[شیرینی] - چاینا دیزاین ماکارون

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز



مواد لازم:




  • [*=center] سفيده تخم*مرغ:3 عدد
    [*=center] شکر دانه*ريز: 40 گرم
    [*=center] پودرشکر: 180 گرم
    [*=center] پودربادام: 125 گرم
    [*=center] رنگ و اسانس خوراکي: به ميزان دلخواه


روش تهیه:

اگر فر گازي بود روي درجه 150 درجه سانتي*گراد و اگر برقي بود روي درجه 140 درجه سانتي*گراد تنظيم و گرم می*کنيم. کف سيني فر را کاغذ روغني پهن کرده و آن را چرب مي*کنيم. ابتدا سفيده*هاي تخم*مرغ را با همزن برقي هم مي*زنيم تا پف کند سپس آرام*آرام شکر دانه*ريز را به سفيده اضافه کرده و به هم *زدن ادامه مي*دهيم تا حالت فومي*شکل پيدا کند. پودر شکر و پودر بادام را با يکديگر آسياب کرده و خوب مخلوط مي*کنيم و توجه داريم که به واسطه چربي بادام حالت خميري*شکل پيدا نکند. رنگ و اسانس را نيز به مواد اضافه کرده و مواد خشک را در 3 مرحله توسط ليسک به خورد سفيده*ها مي*دهيم. يک ماسوره ساده به قطر 2 سانتي*متر داخل کيسه قيف قرار مي*دهيم. مايه را داخل قيف ريخته، دايره*هايي به قطر 3 تا 4سانتي*متر از مايه روي کاغذ مي*گذاريم. سيني را چند بار روي ميز مي*کوبيم و به مدت 30 دقيقه در دماي محيط استراحت مي*دهيم تا رويه ماکارون*ها حالت چسبنده نداشته باشد. سپس به مدت 20 دقيقه روي پنجره وسط فر مي*پزيم. براي بين ماکارون*هاي شکلاتي پس از پخت از خامه يا کرم گاناش سفيد استفاده مي*کنيم.
 

Similar threads

بالا