه و رفتیم. این همه سال هوای زمین رو هدر دادیم؟؟ این همه....
خب که چی؟ فایده اش چیه؟؟ چی کار تونستیم تا حالا بکنیم؟ چه سهمی تو زندگی بشر ایفا کردیم؟؟
فایده اش چیه وقتی نتونیم جلوی تخریب بی رویه جنگلها رو بگیریم؟؟ فایده اش چیه وقتی نمی تونیم جون حیوونای بدبختی رو که بخاطر طمع یه مشت لعنتی قصابی میشن رو نجات بدیم؟ به چه درد می خوریم وقتی نتونیم جلوی جنگ و خونریزی رو بگیریم؟ واسه چی زنده ایم وقتی هزاران نفر تو آفریقا دارن جون می دن؟؟ می دونین کالری موز چقدره؟ خیلی از کودکان آفریقایی تو طول سال شاید بتونن معادل همین مقدار کالری غذا بخورن! تازه اگه خیلی خوش شانس باشن!
فایده اش چیه وقتی من دارم با گوشیم ور می رم یه پسر هم سن من مایل ها اون ور تر باید با گلنگدن کلاشنیکفی ور بره که بزور دادن به دستش؟؟
آهای مهندسان ایران !! یه کشتی نفت کش تو اقیانوس آرام غرق شد! ککتونم گزید؟؟
چند تا دلفین تو ساحا به گل نشستن, هیچ کدومتون توجه کردین؟ نه! نکردین! فقط زدین کانال قبل که فوتبال تیم مورد علاقتون رو ببینین! فوقش گفتین: آخی! نازی!
نمی گم من کاری کردم! منم مثل بقیه. We are all thieves & hypocrite.
ولی آخه مگه نمیشه کاری کرد؟ شاید تاپیک تکراری باشه وی میشه روش فکر کرد, نمیشه؟؟
خوبه باز گلایه باز شکایت
بازم فقط حرف و حرف و حرف نمی دونم تا حالا این داستان رو گفتم یا نه
روی قبر یه کشیش نوشته بود: ((بچه که بودم می خواستم همه دنیا رو تغییر بدم بزرگتر که شدم گفتم نمیشه که همه دنیا رو تغییر بدم فقط همین یه قاره رو نوجون شدم گفتم همین که کشورم و عوض کنم بسه جونی رسید ومن به این نتیجه رسیدم که باید اول ایالتم رو درست کنم میانسال شدم تصمیم گرفتم فقط شهرم رو عوض کنم پیر شدم گفتم باید خونواده ی خودم رو درست کنم تا بقیه درست شن و در لحظه مرگ فهمیدم باید خودم رو درست می کردم اونوقت بود که همه چیز درست می شد))
حالا کامران خان شما به من بگو تاحالا چقدر سعی کردی جای انگ زدن به دیگرون خودت رو اصلاح کنی تاحالا چندبار شده به اشتباهات خودت فکر کنی
زندگی نامه ی این کسایی رو که گفتی بخون اونوقت می فهمی چطور باید با این مشکلات مقابله کنی
اگر از شرایط موجود ناراحتی خودت باید بلند شی و کاری کنی.دیگرون رو مرده فرض کن خودت پیش قدم شو بلند شو و عمل کن اونوقت می بینی که اگر کارت درست باشه 100ها و شاید میلیونها نفر باهات همراه میشن
اما یادت نره صبر لازمه ممکنه 10 سال یا حتی یک قرن طول بکشه اما مطمئن باش دنیا ازت تشکر خواهد کرد

