tigerman_h
عضو جدید
الان یکی بیاد بگه عاشقته چی میکنی؟
این ربطی نداره که همه ادما به یه عشقی زندن
به این فکر میکنم که راست میگه یا ... !
امتحانش میکنم! تا بفهمم واقعاً عاشقه یا هیجانزده شده.
الان یکی بیاد بگه عاشقته چی میکنی؟
این ربطی نداره که همه ادما به یه عشقی زندن
چیه مگه؟!
باید ظرفیت هر ادمی رو سنجید شاید یه ادم اون قدر ظرفیت نداشته که بهش به اندازه ی ظرفیت وجودیت محبت کنی و بهش عشق بدی اون موقس که طرف می زاره میره یا اگه هم بمونه اون فضا فضای دیگه ایه که یه نفر بزل و بخشش می کنه...ولی ادم اول باید خودش رو غنی کنه که با بخشیدن از درونش چیزی کم نشه...منظورم چیزی اضافه واسه تقسیم کردن با بقیه س...چون اگه بخوای از چیزی که هس برداری تموم میشه و به نقطه ی خالی بودن میرسه ادم و از خودش میپرسه من چرا این کارو کردم...چون فرضا اگه طرف هم بره تو چیزی از درونت کم نشده چون از اون عشق و محبت زیاد ی که تو دلت داشتی باهاش تقسیم کردی...یه زمانی واسه من خیلی میمردن چون تب داشتم
الان حالم خوبه
میدونی من یاد گرفتم که در اینجور مواقع بگم به جهنم
جواب میده امتحان کن![]()
یه زمانی فکر می کردم اینکه عاشق سی باشم و کسی عاشقم باشه خیلی مهمهباید ظرفیت هر ادمی رو سنجید شاید یه ادم اون قدر ظرفیت نداشته که بهش به اندازه ی ظرفیت وجودیت محبت کنی و بهش عشق بدی اون موقس که طرف می زاره میره یا اگه هم بمونه اون فضا فضای دیگه ایه که یه نفر بزل و بخشش می کنه...ولی ادم اول باید خودش رو غنی کنه که با بخشیدن از درونش چیزی کم نشه...منظورم چیزی اضافه واسه تقسیم کردن با بقیه س...چون اگه بخوای از چیزی که هس برداری تموم میشه و به نقطه ی خالی بودن میرسه ادم و از خودش میپرسه من چرا این کارو کردم...چون فرضا اگه طرف هم بره تو چیزی از درونت کم نشده چون از اون عشق و محبت زیاد ی که تو دلت داشتی باهاش تقسیم کردی...
حتی یه دونه؟!منیره اسپم نکن اینجا![]()
دعوایی نیست. ما همه با هم دوستیمدعوا سر چیه بگین منم شرکت کنم![]()
اینکه واسه کسی تب کن که واست بمیره
هیچکی واسه من نمیره![]()
...
یار در خانه و ما گرد جهان می گردیم...اون عشق تو دلته...خدا می خواد بگه چقدر با ارزش افریده شدی...ادما جایی میرن که پر از عشق و مهربونیه عزیز...یه جایی مثل قلب تو که پر از مهربونیه...خدا رو داری اخه غمت چیه؟
اگر تنهاترین تنها شویم باز هم خدا هس...![]()
اینجا!!!خانمها اقایان سکوت
هر جا مرد وفادار و با وجدان پیدا کردید به منم بگید
حالا هر کی میخاد بحرفه من حرفم تموم شد
gashtam nabodخانمها اقایان سکوت
هر جا مرد وفادار و با وجدان پیدا کردید به منم بگید
حالا هر کی میخاد بحرفه من حرفم تموم شد
موافقم...چون من خودم رو دارم...این همون باوره که قرار بود با همون سر به سنگ خوردن که به نظر من یه تجربه بود در راه کامل شدن بدس بیاری...حا لا خودت رو باور کردی...به همون نقطه رسیدی که قرار بود برسی...چون باور کردی بی نیاز بودنت رو...الان می دونی اگه هیچ کس هم نباشه باز خودت و خدات هس...این بی نیازی عاملیه که ادما بیان سراغت...چون معمولن ادما از چسبیدن خوششون نمی اد...دوس ندارن بار کشی کنن...به نظر من یکی از دلایلی که خانومهای ما رو محدود کرده به یه مرد همینه که موجودیت خودشون رو باور ندارن...همیشه نیاز به حمایت و تائئد دارن...میشه با این باور نادرس که از کودکی با یه دختر بزرگ میشه مبارزه کرد و پیروزش شد...یه زمانی فکر می کردم اینکه عاشق سی باشم و کسی عاشقم باشه خیلی مهمه
خیلی تلاش کردم اون آدم رو پیدا کنم ولی راه رو اشتباه رفتم و سرم بدجور به سنگ خورد
حالا فهمیدم که باید بذارم خودش پیش بیاد.شاید هیچ وقت نیاد شاید هیچ موجودی با این مشخصات وجود نداشته باشه اما این دیگه واسه من مهم نیست چون من خودم رو دارم
حتی یه دونه؟!![]()
vase in be dost dashtanesh shak daram chon vaghty hame jore dost dashtanamo behesh sabet mikardam hich aksol amali neshon nemidad vaghty azash miporsidam dosam dari?migoft nemidonam chy begam
khodesham taklife khodesho nemidonest
vaghty az dastesh kheili kheili narahat shodam mikhastam beram hata jelomo nagereft kheili rahat goft bashe vali mane khar baz vaisadam'
vali alan dige tamom shod kheili bad yani fekresham nemitonin bokonin
بی خیال بابا
مردا ارزش فکر کردن ندارن![]()
gashtam nabod
nagard nist[/quo
هستن ولی رزرو شدن
بگردی هستن به زمونه بسپار بعد از مدتی.....=پیداش می کنی
بابا یه بلانسبتی چیزی پسر گل هم پیدا می شهخوب راست میگه دیگه
چرا جوش میاری؟!![]()
میدونم خودت رو نگفتیبابا یه بلانسبتی چیزی پسر گل هم پیدا می شه
خودمو نگفتم ها.............
