[شیرینی] - بیسکوتی زعفران و پسته

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد لازم:

  • آرد / ۱۷۵ گرم
  • تخم مرغ / ۱ عدد
  • شکر / ۷۰ گرم
  • زعفران دم کرده / ۱ قاشق چایخوری
  • کره / ۵۰ گرم
  • پسته خرد شده / ۲۵ گرم( من از پسته تازه استفاده کردم)
  • قیسی خرد شده / ۲۵ گرم
  • بیکینگ پودر / ۳/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
روش پخت مانند روش تهیه بیسکوتی کدو حلوایی است؛ فقط کره را ذوب کنید؛ زعفران را به آن اضافه کنید؛ تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن دستی بزنید.
مواد خشک را مخلوط کنید و با مواد بالا مخلوط کنید.

بیسکوتی خوشمزه شما آماده است.


نوش جان!
مطلب اختصاصی مامی سایت
ارائه دهنده: خانم آتوسا آرش کیا
 

Similar threads

بالا