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
خوبه باز گلایه باز شکایت
بازم فقط حرف و حرف و حرف نمی دونم تا حالا این داستان رو گفتم یا نه
روی قبر یه کشیش نوشته بود: ((بچه که بودم می خواستم همه دنیا رو تغییر بدم بزرگتر که شدم گفتم نمیشه که همه دنیا رو تغییر بدم فقط همین یه قاره رو نوجون شدم گفتم همین که کشورم و عوض کنم بسه جونی رسید ومن به این نتیجه رسیدم که باید اول ایالتم رو درست کنم میانسال شدم تصمیم گرفتم فقط شهرم رو عوض کنم پیر شدم گفتم باید خونواده ی خودم رو درست کنم تا بقیه درست شن و در لحظه مرگ فهمیدم باید خودم رو درست می کردم اونوقت بود که همه چیز درست می شد))
حالا کامران خان شما به من بگو تاحالا چقدر سعی کردی جای انگ زدن به دیگرون خودت رو اصلاح کنی تاحالا چندبار شده به اشتباهات خودت فکر کنی
زندگی نامه ی این کسایی رو که گفتی بخون اونوقت می فهمی چطور باید با این مشکلات مقابله کنی
اگر از شرایط موجود ناراحتی خودت باید بلند شی و کاری کنی.دیگرون رو مرده فرض کن خودت پیش قدم شو بلند شو و عمل کن اونوقت می بینی که اگر کارت درست باشه 100ها و شاید میلیونها نفر باهات همراه میشن
اما یادت نره صبر لازمه ممکنه 10 سال یا حتی یک قرن طول بکشه اما مطمئن باش دنیا ازت تشکر خواهد کرد
رکسانا خانم! برای بار هزارم! من تا حد توانم تلاش کردم! برای مثال همون طور که قبلا خدمتتون عرض کردم به چندتا از روزنامه های کثیر الانتشار پیشنهاد بازیافت اضافاتشون رو دادم که همشون یه جوری دکم کردن! نمی گم کارم شق القمر بود یا اینکه تاثیری داشت! ولی حداقل تلاشمو کردم! تو زندگی جلوی خیلی بی عدالتی ها ایستادم و نتیجه اش این شده که همه ازم فراری و متنفرن! من امسال سر همین به قول شما "پیش قدم شدن" از امتحانات پایان ترم محروم شدم!(که البته با کلی عزو التماس قضیه لغو شد) . خیلی کارها هست که باید انجام بشه! ولی آیا با وضع الان جامعه امکانش هست؟؟ آیا وقتی تو کشورمون هیچ حمایتی از این افکار نمیشه امثال من می تونن کاری کنن؟
آیا مردم ما می تونن این مسائل رو درک کنن؟ خیلی هاشون نه! بقیه ای هم که می فهمن همون جوابای همیشگی رو می دن! " کاریش نمیشه کرد"
به نظر شما کاری میشه کرد؟ اگه میشه لطف کنین به من هم بگین!

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
رکسانا خانم! برای بار هزارم! من تا حد توانم تلاش کردم! برای مثال همون طور که قبلا خدمتتون عرض کردم به چندتا از روزنامه های کثیر الانتشار پیشنهاد بازیافت اضافاتشون رو دادم که همشون یه جوری دکم کردن! نمی گم کارم شق القمر بود یا اینکه تاثیری داشت! ولی حداقل تلاشمو کردم! تو زندگی جلوی خیلی بی عدالتی ها ایستادم و نتیجه اش این شده که همه ازم فراری و متنفرن! من امسال سر همین به قول شما "پیش قدم شدن" از امتحانات پایان ترم محروم شدم!(که البته با کلی عزو التماس قضیه لغو شد) . خیلی کارها هست که باید انجام بشه! ولی آیا با وضع الان جامعه امکانش هست؟؟ آیا وقتی تو کشورمون هیچ حمایتی از این افکار نمیشه امثال من می تونن کاری کنن؟
آیا مردم ما می تونن این مسائل رو درک کنن؟ خیلی هاشون نه! بقیه ای هم که می فهمن همون جوابای همیشگی رو می دن! " کاریش نمیشه کرد"
به نظر شما کاری میشه کرد؟ اگه میشه لطف کنین به من هم بگین!
اولا که رکسانا نه و پونه
دوم شما رفتی به دیگری(یعنی همون روزنامه ها)این پیشنهاد رو دادی این میشه همون توقع از دیگران بدون کمک بدون کمک هیچ کس یه کاری کن مثلا خودت با کاغذهای باطله مجسمه درست کن بفروششون و با پولش یه بچه سرراهی رو تحت حمایت خودت بگیر خیال می کنی مادر ترزا چکار کرد؟؟؟؟؟؟؟به مردم گفت بیاین جایی رو درست کنیم تا بی پناها توش زندگی کنن؟نه بلکه خودش شروع کرد بچه های بی خانمان رو جمع کرد از غذای خودش زد تا به اونا غذا بده وقت گذاشت و اون بی سروپاهارو آدم کرد
شما تاحالا این کارارو کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تاحالا جز اینکه پیشنهاد بدی(البته به قول خودت)عملی انجام دادی تاحالا از خودت مایه گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینو هم احتمالا قبلا بهت گفتم
خمینی به مردم نگفت آهای مردم بیاین انقلاب کنیم خودش شروع کرد با دست خالی درستی یا نادرستی کارش به من مربوط نیست اما مردم کم کم دورش جمع شدن چرا؟؟؟؟چون دیدن داره از خودش مایه میزاره چندسال طول کشید تا به هدفش رسید؟؟؟؟؟؟؟از42تا57
کم زمانی نیست یه عمره کامران خان

