غذاهایی که اگر2بارگرم شوند سرطان زا میشوند

love.1982

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز


[h=1]غذاهایی که اگر2بارگرم شوند سرطان زا میشوند[/h]
[h=3]نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شود. هفت نوع مواد غذایی اگر دوبار گرم شود سرطان‌زا می شود.[/h]


این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.
غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :
۱-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.
۲-چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.
۳-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
۴-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.
۵- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.
۶-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
۷-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود

 

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرغ.گوشت.اسفناج.کرفس...خیلی پیش میاد دوبار گرم شن..!!!!!
مخصوصا دوران دانشجویی !! گاهی چندین بارر...
 

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوبار یعنی چی؟ یعنی بزاریم تو یخچال گرم کنیم سرطان زا هست؟
 

faeal

عضو جدید
یعنی همون موقع که می پزی بخوری دیگه گرم نکنی؟یا اینکه دوبارگرم کردنبعد از پختن منظور هست؟؟؟
 

Similar threads

بالا