شيرها و عملگرهاي برقي و پنيوماتيكي

شايد حامد

عضو جدید
دوستان بعد از تاپيك شبكه هاي صنعتي ، و بازديد نسبتاَ مطلوب شما از آن ، بر آنم تا با شير هايي كه در صنعت به MOV , XV معروفند شما رو بيشتر آشنا كنم .البته تا جايي كه مطالب به زبان انگليسي پيدا كنم از قرار دادنن مطالب فارسي پرهيز ميكنم. چون بزرگترين ضعفي كه مهندسين نسل ما دارن و وقتي وارد بازار كار ميشن با اون بر خورد ميكنن، ضعف در زبانه كه بايد از يه جايي براي برطرف كردن اون شروع كرد . من سعي دارم علاوه بر آشنا كردن دوستان با مطالب تخصصي، اين ضعف را تا حد ممكن بر طرف كنم.

آخرین ویرایش:

شايد حامد

عضو جدید
يك كاتالوگ براتون ميزارم كه فعلا يه كم آشنا شين . دوستاني كه ميتونن كمك كنن ،خوشحال ميشم كه نظراات يا مطالبشون رو بخونم.

پیوست ها

• E320E.pdf
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 0

شايد حامد

عضو جدید
كاتالوگ

كاتالوگ

:gol:باز هم كاتالوگ . يك نگاه اجمالي به كاتالوگها براي استفاده مناسب از هر المان بد نيست.

همچنان منتظر مطالبي از دوستان ديگه هستم . لطف كنين و من رو تو اين امر كمك كنيد.:gol:

پیوست ها

• e510e.pdf
    1,003.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • e520e.pdf
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 0
دوستان بعد از تاپيك شبكه هاي صنعتي ، و بازديد نسبتاَ مطلوب شما از آن ، بر آنم تا با شير هايي كه در صنعت به MOV , XV معروفند شما رو بيشتر آشنا كنم .البته تا جايي كه مطالب به زبان انگليسي پيدا كنم از قرار دادنن مطالب فارسي پرهيز ميكنم. چون بزرگترين ضعفي كه مهندسين نسل ما دارن و وقتي وارد بازار كار ميشن با اون بر خورد ميكنن، ضعف در زبانه كه بايد از يه جايي براي برطرف كردن اون شروع كرد . من سعي دارم علاوه بر آشنا كردن دوستان با مطالب تخصصي، اين ضعف را تا حد ممكن بر طرف كنم.
سلام
ولادت رضای دلها مبارک.
ممنون از دلسوزی شما نسبت به مهندسان آینده ایران سربلند.
احساس می کنم مطالب تخصصی فوق العاده وخوراک رشته کنترل وابزاردقیق رو تو سایت می ذارین ولی صد حیف که فعلا من زیاد از این چیزا سر در نمی یارم .
فقط اینا رو دانلود می کنم که می دونم حتما تو آینده نه چندان دور به دردم می خورن.
راستی نظر شمادر رابطه با اینکه من دنبال یادگیری PLC برم، چیه؟
یاعلی.

شايد حامد

عضو جدید
سلام
ولادت رضای دلها مبارک.
ممنون از دلسوزی شما نسبت به مهندسان آینده ایران سربلند.
احساس می کنم مطالب تخصصی فوق العاده وخوراک رشته کنترل وابزاردقیق رو تو سایت می ذارین ولی صد حیف که فعلا من زیاد از این چیزا سر در نمی یارم .
فقط اینا رو دانلود می کنم که می دونم حتما تو آینده نه چندان دور به دردم می خورن.
راستی نظر شمادر رابطه با اینکه من دنبال یادگیری PLC برم، چیه؟
یاعلی.
با سلام خدمت همه دوستان ؛

در مورد PLC بايد بگم كه براي تمامي اونايي كه ميخوان كنترل كار كنن واجبه. هيچ چيز خاصي هم نداره ، اگر مدار منطقي رو فهميده باشي و مدارات فرمان هم رو هم كار كني اصل مطلب رو ياد گرفتي و ميتوني Logic رو براي PLC طراحي كني و با يه كم مطالعه اين كار از هر مهندس برقي بر مياد. براي قسمت سخت افزاري PLC هم يا بابد روي يك پروژه كار كني يا يكي از اين كلاسهاي PLC رو بگذروني كه مطمئناَ اولي خيلي بهتر و اصر بخش تره.

:gol:موفق باشيد:gol:

شايد حامد

عضو جدید
كاتالوگ

كاتالوگ

يه مطلب راجع به عملگرهاي پنيوماتيكي البته اين يكي فارسيه .......!!!!
:gol:موفق باشين:gol:

پیوست ها

• 13f.pdf
    1.9 مگایابت · بازدیدها: 0