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
اولا که رکسانا نه و پونه
دوم شما رفتی به دیگری(یعنی همون روزنامه ها)این پیشنهاد رو دادی این میشه همون توقع از دیگران بدون کمک بدون کمک هیچ کس یه کاری کن مثلا خودت با کاغذهای باطله مجسمه درست کن بفروششون و با پولش یه بچه سرراهی رو تحت حمایت خودت بگیر خیال می کنی مادر ترزا چکار کرد؟؟؟؟؟؟؟به مردم گفت بیاین جایی رو درست کنیم تا بی پناها توش زندگی کنن؟نه بلکه خودش شروع کرد بچه های بی خانمان رو جمع کرد از غذای خودش زد تا به اونا غذا بده وقت گذاشت و اون بی سروپاهارو آدم کرد
شما تاحالا این کارارو کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تاحالا جز اینکه پیشنهاد بدی(البته به قول خودت)عملی انجام دادی تاحالا از خودت مایه گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینو هم احتمالا قبلا بهت گفتم
خمینی به مردم نگفت آهای مردم بیاین انقلاب کنیم خودش شروع کرد با دست خالی درستی یا نادرستی کارش به من مربوط نیست اما مردم کم کم دورش جمع شدن چرا؟؟؟؟چون دیدن داره از خودش مایه میزاره چندسال طول کشید تا به هدفش رسید؟؟؟؟؟؟؟از42تا57
برای دومین بار کم آوردم! حرفتون جالب بود! خیلی ممنون!
البته منظور (البته به قول خودت) رو زیاد متوجه نشدم!
در کل متشکرم!

shanli

مدیر بازنشسته

پونه جان شما به ظاهر قضیه اشاره کردی.بله، در ظاهر آقای خمینی تنها بودند و تنهایی شروع کردند..ولی مطمئن باش باطن قضیه این رو نمیگه.موضوع خیلی فراتر از این حرف هاست..همون سالها خیلی ها خیلی کارها کردند..ولی موفق نشدند..چرا؟چون دقیقا تنها بودند!یه عده به کل نیست شدند!یه عده هم تنها گوشه ای از اسمشون تو این تاریخ به چشم میخوره!

canopus

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام

سلام

واقعا چی کار می شه کرد؟؟؟:question:

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتي كاري از دستمون بر نمياد...بهترين چيز بي تفاوتيه...

:eek:

وقتی در عمل نمیشه کاری کرد
صحبت کردن راجع بهش خیلی بی فایده است

نه اتفاقا!

همه چیز طرح یک مسئله شروع میشه! اصلا از کجا می دونی که بی فایده ست و نمیشه کاری کرد؟! اگه هر کسی به اطرافیان خودش کمک کنه، اگه 1 میلیون آدم با این فکر وجود داشته باشه! و این 1 میلیون بتونن با حرف زدن بقیه رو هم به خودشون بیارن، شاید 10 میلیون نجات پیدا کنن، جدی می گم!

اگه خیلی به فکر گرسنه ها و حیوونا هستیم می تونیم از توانمند کردن خودمون شروع کنیم، اول خودمونو دوست داشته باشیم به درستی حرفها و اعتقاداتمون باور داشته باشیم و .... و از هر چی که داریم برای کمک به دیگران استفاده کنیم
;)

یه آدم ناامید و ضعیف هیچ وقت نمی تونه به کس دیگه ای کمک کنه
پس باید هدفی بلند مدت برای قوی بودن داشت و همیشه ضعیفان رو هم فراموش نکرد

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
:eek:

نه اتفاقا!

همه چیز طرح یک مسئله شروع میشه! اصلا از کجا می دونی که بی فایده ست و نمیشه کاری کرد؟! اگه هر کسی به اطرافیان خودش کمک کنه، اگه 1 میلیون آدم با این فکر وجود داشته باشه! و این 1 میلیون بتونن با حرف زدن بقیه رو هم به خودشون بیارن، شاید 10 میلیون نجات پیدا کنن، جدی می گم!

