عمر طولاني با خوردن سيب

aftab

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس افزود: سيب حاوي مقادير خوبي از نوعي فيبر به نام (پكتين) است. پكتين از دسته فيبرهاي محلول است و زماني كه مرطوب مي‌شود ، چسبنده و غليظ مي‌شود.

وي گفت: افزودن پكتين به رژيم غذايي باعث كاهش سطح كلسترول بد خون مي‌شود. علت اين امر ممكن است، اتصال پيدا كردن پكتين سيب به اسيدهاي صفراوي باشد كه به كاهش كلسترول خون كمك مي‌كند.

اين متخصص تغذيه افزود: البته بايد توجه شود كه تنها پكتين نمايانگر قدرت كاهش كلسترول سيب نيست و سيب صرف نظر از داشتن پكتين با ساير موادي كه دارد، خود باعث كاهش كلسترول مي‌شود.

مراداف اضافه كرد: سيب به دليل داشتن پتاسيم و منيزم بالا در كاهش فشار خون مؤثر است. سيب منبع خوبي از انواع ويتامين‌هاست كه افزودن آن به رژيم غذايي نه تنها به سالم ماندن بدن كمك مي‌كند بلكه طول عمر را افزايش مي‌دهد.

وي افزود: سيب بيشترين ميزان مواد مفيد كه نه تنها خطر ابتلا به سرطان را كاهش مي‌دهد بلكه انسان را از ابتلا به بيماري‌هاي عروقي و قلبي حفظ مي‌كند،دارد.
لينک خبر: http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100923394295
منبع خبر: جام جم
 

Similar threads

بالا