عرضه Galaxy Note 2 در ماه اکتبر؟

a_gadget

عضو جدید

سایت Ubuntulife تصویری را منتشر کرده است که ممکن است متعلق به گالکسی نوت ۲ باشد. هنوز جزئیات چندانی از Galaxy Note 2 در دست نیست، جز اینکه این تبلت/اسمارت‌فون دارای صفحه‌ای بزرگ (۵.۵ اینچ) و پردازنده دو هسته‌ای Exynos 5250 است.

تا به امروز حدود ۷ ماه از زمان عرضه Galaxy Note گذشته و در این زمان، بیش از ۷ میلیون دستگاه از آن فروخته شده است. از آنجا که گمان می‌رود در طراحی و ساخت Galaxy Note 2 از Galaxy S III الهام گرفته شود، وجود قابلیت‌هایی مانند S Beam، فرمان صوتی S Voice، بهره‌گیری از تراشه NFC و … در گالکسی نوت جدید، دور از ذهن نخواهد بود. به ادعای Ubuntulife، گالکسی نوت ۲ در ماه اکتبر به بازار عرضه خواهد شد.

بنا به شایعات، Galaxy Note 2 دارای چنین مشخصاتی خواهد بود:

صفحه‌نمایش از نوع Super AMOLED با ماتریس PenTile و وضوح +WSXGA (معادل ۱۶۸۰ در ۱۰۵۰ پیکسل) و تراکم پیکسل ۳۶۰

دوربین ۸ مگاپیکسل با حسگر و لنزهای بهینه‌سازی شده برای کیفیت بالاتر تصاویر و فیلم‌ها

رم ۱.۵ گیگابایتی

پشتیبانی از 4G LTE

پردازنده Exynos 5250 بر پایه تراشه دو هسته‌ای ARM-15
منبع:http://hellosmartphone.wordpress.com/2012/06/07/عرضه-galaxy-note-2-در-ماه-اکتبر؟/

artimus

عضو جدید
گلکسی نوت بهترین گوشی هست که تا به حال به بازار اومده....
و تقریبا اگه از کلاس تولید و کاری و اسم و رسم اپل بگذریم در هیچ زمینه قابل مقایسه با نت نیست......

حتی IOS و رابط کاربری اون هم از نظر من در حد اندروید و رابط کاربری سامسونگ نیست....البته این سلیقه ای هست .....و دلیل نمیشه از قدرت IOS صرف نظر کنیم.....
رزولوشن نت فوق العاده است....و هنوز گوشی با این کیفیت وضوح تولید نشده....کیفیت دوربین عالی....البته گوشی موبایل برای عکاسی طراحی نشده...ولی برای شکار لحظه ها فوق العاده است.....
اگه کسی با اندازه اش مشکلی نداره من پیشنهاد میکنم نت رو بخره.....البته تجربه استفاده از اپل جای خود رو داره.....ولی بین نوت و 4S من نوت رو پیشنهاد میکنم....
من حدود 4 ماهه خریدم و راضی هستم....البته مدل جدیدش شنیدم زیاد تفاوتی با مدل قبلی نداره.....