ظهــــور

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به نام خداوند بخشنده و مهربان

جهان تغيير كرده است
من آنرا در آبها احساس ميكنم
من آنرا در زمين احساس ميكنم
بويش را در هوا احساس ميكنم

ظهور
The Arrivals

اين مبحث ظهور دجال ، امام مهدي (ع) و ظهور دوم مسيح (ع) را مورد بررسي قرار ميدهد

من درباره دجال به شما هشدار ميدهم و هيچ پيامبري نبود مگر اينكه درباره او هشدار داده ........
اما من چيزي به شما ميگويم كه هيچ پيامبرس به قومش نگفته

بدانيد كه او يك چشم دارد

و الله يك چشمي نيست

نقل قول از حضرت رسول( ص)-صحيح بخاري

نمايي در پشت دلار آمريكا

نمادي در مصر باستان

نمايي از فيلم ارباب حلقه ها

---------------------------------------------------------------------

تقريبآ تمامي فرهنگها و تمدنها آمدن او را ( دجال ) پيش بيني كرده اند

در حاليكه بيشتر انسانها از آمدن او ميترسند اندكي نيز هستند

كه چندين هزار سال براي آمدن او خود را آماده كرده اند

و فرش قرمز را پهن كرده اند

يا بهتر بگوييم فرش شطرنجي را پهن كرده اند

اما نشانه هاي ظهور دجال چيست ؟

از ابتداي پيدايش تمدن شالوده پرستش شيطان پايه ريزي شد

برج بابل (BABYLON)

مصر باستان

ماياها

و امروز ضد دينها

(ANTI CHRISTS)

خودتان را براي قسمت اول آماده كنيد

بنيان ظهور دجال

ادامه دارد اگر خدا بخواهد
.
.
.
.
..
.
.

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بنام خداوند بخشنده مهربان

قسمت اول

بنيان ظهور دجال

سندي از قرآن مقدس

شيطان گفت : اي خداي من ، چون تو مرا گمراه كردي من نيز در زمين ( باطل ) را در نظرشان زيبا جلوه ميدهم و همه را به سمت گمراهي ميكشانم به جز بندگان پاك و مخلص و برگزيده تو --------------------(قرآن -الحجر - آيه 40)

و از آن زمان جنگ عليه نوع بشر آغاز شد

هم اكنون اين سريال با نام ظهور را به شما عرضه مي كنيم
در آن مطالب و اطلاعات بسيار مهم و شگفت انگيزي نهفته است. مصاحبه ها و تصاويري بي نظير، كه براي شما تصويري بزرگتر از شرايط را نمايان مي كند . پس آماده باشيد تا آگاهيتان را افزايش دهيد
و تمام نيروي مان را در انتشار اين اطلاعات به كار گيريم تا مردم بفهمند در جهان امروز چه وقايعي در حال اتفاق افتادن است

ما به همه شما احتياج داريم تا به ما بپيونديدو در اين تغيير سهمي داشته باشيد

چند نفر با توفيق خدا پاك و خالص شدند ؟
و چه تعداد از آنها زندگي خود را وقف خدمت در راه نقشه هاي شيطاني ابليس كرده اند؟

لطفآ با دقت بخوانيد :

بنام خداوند بخشنده مهربان

و پيروي كردند سخناني را كه ديوان و شياطين در ملك سليمان (به افسون و جادوگري ) مي خواندند و هرگز سليمان (با بكار بردن سحر به خدا ) كافر نگشت و لكن شياطين كافر شدندكه سحر را به مردم مي آموختند و آنچه را به دو فرشته هاروت و ماروت در بابل (BABYLON ) نازل شده بود پيروي كردنددر صورتي كه آن دو ملك به كسي چيزي نمي آموختند مگر آنكه به او ميگفتند كه كار ما فتنه و امتحان است مبادا كافر شوي
اما مردم از آن دو ملك چيزي را كه ما بين زن و شوهر جدايي افكند مي آموختند البته به كسي زيان نمي رساندند مگر آنكه خدا بخواهد
و چيزي كه مي آموختند به خلق زيان مي رسانيد و سود نمي بخشيد و محققآ مي دانستند كه هر كه چنين كند در عالم آخرت هرگز بهره اي نخواهد يافت .و آنان به بهاي بدي خود را فروختند اگر مي دانستند

