ضروری هستش ..لطفا کمک کنید

ashkan_lan

عضو جدید
سلام....
واسه من موقعیتی ایجاد شده که بتونم هم در سازمان خاتم الانبیا امریه بگریم و هم در سازمان انرژی اتمی
ولی الان موندم که کدومو انتخاب کنم.هر دو سازمان بعد از پایان سربازی استخدام و جذب میکنند من واقعا گیر کردم لطفا راهنمایی کنیید؟
هم از نظر موقعیت شغلی و هم از نظر منبع درامدی(خاتم روی پروژه نفت و گاز عسلویه هستش)
لطفا کمک کنید؟

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام....
واسه من موقعیتی ایجاد شده که بتونم هم در سازمان خاتم الانبیا امریه بگریم و هم در سازمان انرژی اتمی
ولی الان موندم که کدومو انتخاب کنم.هر دو سازمان بعد از پایان سربازی استخدام و جذب میکنند من واقعا گیر کردم لطفا راهنمایی کنیید؟
هم از نظر موقعیت شغلی و هم از نظر منبع درامدی(خاتم روی پروژه نفت و گاز عسلویه هستش)
لطفا کمک کنید؟
اگر خاتم بری در آینده پول خوبی (شاید خیلی خوب ) در انتظارته اما اگر انرژی اتمی بری فقط پول خوب در انتظارته. اما اگر من بودم خاتم نمی رفتم به شما هم پیشنهاد می کنم نری اگر فقط به پول فکر نمی کنین.

Bahman_mech

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام....
لطفا کمک کنید؟

درود.یکی از دوستان من چند سالی با خاتم کار میکرد حقوق خوبی هم میگرفت ولی بعدش ولش کرد.میگفت کارم همش زیر آفتاب بوده...من اگر بودم سازمان انرژی اتمی رو انتخاب میکردم.

ashkan_lan

عضو جدید
میشه واضح تر بیان کنی؟اگر در خاتم رو پروژه نفت و گاز وایسی بعد از اتمام خدمت سربازی میشه گفت تو عسلویه مشغول به کار میشی درسته ؟و از نظر منبع در امدی فک کنک بیشتر پول گیر ادم بیاد درسته؟

sadeghforghani

کاربر فعال
سلام
عسلویه جای خوبی برای کار نیست. آلوده است. مریض میشی عمو! همون انرژی اتمی به نظرم بهتره.