طوفان مغزی

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با سلام
می خواستم بدونم با طوفان مغزی چه طورید؟
مایل هستید از این روش در اینجا استفاده کنیم؟
طوفان مغزی چیست؟
طوفان مغزی روشیه که در آن یک موضوع انتخاب و سپس کلیه افراد شرکت کننده در جلسه نظرات خودشون و راجع به اون موضوع میگن و این نظرات "اولین نظراتیست که به ذهن فرد با دیدن اون موضوع می رسه
تاپیکی شبیه این تاپیک توی تالار صنایع ایجاد شده بوده
اما بهتر دیدم "چون یه روش عمومیه "اینجا و در بین همه ی بچه ها "از رشته های گوناگون و در مورد موضوع های گوناگون مطرح بشه
و نتیجه های خوبی از نظرات گرفته بشه
(در ضمن "کسی فکر نکنه که نظرش بچه گانست و مورد تمسخر افراد دیگه قرار می گیره
کسی هم حق این و نداره که نظر کسی و مورد تمسخر قرار بده)
امیدوارم استقبال بشه "تا استفاده های خوبی ببریم
یا علی

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام
می خواستم بدونم با طوفان مغزی چه طورید؟
مایل هستید از این روش در اینجا استفاده کنیم؟
طوفان مغزی چیست؟
طوفان مغزی روشیه که در آن یک موضوع انتخاب و سپس کلیه افراد شرکت کننده در جلسه نظرات خودشون و راجع به اون موضوع میگن و این نظرات "اولین نظراتیست که به ذهن فرد با دیدن اون موضوع می رسه
تاپیکی شبیه این تاپیک توی تالار صنایع ایجاد شده بوده
اما بهتر دیدم "چون یه روش عمومیه "اینجا و در بین همه ی بچه ها "از رشته های گوناگون و در مورد موضوع های گوناگون مطرح بشه
و نتیجه های خوبی از نظرات گرفته بشه
(در ضمن "کسی فکر نکنه که نظرش بچه گانست و مورد تمسخر افراد دیگه قرار می گیره
کسی هم حق این و نداره که نظر کسی و مورد تمسخر قرار بده)
امیدوارم استقبال بشه "تا استفاده های خوبی ببریم
یا علی
سلام محمد جان ایده ی خوبیه ولی من این نوع تجزیه تحلیلهارو با تاپیکهای رساله ی مداخله جویانه و ژیلتی برای شکافتن مغز ارائه دادم اما متاسفانه استقبال زیاد خوبی صورت نپذیرفت.همانطور که خودت مشاهده می کنی دوستان ما بجای شرکت در این چنین تاپیکهایی وقت خودشون رو به اشتباه هدر میدن.الان هم که توی این تاپیک استقبال خوبی نشد.در هر حال من آماده هستم........تشکر:)

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
قبول دارم
خیلی وقت بود که تاپیکای علمی توی تالار گفت و گوی آزاد وجود نداشت
گفتم یه ایده ی جدید مطرح کنم تا از این جو بد در بیاد.
و اون هم استقبال نشد.
ولی اگه میشد خیلی خوب می شد و نتیجه های خوبی می شد گرفت.
ولی با این شرایط قضیه منتفیه

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قبول دارم
خیلی وقت بود که تاپیکای علمی توی تالار گفت و گوی آزاد وجود نداشت
گفتم یه ایده ی جدید مطرح کنم تا از این جو بد در بیاد.
و اون هم استقبال نشد.
ولی اگه میشد خیلی خوب می شد و نتیجه های خوبی می شد گرفت.
ولی با این شرایط قضیه منتفیه
به نظر من میتونید با یه موضوع تاپ شروع کنید اگر در موضوع اول اعضا شرکت کردند تاپیکهاتونو ارائه بدبد(البته در تاپیکی مجزا با نام همان موضوع)
یک پیشت نهاد داشتم .....می تونید از موضوع های تاپیک رساله ی مداخله جویانه ی اجتماعی من استفاده کنید چون واقعا" موضوعات جالبی داره.....تشکر

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب شاید یه کم که بگذره بیان..
.مگه چند وقته این تاپیک هست؟؟؟؟؟

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این موضوع احتیاج به افراد بیشتری داره
با این تعداد نمیشه
و با این شرایط :نه
از شما هم ممنونم که توجه کردین

mehrzadmo

عضو جدید
كلا به نظر من اين تاپيك بيشتر حاوي بحث هايي غير جديه و تفريحيه و كمتر مسائل جدي رو داخلش مطرح شده به همين خاطر اين موضوع بهتره داخل يه تالار يا قسمت ديگه دنبال بشه .
مثلا همين تاپيك "ژيليتي براي شكافتن..." من تا همين الان فكر مي كردم اين تاپيك حاوي يه عكس طنزه ! و به همين علت هيچ وقت واردش نشدم . بهتره يه راهي پيدا كنيم براي تفكيك پست ها . مثلا يه ايكن خاص يعني تاپيك هاي طنز با فلان آيكن ارائه بشه و تاپيك هاي طنز با ايكن ديگه اي .
بعد عنوان موضوعات رو گويا تر بزاريم . يا يه كلمه (مثلا ) "بحث جدي " رو كنارش قرار بديم تا اينگونه دوستان دلسرد نشن .
لطفا اين موضوع رو ادامه بدين .
(البته فكر مي كنم تالار مديريت جاي بهتري براي اين تاپيك باشه )

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با سلام
خوشحالم كه نظرتون و در مورد اين تاپيك گفتين
و اين و هم اضافه كنم دوست عزيز اين تاپيك كاملا در مورد موضوعات جدي و علمي قرار بود مطرح بشه
تا از نظرات" استفاده هاي مفيدي برداشت كنيم

"just love"

عضو جدید
سلام
اول اینکه شما معنی brain storming را بد ترجمه کردین معنیش میشه یورش فکری نه طوفان مغزی
دوما اینکه خو بچه ها رو چه موضوعی یورش فکری انجام دهند؟؟؟؟؟ موضوعی مطرح نکردی که بچه ها بیان نظر بهش بدن!