راست گفت خداوند بلند مرتبه بزرگوار

قرآن مقدس -بقره - آيه 102

خب اهميت اين آيه در چيست ؟

بيست سال بعد از تسخير اورشليم ، مسجد فيه الصخره به تصرف گروهي از راهبان جنگجو در آمد كه خود را شواليه هاي معبد سليمان مي ناميدند. در اورشليم معبديان هر روز بيشتر و بيشتر از تعاليم مسيحيت منحرف مي شدند و انها آموزه هاي مخفي كابالا را فرا مي گرفتند
نوع قديمي جادوي يهودي ، همراه با مراسم و آداب تاريكش .
يهوديان اين آموزه ها را از مشركان مصر باستان در طول دوران برده داري فراعنه آموخته بودند و آن را در زمان بخت النصر در بابل (BABYLON) توسعه دادند
در سال 1307 فليپ پادشاه فرانسه آنها را به جرم انكار مسيح ، همجنس بازي ، بت پرستي و سحر و جادو دستگير كرد ولي اين پايان كار آنها نبود
تعاليمي كه در بابل و مصر باستان به وجود آمده بود تا به امروز بصورت مشهود به كار گرفته مي شود

يكي از نمايندگان مجلس امريكا :

چيزي كه مورد بحث است فراتر از يك كشور كوچك است يك ايده بزرگ است يك" نظم نوين جهاني "

در حقيقت آنها قرنها پيش اين كار را كرده اند به طور سري هر جنگ ،انقلاب و بحراني را مهندسي كرده اند و آنها هر آنچه را شما مي خوانيد ، مي شنويد و مي بينيد كنترل مي كنند
آنها با تلقين طرز فكر مورد نظر خود ، افكار كثيري از جمعيت مردم را مديريت كرده اند
و در پستهاي كليدي قدرت ، نفوذ كرده اند
و آنها به طور سري نظام سياسي جديدي را پايه گذاري كرده اند و همچنين نظام اقتصادي نوين و

شيطاني تر از آن " نظام نوين ديني "

مداركي از پايه ريزي بنياني كه آنها براي كنترل جهان و ظهور دجال مي سازند اطراف شما را بر گرفته اند
منتظر اثبات اين دلايل باشيد

.
.
.
..

.
.
.

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ميان پرده

نميخواستم اين بحث الان گفته بشه

چون بحثي بود كه مربوط به آخرهاي صحبتم ميشد ولي چون درباره اش حرف زده شد ميگم و حتي ميگم كه چرا اين بحث رو راه انداختم

دلايل استفاده از عكس در اين پست

در جواب يكي از دوستان بايد بگم هدف من از گذاشتن اين همه نماد و عكس فقط يك چيزه و اون اينكه فراماسون ها ، ديوانه وار نماد گرا هستند و خواستم با اين كار شما نمادهايي رو كه ميبينين بشناسين و بدنين جايي كه هستين تحت سلطه چه كسيه؟

اينكه هدف از چشم جهان بين چيه ؟
اينكه دستان شيطان به چه شكلند ؟
اينكه دستكش سفيد يعني چه ؟
و رمز اعداد.....

اول ميگم كه اعداد مقدس در اين دين 9-11-13 و مضارب آنها هستند به خصوص ضريب 3 و 6
و همينطور اعدادي كه با گردش 180 درجه اي نيز معني دار باشندمانند 666 - 69 - 6 - 9 و ....
واقعآ فكر كردين چرا اون دو بمب در هيروشيما و ناكازاكي منفجر شدند؟
جواب اينه چون هر دو در مدار 33 درجه هستند و 33 مضرب 3 از عدد 11 است
يا جزيره برمودا در تلاقي 33و 66 واقع شده
و بدين ترتييب عدد 11 به دليل برخورداري از هر دو قانون مقدس ترين عدد است

و چه فراوانند از اين نمادها كه البته در مباحث بعدي به آنها اشاره خواهم كرد

و اما دليل گذاشتن اين بحث

دوستان درسته شيطان پرستي فقط يك دينه ولي هزار چهره داره

ميخوام اشاره كنم به ديني كه 2 سال پيش باهاش آشنا شدم ، ديني كه در اون علي (ع) خدا بود و وقتي شروع به تحقيق و تقكر دربارهاش كردم به نتايج جالبي رسيدم به اينكه با اسم مولام داره كلاهبرداري ميشه ازم

بشما ثابت ميكنم اين نيز از حقه هاي شيطانه

ميدونيد چرا ؟

شما هرگز نخواهيد توانست خودتون رو جاي كسي بزارين كه شما رو آفريده پس اگر بخوان اون آفريننده رو از شما جدا كنند بايد چيزي رو جايگزين او بكنند كه شما بتوانيد جايش بنشينيد

به گفته مولايم علي (ع) و جانشين بر حق پيغمبرم محمد (ص) هر كسي ميتوانيد علي باشد اگر بخواهد

منظور مولايم اين بود كه هر كسي بخواهد ميتواند مانند علي باشد در تقوا و خداي يگانه را همچون او بپرستد .زيرا كه هدف از آفرينش انسان پرستش خالق بود و بس.

