[غذاهای فرنگی] - طرز تهیه ی گوشت بره و سس لیمو (غذای یونانی)

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز


مواد لازم :
کتف گوسفندیک کیلو
کره یک چهارم فنجان
شویدیک قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پیازچه خرد شده 6 دسته
آبیک و نیم فنجان


طرز تهیه :
چربیهای اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه کنید . آن ها را داخل یک ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید . کره و ادویه را به آن اضافه کنید . گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود . پیازچه ها را به آن اضافه کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا نرم شوند . آب را به آن افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید . آن را بهمراه سس لیمو سرو کنید .

سس لیمو :
تخم مرغ زده شده سه عدد
لیمو آب دار 2 عدد
آب مرغ یک فنجان


نکته:
تخم مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه بپزید .منبع : sooran.com
www.beytoote.com
 

Similar threads

بالا