می دونی دلیلش چیه؟اون از دوس داشتنت مطمئن شده بوده...از این هم مطمئن شده بوده که به هر قیمتی می مونی...عشق وقتی خوبه که واسه بهتر کردن حال ادم باشه نه اینکه با خودش یه مشت علامت سوال بیاره که مثلا خدایا دوسم داره...خدایا اخرش چی میشه...اگه کسی ادم رو دوس داشته باشه راحت نمی زاره ادم بره...اگه واسه کسی مهم باشه از کنار یه احساس پاک ساده رد نمیشه...خوبه ادم با خودش رو راس باشه دوستم...دوست داشته یا نداشته چه اهمیتی داره ! مهم اینه که الان می دونی از طرف ایندت چه خاصته ای داری...مثلا یکیش اینه که دوس داری بهت ابراز علاقه کنه این معنیش اینه که یه چیزهایی از این رابطه بدس اوردی...همیشه که همه ی ایستگاها مقصد نیسن...بعضی از ایستگاها واسه اینه که ادم خودش رو بدونه با خاصته هاش اشنا بشه بدونه کی هستم چی می خوام چرا اومدم هدفم چیه...چی از این دنیا می خوام؟vase in be dost dashtanesh shak daram chon vaghty hame jore dost dashtanamo behesh sabet mikardam hich aksol amali neshon nemidad vaghty azash miporsidam dosam dari?migoft nemidonam chy begam
khodesham taklife khodesho nemidonest
vaghty az dastesh kheili kheili narahat shodam mikhastam beram hata jelomo nagereft kheili rahat goft bashe vali mane khar baz vaisadam'
vali alan dige tamom shod kheili bad yani fekresham nemitonin bokonin
من تا حالا بیش از 200 تایی فحش ندادم اونم 190تا به خودو و بقیه به محمو.....میدونم خودت رو نگفتی
آخه چیزی که عوض داره گله نداره وقتی دور هم جمع میشین فحشیه که به دخترا میبندین حالا این بنده خدا که حرفش خیلی هم بد نبود که![]()
بیا با هم سوت بزنیم تا اخراجت نکردندمن تا حالا بیش از 200 تایی فحش ندادم اونم 190تا به خودو و بقیه به محمو.....![]()
چرا به من سلام نمیکنی؟!سلام به عاشقای عزیز
خوب من تنهاتون میذارمچرا به من سلام نمیکنی؟!![]()
خوب من تنهاتون میذارم
فارغ
علیک سلام![]()
زبونتو گاز بگیر بچه جانگفتم اشتبا بنویسم چون در نا امیدی بسی امید است
امروز عاشق نباشی فردا می شی
بفرما 2 ساعته مخ اون یکی داریم می رنیم که عاشق نشه این داره پیشنهاد می ده وایییییییی دوباره شروع شد............زبونتو گاز بگیر بچه جان![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ولنتاین بهانه ای برای عاشقا تاپیک برای روز عشق( عاشقاش بیا) | گفتگوی آزاد | 81 | |
![]() |
عاشقا بیان.................. | گفتگوی آزاد | 12 | |
![]() |
چرا عاشقا همیشه ناراحتن؟ | گفتگوی آزاد | 12 | |
![]() |
یه سوال تخصصی : عاشقا جواب بدن !!!!!! | گفتگوی آزاد | 30 | |
![]() |
تو دل این بچه چی میگذره ؟ (حتما بیا نظر بده) | گفتگوی آزاد | 25 |