پس در نتيجه اين سخن اين بزرگوار هر كس ميتواند علي باشدو اگر شما بتوانيد علي باشيد و اگر علي خدايتان باشد شما نيز به نتيجه من ميرسد

شما خدا هستيد

چه ساده با شما بازي شد اينك خدا در نزد شما وجود ندارد به همين سادگي و در جايي كه خدا نباشد كاملآ معلوم است كه چه كسي حكومت ميكند

اري

دجال

به جمله بالا خوب دقت كنيد
اين همان جمله ايست كه HUMANISM يا همان ONEISM را بوجود آورد اينكه شما همه چيز اين جهان هستيد و در آن صاحب اختياريد هر كاري دوست داريد بكنيد
و اين همان مبنايي است كه باعث شد يك فراماسون كتاب راز را بنويسد
اميدوارم اكنون معني راز بزرگ اين كتاب را فهميده باشيد
همانجايي كه غول چراغ جادو به علا الدين ميگويد هرگر دوستي مانند من نداشته اي

آيا به اين كلمه تفكر كرده ايد ؟ ميدانيد دجال يعني چه؟
در زمان قديم وقتي شتري بيمار ميشد و موهايش ميريخت بر پوست حيوان قير مي پاشيدند تا معايبش نمايان نشود و اصطلاحآ به اين نوع درمان دجل يا فريب ميگفتند
يعني مخفي كردن عيبي از ديگران اي همان كار ابليس است دادن نمايي زيبا به گناهان يا مخفي كردن نماي زشت يك گناه

پس دوست من همونطور كه وقتي گوشي همراهت زنگ ميخوره مثل موشك كروز با لا سرش ميرسي
وقتي نداي شيرين

حي علي الصلاة

رو هم شنيدي به سمت خدات برو چون خداست كه داره تو رو براي تماس دعوت ميكنه

دقت كردين تا به نماز مي ايستيم انواع و اقسام تفكرات به مغز ما خطور ميكنند ؟
اگر و تنها اگر در يه نماز خود به خدا وصل شويم حاضر نيستيم آن يك نماز به پايان برسد

دوست نازنينم كه اين مطلب رو خوندي يك نصيحت برات دارم هر چيزي رو ترك كردي نمازت رو ترك نكن كه تنها راه نجاتته
چون هر قدر هم كه شيطان مكار باشه و هر قدر هم كه قدرتمند باشه باز هم

الله اكبر
و خداوند بزرگتر است

پس خودت رو نجات بده

و من الله توفيق

.
.
.
..
.
.

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جن

اينبار خبري از سريال ظهور نيست اما ميخوام يه حقيقت رو بررسي كنيم
يا شايدم دروغي كه ده سال به خوردمون دادن

احتمالآ اكثر شما اين عكس رو يادتون بياد

تصویر معروف جن : این تصویر معروف ترین تصویری است که طی این تقریبا ده ساله اخیر بسیار منتشر شده است و عنوان تصویر جن را به خود گرفته و ظاهرا مورد تائید رهبران مذهبی عربستان و امارات هم قرار گرفته است و گفته شده عکاس این تصویر بعد از گرفتن آن مرده است (غاري در امارات)

يادتو اومد ؟

حالا ميخوام با نشون دادن يه عكس ديگه روشنتون كنم شايدم تاريكتر

خوب نتيجه :

نظر شما چيه ؟
واسه اين قضيه دو نظريه وجود داره

نظريه اول

اول - اینکه چون جن به هر شکلی میتواند در بیاید به این شکل هم میتواند مشاهده شود شاید این باعث شده باشد رهبران مذهبی اعراب در تشخیص این عکس اشتباه کرده باشند

دوم - اجنه خود را از اینکه به مشاهده عمومی برسانند امتناع میکنند پس چه دلیلی برای این وجود دارد که جن باسرعت فوق العاده ایکه دارد نتواند از دست یک عکاس بگریزد

سوم - چه طور عکاس این تصویر ابتدا عکس خود را میگیرد و بعد از آن میمیرد اگر بنا به ترسیدن باشد باید همان ابتدا که این موجود را دید از دنیا میرفت

چهارم - جالب این است که رسانه های عربی تا چیزی را میخواهند به باور برسانند از تائید رهبران خود استفاده میکنند حالا این رهبران که هستند و کجا خدا میداند

اين 4 نظريه تو رد اين عكس بود

ولي يه نظريه دومي هم هست

و اونم اينكه : اگه كسي بخواد دروغي به اين بزرگي بگه آيا ممكنه اون عروسكو جا گذاشته باشه
يا به اين سادگي حقشو لو بده ، پس چرا دروغ گفته ؟

تنها نتيجه اي كه من گرفتم اين بود

دارن با اين كار عادتمون ميدن به حضور شياطين در ميان انسانها
به حضور جن در زمين

حالا انتخاب با خودتونه
فقط مواظب باشيد تو زمين دشمن توپ نزنين
فقط نظر ندين ، نتيجه بگيرين كه چرا؟چرا اجازه ميديم اين بازي ها رو با ما بكنن ؟

و يه سوال؟
ميشه بگين اين چيه؟

و فراموش نكنين

الله اكبر
خداوند بزرگتر است

.
.
.
..
.
.