اگه خیلی به فکر گرسنه ها و حیوونا هستیم می تونیم از توانمند کردن خودمون شروع کنیم، اول خودمونو دوست داشته باشیم به درستی حرفها و اعتقاداتمون باور داشته باشیم و .... و از هر چی که داریم برای کمک به دیگران استفاده کنیم
;)

یه آدم ناامید و ضعیف هیچ وقت نمی تونه به کس دیگه ای کمک کنه
پس باید هدفی بلند مدت برای قوی بودن داشت و همیشه ضعیفان رو هم فراموش نکرد
آخه مشکل اینه که این 1 میلیونی که شما میگی هم پیدا نمیشه! کی حاضره از خوشی های خودش بزنه و به بقیه برسه؟ کی حاضره از جای گرم و نرمش تو خونه بیاد بیرون و بیوفته دنبال مشکلات مردم؟؟

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه مشکل اینه که این 1 میلیونی که شما میگی هم پیدا نمیشه! کی حاضره از خوشی های خودش بزنه و به بقیه برسه؟ کی حاضره از جای گرم و نرمش تو خونه بیاد بیرون و بیوفته دنبال مشکلات مردم؟؟
بعد از مدتها سلام!
من فکر می کنم ما تو این زمینه هم ملت دقیقه 90ایم !شاید تا موقعی که یه مشکلی به طور جدی خودشو نشون نده هیچ کس اهمیتی بهش نده اما........................من هنوز زلزله بمو یادم نرفته!با این که خیلی وحشتناک بود اما چیزای خیلی قشنگیم میشد دید ............چیزایی که در شرایط عادی دیدنشون خیلی سخته!مثل همدلی مثل گذشت ............مهم بودن سرنوشت دیگران ........................
البته من اصلا با این موافق نیستم که فقط در شرایط بحرانی به فکر هم باشیم ولی فکر میکنم همینم غنیمته!دنیارو باید اونجور که هست دید نه اونجوری که دلمون میخواد باشه!

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
بعد از مدتها سلام!
من فکر می کنم ما تو این زمینه هم ملت دقیقه 90ایم !شاید تا موقعی که یه مشکلی به طور جدی خودشو نشون نده هیچ کس اهمیتی بهش نده اما........................من هنوز زلزله بمو یادم نرفته!با این که خیلی وحشتناک بود اما چیزای خیلی قشنگیم میشد دید ............چیزایی که در شرایط عادی دیدنشون خیلی سخته!مثل همدلی مثل گذشت ............مهم بودن سرنوشت دیگران ........................
البته من اصلا با این موافق نیستم که فقط در شرایط بحرانی به فکر هم باشیم ولی فکر میکنم همینم غنیمته!دنیارو باید اونجور که هست دید نه اونجوری که دلمون میخواد باشه!
سلام دوست عزیز! چه عجب یادیم از فقیر فقرای باشگاه کردی!!;)
به نظر من میشه دنیا رو اونجوری که می خوایم و باید باشه بکنیم! فقط باید حرکت کرد!

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز! چه عجب یادیم از فقیر فقرای باشگاه کردی!!;)
به نظر من میشه دنیا رو اونجوری که می خوایم و باید باشه بکنیم! فقط باید حرکت کرد!
اختیار دارین!;)
با حرکت کردن موافقم اما من از اولین پستتون اینو برداشت نکردم!یه جورایی گلایه وشکایت دیدم از این که چرا دنیا با آرمان شهرتون یکی نیست!یه چیزی تو مایه های بقیه تایپکایی که از شما خوندم!
به نظر من ماها فقط زمانی میتونیم دنیا رو اصلاح کنیم که قبلش خودمونو درست کرده باشیم!یه جورایی خودسازی!که اینم کار هر کسی نیست!

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
اختیار دارین!;)
با حرکت کردن موافقم اما من از اولین پستتون اینو برداشت نکردم!یه جورایی گلایه وشکایت دیدم از این که چرا دنیا با آرمان شهرتون یکی نیست!یه چیزی تو مایه های بقیه تایپکایی که از شما خوندم!
به نظر من ماها فقط زمانی میتونیم دنیا رو اصلاح کنیم که قبلش خودمونو درست کرده باشیم!یه جورایی خودسازی!که اینم کار هر کسی نیست!
خب آره! من می گم که فایده زنده بودن چیه وقتی نتونیم برای دنیامون کاری بکنیم؟ آرمان شهر من آرمان شهریه که توش هیچ بدبختب و بدی نباشه! یه چیزی تو مایه های آرمان شهر کارل ماکس!
با جمله آخرتونم توافق کامل دارم!