سلام
سلام علیکم حاج آفا....
باز سلطان صندلی داغ اومد:دییییییییی
خوش اومد.... (چایی بریز واسه خودت!!)
پری اینا چی بود جواب دادی نپیچون که بد میبینی:دییییییییییی
عهههه.... خیلیم خوب جواب دادم. بترکی ناصر
سری 11 از 100
1- چون پیچش تو کارت بود یه سیلی به خودت بزن نتیجشو اینجا بنویس :دی(حتما" بزنی نامرئی اگه نزنی)
زدم......
(خدایی زدماااا..... درد داش
.... خیلی نامردی ناصر)
2-اراکو دوس دارس؟چرا؟
آره بدم نمیاد. چون خواهرم یه دوست اراکی داره خوشم میاد ازش.
3-منو میبینی افسرده میشی یا ناراحت؟دی
روان پریش
4- چرا میگن میخوای بری خارج؟ کدوم کشور میخوای بری؟اونجا کسی رو داری؟نکنه میخوای با یه خارجی ازدواج کنی بشی جزو فرار مغزها؟
من هیجا نمیرم :دییییی فک کن که من با پسر بور ازدواج گنم!!!!
5-اگه یه پسرر تو خیابون بهت تیکه بندازه چیکار میکنی؟
هیچی..... اصلا بهش نگاه نمی کنم. آدم بی فرهنگ و باید نادیده گرفت. متاسفانه زیادن اینجور آدما تو مشهد
6- اگه یهوی یه مرد غریبه وسط خیابون ماچ کنه چیکار میکنی؟
اول میرم تو شک..... بعد اگه تا بیام بیرون نرفته باشه چنان با پشت دست میزنم تو صورتش که نفهمه از کجا خورده. شایدم با پشت پا بیام تو صورتش. بستگی به شدت ماچش داره :دیییی
7- اگه تو خیابون رد بشی و یه پسر خوشتیپ رو ببینی چیکار میکنی؟ دوست داشتی ماچ کنی؟
کلا به کسی نگاه نمی کنم. چشامو می بندم راه میرم :دییییی ولی اگه یه وقت خیلی خیلی خیلی اتفاقی (تاکید می کنم اتفاقی) چشم بیفته بهش ممکنه خیلی خیلی خیلی اتفاقی (تاکید... اتفاقی) پام گیر کنه به چیزی و بخورم بهش :دیییییی
8-تا حالا گفتن بهت شبیه فلان هنر پیشه ای؟اگه آره کی؟
نه اونجوری ولی وقتی آواتارم عکس سلنا بود یه نفر گفت شبیهشم. ولی خودم فک می کنم اصلاااا شبیه نیستم.
9- دلیلت از دخول به باشگاه چی بوده؟
دلیل نداشت :دی اول واسه مطلب اومدم. بعد جوو دیدم خوشم اومد. تنها بودم سرگرمی نداشتم. خلاصه اومدیم دور هم باشیم
10-تا حالا گیر کردی تو دسشویی طوری که کسی نباشه چند ساعت اون تو باشی بعد گریه کنی؟
نه پیش نیومده
و اما همون شعر قبلی:دی
اینم توی