محسا محمدی
عضو جدید
هستید؛
یه موضوع مهم و کاربردی میخوام باهاتون درمیون بذارم که خودم هم بهعنوان عضو نظام مهندسی کشاورزی دارم ازش استفاده میکنم و واقعاً جواب داده.
نوشتن طرح توجیهی فنی اقتصادی یکی از بهترین راههای کسب درآمد تو حوزه خودمونه.
از طریق سامانه ارجاع کار، طرحها برای شما ارسال میشن و درآمد هر طرح میتونه بین 10 تا 30 میلیون تومان باشه.
فقط کافیه با اصول طرحنویسی آشنا باشین.
اصلا نترسید که محاسباتش سخته واین حرفا.80 درصد کارشناسا خودشون نمی نویسن.و بقیه براشون می نویسن.
اگه هم حسش نیست یا وقتشو ندارین، میتونین مثل خیلی از همکارا کار رو بدین یه نفر دیگه بنویسه و درصدی (مثلاً 20 درصد) بهش بدین.
روالش خیلی سادهست:
چون هم تو حوزه تخصص خودتونه
هم نیاز به سرمایه اولیه زیاد نداره
هم درآمدش خوبه و به مرور اعتبارتون هم بالاتر میره
اگه دنبال یه منبع درآمد جانبی یا حتی اصلی هستین، طرحنویسی فنی اقتصادی تو نظام مهندسی کشاورزی واقعاً گزینه خوبیه.
کافیه یه بار واردش بشین، خودتون نتیجهشو میبینین.
یه موضوع مهم و کاربردی میخوام باهاتون درمیون بذارم که خودم هم بهعنوان عضو نظام مهندسی کشاورزی دارم ازش استفاده میکنم و واقعاً جواب داده.

از طریق سامانه ارجاع کار، طرحها برای شما ارسال میشن و درآمد هر طرح میتونه بین 10 تا 30 میلیون تومان باشه.
فقط کافیه با اصول طرحنویسی آشنا باشین.
اصلا نترسید که محاسباتش سخته واین حرفا.80 درصد کارشناسا خودشون نمی نویسن.و بقیه براشون می نویسن.
اگه هم حسش نیست یا وقتشو ندارین، میتونین مثل خیلی از همکارا کار رو بدین یه نفر دیگه بنویسه و درصدی (مثلاً 20 درصد) بهش بدین.
چطوری وارد کار طرحنویسی بشیم؟
روالش خیلی سادهست:
- اول تو نظام مهندسی کشاورزی استانتون ثبتنام میکنید.
- پروانه اشتغال و رتبهبندی میگیرین (حدوداً 2 میلیون هزینه داره).
- طرحنویسی رو فعال میکنین. یا یک دوره طرح نویسی میبینین.
- بعد از تأیید، اسمتون میاد تو لیست کارشناسا و از اون به بعد طرحها به نوبت براتون میاد.
چرا این کار بهصرفهست؟

جمعبندی دوستانه:
اگه دنبال یه منبع درآمد جانبی یا حتی اصلی هستین، طرحنویسی فنی اقتصادی تو نظام مهندسی کشاورزی واقعاً گزینه خوبیه.
کافیه یه بار واردش بشین، خودتون نتیجهشو میبینین.
آخرین ویرایش: