شرایط تغییر رشته ؟

contorl da

عضو جدید
تمام شرایط تغییر رشته چی هستش ؟
من در دانشگاهم می خوام از یه رشته به یه رشته دیگه که هر دو در یک گروه و دریک دانشگاه هستش می خوام تغییر رشته بدم . ایا اگر شرایطش را براورده کنم موافقت می کنند یا اینکه می دانن بازی در بیارن ؟

matin1366

عضو جدید
تمام شرایط تغییر رشته چی هستش ؟
من در دانشگاهم می خوام از یه رشته به یه رشته دیگه که هر دو در یک گروه و دریک دانشگاه هستش می خوام تغییر رشته بدم . ایا اگر شرایطش را براورده کنم موافقت می کنند یا اینکه می دانن بازی در بیارن ؟

شرایط خاصی نداره.
فقط درسایی که توی هردو رشته هستن میان نمرهاشو تطبیق میدنو نمرهایی که بالای 12 هستش رو قبول میکنن که برا اون یکی رشته بزارن که نخوای دوباره اونارو پاس کنی.بعدشم دیگه اگه مدیر گروه و کارشناس نخوان اذیتت کنن باید برات تغییر رشته یا تغییر گرایش بدن.

contorl da

عضو جدید
این که می گید اگه مدیر گروه یا کارشناس اذیت نکنند چه راه حلی داره اخه من را یه بار برای تغییر رشته در یه دانشگاه اذیت کردند. نمی تونم روی این گزینه حساب کنم ومی شه گفت روی هواست

matin1366

عضو جدید
این که می گید اگه مدیر گروه یا کارشناس اذیت نکنند چه راه حلی داره اخه من را یه بار برای تغییر رشته در یه دانشگاه اذیت کردند. نمی تونم روی این گزینه حساب کنم ومی شه گفت روی هواست
باید هواست باشه که اول با مهربونی و نرمی صحبت کنی.
درواقع باید گفت اول پاچه خواریشونو کنیو خیلی احترام اگه جواب نداد با عصبانیتو دادو فریاد راه انداختن.بعدشم رفتن پیش ریئس دانشگاه.

contorl da

عضو جدید
با احتساب کارت پایان خدمت و یه لیسانس ایا می شه :
1- تحصیل همزمان پیام نور کارشناسی با ارشد دولتی یا پیام نور
2- تحصیل همزمان دو رشته کارشناسی پیام نور

contorl da

عضو جدید
با احتساب کارت پایان خدمت و داشتن یه لیسانس ایا می شه :
1- تحصیل همزمان فراگیر کارشناسی پیام نور با ارشد دولتی یا پیام نور
2- تحصیل همزمان دو رشته فراگیر کارشناسی پیام نور​

arshadememari

عضو جدید
سلام درمورد سوال اولت که ارشد همزمان خوند نمیشه ولی دومی یکیش از سراسری بیام نور قبول شی و دومی فراگیر میشه 2 تا لیسانس گرفت

matin1366

عضو جدید
با احتساب کارت پایان خدمت و داشتن یه لیسانس ایا می شه :
1- تحصیل همزمان فراگیر کارشناسی پیام نور با ارشد دولتی یا پیام نور
2- تحصیل همزمان دو رشته فراگیر کارشناسی پیام نور​

اگه کارت پایان خدمت داشته باشی فکر کنم بشه.ولی دقیق نمیدونم