[غذاهای سنتی] - ته چـیـن بـه

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد لازم (8 نفر)

• 500 گرم به

• 300 گرم سینه مرغ پخته*شده

• دو پیمانه برنج

• دو قاشق سوپ*خوری زعـفران دم کرده

• یک قاشق سوپ*خوری دارچین

• یک پیمانه ماست

• سه عدد تخم*مرغ

• نمک و فلفل

• دو قاشق سوپ*خوری روغن زیتون

• نصف پیمانه ماست چکیده

• 25 گرم کره



طرز تهیه

1. برنج را از دو ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید. سپس آن را داخل آب جوش بریزید و پس از نیم*پز شدن، آبکش کنید و کنار بگذارید.

2. سپس سینه مرغ را بپزید و پس از خنک شدن، ریش*ریش کنید و کنار بگذارید.

3. به*ها را پوست بگیرید، خلالی خرد کنید و در کره روی حرارت ملایم دهید.

4. در این مرحله، مایه ته*چین را آماده کنید. به این صورت که ماست را با زعفران مخلوط کنید، تخم*مرغ*های زده*شده را به ماست اضافه کنید و سپس روغن زیتون را بیفزایید.

5. برنج آبکش شده را در مایه ته*چین بریزید و هم بزنید. سپس مقدار کمی نمک و فلفل به مایه ته*چین اضافه کنید.

6. در مرحله آخر قالب مورد نظر را چرب کنید، ابتدا مقداری از مایه ته*چین را داخل قالب بریزید، یک لایه مرغ لابه*لای ته*چین بریزید. سپس یک لایه به و دارچین را اضافه کنید. روی قالب را با مایه ته*چین بپوشانید و در فری که از 10 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتی*گراد روشن کرده*اید، به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

7. ته*چین را با ماست چکیده تزیین و سرو *کنید.
 

Similar threads

بالا