[غذاهای سنتی] - آبگوشت رسمی برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
منبع ک میذارمش :مامی سایت

آبگوشت رسمی برای 8-6 نفر
مواد لازم:
750 گرم گوشت با استخوان.چند پاره(حتما استخوان بزنید.من قلم میزنم و البته میزان گوشتو کمتر میزنم)
1 پیاز چارقاچ(ریز ریز میکنم)
2 پ نخود و لوبیا خیسانده(من لوبیا رو کمی بیشتر از نخود میزنم.لوبیا هم سفید رو برا ابگوشت میزنیم)
4-5 عدد سیب زمینی
2-3 ق رب گوجه یا 6-5 دانه گوجه رسیده پوست کنده
1-2 ق چ زردچوبه
نمک و فلفل
من بهش در حد 1 ق خرده برنج میزنم به غذا لعاب میده
برا ترشیش میتونید لیمو بزنید من غوره میزنم که یا غوره رو تو کیسه توری که دوختم میریزم و میذارم داخل ابگوشت اخر بار در میارم(به خاطر هسته هاش)یا از لواشک غوره یه تیکه میندازم داخلش
**
این ابگوشت امروزه مرسوم ترین شکل ابگوشت است،به طوری که سایر اشکال ابگوشت رفته رفته فراموش شده اند.این ابگوشت غالبا بدون زردچوبه درست میکنند ولی کسانی که عطر خاص زردچوبه را دوست میدارند ان را هم اضافه میکنند.

طرز تهیه:
گوشت پیاز بنشن را در 2 لیتر اب در دیگ جاداری روی اتش تیز به جوش اورید.کف گوشت را بگیرید،اتش را کم کنید در دیگ را ببندید و 3 ساعت بپزید.
در پایان ساعت دوم :
زردچوبه نمک فلفل بزنید.
رب گوجه را در یک ملاقه از اب گوشت حل کرده و به ابگوشت اضافه کنید.
سیب زمینی را اضافه کرده و دیگ را باز به جوش اورید و سپس در دیگ را باز بگذارید و اتش را کم کنید همین قدر که دیگ ریز جوش بزند.
*گاهی یک سیب زمینی را پوست گرفته از اغاز کار در ابگوشت می اندازند تا لعاب بدهد

**روش تنبلونه من:در زودپز رو باز کرده کل مواد رو بریزید داخلش یک ساعت و نیم دیگه برداریدوو لذت ببرید.

**
آبگوشت را با نان،پیاز سفید چارقاچ،سبزی خوردن،ترشی،نمک،فلفل سر سفره میگذارند



 

Similar threads

بالا