[غذاهای فرنگی] - گرانول بدون گلوتن

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز





مواد لازم:

* جو پرك:* 5 پیمانه
* بادام خام خردشده: 2 پیمانه
* گردوی خرد شده: یك پیمانه
* تخم كدوی خام: یك پیمانه
* تخم آفتابگردان خام: یك پیمانه
* پودر دارچین: یك قاشق غذاخوری
* پودر زنجبیل: 2 قاشق چای*خوری
* نمك دریایی: یك قاشق چای*خوری
* شربت افرا خالص: سه*چهارم پیمانه
* روغن نارگیل: یك*دوم پیمانه
* كشمش طلایی: یك*و یك*دوم پیمانه
* برگه زردآلو خرد شده: یك پیمانه
* زغال اخته خشك شده: یك*دوم پیمانه
* تخم كتان: یك*دوم پیمانه


می*توانید به جای جوپرك از گندم پرك یا پره ارزن استفاده كنید.

روش تهیه:

فر را تا 110 درجه سانتی*گراد (225 فارنهایت) گرم كنید.جوپرك، مغزها (به جز تخم كتان) و ادویه*ها را در یك كاسه بزرگ مخلوط كنید. آرام*آرام ظرف را تكان تكان دهید تا كاملا با هم مخلوط شوند.در شیرجوش كوچكی روغن نارگیل و عصاره افرا را گرم كنید تا روان شوند و در كاسه روی مخلوط بریزید. هم بزنید تا به خورد هم بروند. مخلوط را روی كاغذ روغنی در سینی فر پهن كنید و حدود 45دقیقه یا تا وقتی كه حالت چیپسی بگیرد، در فر بپزید. تركیب باید طلایی رنگ باشد. از سینی جدا كنید و بگذارید خنك شود. بعد میوه*ها و تخم كتان را اضافه و مخلوط كنید. این مخلوط را در ظرف*های دربسته در یخچال یا فریزر می*توانید نگهداری كنید.این تركیب را می*توانید خالی*خالی بخورید یا مثل كورن فلكس در شیر یا شیر سویا بریزید یا حتی روی ماست میوه*ای یا بستنی بپاشید.

هر 2 قاشق غذاخوری از این گرانول شامل موارد زیر است:

* 124 كیلوكالری
* 4 گرم پروتئین
* 8 گرم چربی (2 گرم چربی اشباع و صفرگرم چربی ترانس)
* 12 گرم كربوهیدرات
* 2 گرم فیبر
* 2 میلی*گرم سدیم

 

Similar threads

بالا