[غذاهای ایرانی] - طعم غوره در آبگوشت یعنی تجربه به یادماندنی

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
چاشنیک:


  • وعده غذایی: ناهار شام
  • زمان پخت : 180 دقیقه
  • نوع غذا: خوراک ایرانی
  • زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه



مواد لازم برای 10 تا 12:

  • پیاز : یک عدد
  • گوشت گوسفندی : یک کیلوگرم
  • نمک و زردچوبه : به میزان لازم
  • نخود : یک و نیم پیمانه
  • برنج : 4 قاشق غذاخوری
  • سبزی آش : 500 گرم
  • بادمجان : 3 عدد
  • غوره : 2 قاشق غذاخوری
  • آب غوره : 2 قاشق غذاخوری
  • عصاره غوره : یک پیمانه

طرز تهیه:

1- سبزی‌ها را در آسیاب سبزی خرد کن کاملا ریز خرد کنید.

2- گوشت را با پیاز سرخ کنید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.

3- نخود، برنج و سبزی خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید تا کاملا بپزد و جابیفتد.

4- وقتی گوشت و نخود پخت، بادمجان را اضافه کنید و 20 تا 30 دقیقه زمان دهید تا بادمجان‌ها هم بپزند و مزه و طعم غذا را بگیرد؛ در همین حین عصاره غوره و آب غوره را به غذا بیفزایید تا حدی که آش ترش مزه شود.

5- اگر خواستید آش ترش‌تر باشد، آب غوره بیشتر و اگر نه آب غوره کمتری بریزید و آب آن را جداگانه ترید کنید.

6- هنگام سرو گوشت را با نخود بکوبید و در کنار بادمجان میل کنید. برای تهیه عصاره غوره، غوره را بپزید و از صافی رد کنید تا تفاله آن گرفته و عصاره آن باقی بماند.

برترین ها
 

Similar threads

بالا