[شیرینی] - کلوچه دزفولی

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز



مواد لازم
آرد گندم 1 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
روغن جامد 1پیمانه
آب گرم 3 لیوان
خمیر مایه
زعفران
زیره

ابتدا زعفران و شکر را در دو لیوان آب گرم حل می کنیم و در ظرف رو میبندیم تا دم زعفران دم بکشد

خمیر مایه را با 1 لیوان آب گرم حل میکنیم در ظرف رو میبندیم تا خمیر مایه به اصطلاح ور بیاید!

بعد از آماده شدن مواد بالا آرد و روغن و شربت زعفران را با هم مخلوط میکنیم

خمیر مایه و زیره رو اضافه میکنیم خمیر بدست آماده را ورز میدهیم تا مواد به خوبی مخلوط شوند و خمیر یک دست شود

سپس روی خمیر رو با پلاستیک پوشانده و در دمای اتاق نیم ساعت استراحت میدیم

خمیر رو با وردنه به قطر نیم یانتیمتر باز میکنیم و به شکل لوزی قالب میزنیم

کلوچه ها را در درجه 140 فر به مدت 10 الی 12 دقیقه میپزیم
کلوچه ها را در ظرف در دار نگه داری کنید تا خشک نشوند
 

Similar threads

بالا