عید آمد ؟؟؟؟؟؟!!!!!!

log.sanam

عضو جدید
عید آمد و ما خانه ی خود را نتِکاندیم
گردی نسِتُردیم و غباری نسِتاندیم !!!

صد قافله رفتند و به مقصود رسیدند
ما این خرکِ لَنگ ، زجویی نجهاندیم !!:surprised:

اول ، سال نوی شما مبارک باشه ! :gol:

به نام خدا ! موضوع انشاء : تعطیلات خود را چگونه گذراندید؟؟؟!!!:confused::surprised:
آه ای طبیعت! ای زندگی !!!! :eek: بازم شروع همون انشای کهنه ی قدیمی؟؟!!راستی راستی ماها سَمبُلیک حرف میزنیم ، یا سمبُلیک زندگی می کنیم؟؟؟!!!:warn:

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچی عید ما از همون اولش خراب شد داشتیم میرفتیم مسافرت که یهو کلی مهمون قرار شد اوار شن رو سرمون و مسافرت هم نخواهیم رفت :cry:

log.sanam

عضو جدید
هیچی عید ما از همون اولش خراب شد داشتیم میرفتیم مسافرت که یهو کلی مهمون قرار شد اوار شن رو سرمون و مسافرت هم نخواهیم رفت :cry:

:surprised:مرسی دوست گلم ولی منظور از بیان انشا طنزی بود بر تکرار مکررات !! نه انتظار پاسخ !! اصل قسمت دوم بود ! اون جمله سوالی بود و چشم انتظار پاسخ !!:d

من امیدوارم به جای مسافرت با مهموناتون حسابی بهت خوش بگذره تا سفر نرفته رو از یاد ببری!;)

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised:مرسی دوست گلم ولی منظور از بیان انشا طنزی بود بر تکرار مکررات !! نه انتظار پاسخ !! اصل قسمت دوم بود ! اون جمله سوالی بود و چشم انتظار پاسخ !!:d

من امیدوارم به جای مسافرت با مهموناتون حسابی بهت خوش بگذره تا سفر نرفته رو از یاد ببری!;)

میدونم ولی من که خوندم یاد این مسئله افتادم :D

مهسا006

عضو جدید
عید آمد و ما خانه ی خود را نتِکاندیم
گردی نسِتُردیم و غباری نسِتاندیم !!!

صد قافله رفتند و به مقصود رسیدند
ما این خرکِ لَنگ ، زجویی نجهاندیم !!:surprised:

اول ، سال نوی شما مبارک باشه ! :gol:

به نام خدا ! موضوع انشاء : تعطیلات خود را چگونه گذراندید؟؟؟!!!:confused::surprised:
آه ای طبیعت! ای زندگی !!!! :eek: بازم شروع همون انشای کهنه ی قدیمی؟؟!!راستی راستی ماها سَمبُلیک حرف میزنیم ، یا سمبُلیک زندگی می کنیم؟؟؟!!!:warn:
هر دو تاش...
راستی یادش بخیر...
انشاهای بعد عید...