هرکشوری، آداب و رسوم مخصوص خود را دارد و یکی از اصلی ترین موارد تشکیلدهنده فرهنگ هر کشور، غذاهای آن است. در این میان، صبحانه در میان سایروعده های غذایی، از اهمیتی فوق العاده در اکثر کشورهای جهان برخوردار است.در اینجا قصد داریم شما را با غذای صبحگاهی مردمان پنجاه کشور جهان آشناکنیم:
1. صبحانه ایرانی
صبحانهسبک و مغذی ایرانی شامل چای، نان، پنیر، گردو، کره، مربا، عسل می باشد.حلیم و املت نیز از غذاهای رایج در سفره های ایرانی است. حلیم خوراکی لذیذو مخلوطی از بلغور گندم، نخود، گوشت تکه شده، دارچین و شکر است که بصورتگرم و یا سرد صرف می گردد.
شامللوبیا، سوسیس، بیکن (گوشت خوک ورقه شده)، تخم مرغ، قارچ، پودینگ سیب زمینیو در صورت تمایل پودینگ سیاه و نان تست می باشد. این صبحانه با چای، قهوهو یا آب پرتقال صرف می گردد.
نقشاصلی این صبحانه را نان تست منحصر بفرد کوبایی برعهده دارد. این نان، تُستشده و روی آن کره زده می شود و به قسمت هایی برش می خورد. هنگام صرف، ایننان را در قهوه زده و میل می کنند. قهوه شیرین و شیر مخلوط به همراه اندکینمک، نوشیدنی این صبحانه را تشکیل می دهد.
Pana la Catalana یا Pan con Tomate صبحانه ای ساده و خوشمزه است. نان را درسیر تازه و گوجه فرنگی غلطانده سپس مقداری روغن زیتون و نمک روی آن میپاشند و با ژامبون و یا سوسیس تناول می کنند.
اجزایتشکیل دهنده این صبحانه، نان های گوناگونی است که با ترشی، مربا، پنیر وکره صرف می شوند. این نان ها در اندازه های بزرگ تهیه می شوند. همچنینپنکیک سمولینا که به Baghir مشهور است، بسیار لذیذ می باشد.
مهمترینبخش این صبحانه، پنکیک سوئدی است که به Pannkakor معروف است. این پنکیکشباهت زیادی به کرپ دارد و دو سمت خمیر آن در روغن سرخ می شود. این پنکیک،معمولاً با میوه های شیرین و یا مربا سرو می شود.
تنهایک عنصر بسیار مهم که در اینجا وجود دارد Vegemite است .در کوله پشتیاسترالیایی هایی که به مسافرت می روند اغلب می توانید ظرف حاوی Vegemiteرا پیدا کنید. فقط در جنگ بین Vegemite و Marmite مداخله نکنید. هر چند کهتقریباً همه نسبت به کیفیت بهتر Marmite آگاهند، اما بهتر است در صبحانهآنها دخالت نکنیم.