گاهی یه ایده جدید و آسون به عنوان وعده اصلی غذای خونه حسابی میتونه دلچسب باشه. در این مطلب طرز تهیه کتلت قارچ و مرغ رو قرار میدم که هم تنوع خوبی برای غذاهخای تکراری هست و هم طعم بسیار خوب و خوشمزه ای داره و مخصوصا اگه با کمی پنیر سرو بشه میتونه خوش طعم تر و دلچسب تر هم بشه. این کتلت بهتره با نان و مخصوصا نان های فانتزی نوش جان بشه. البته که میتونه در کنار برنج هم باشه. برای وعده شام و حتی نهار هم مناسب میل کردن هست.
طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ
[h=2]مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ و قارچ[/h]
[h=2]مراحل تهیه کتلت مرغ و قارچ[/h]برای تهیه این کتلت که بسیار هم ساده اس، ابتدا باید گوشت مرغ رو چرخ کنید. قارچ ها رو هم خرد کنید و در ماهیتابه ای بریزید و بذارید روی حرارت ملایم تا تفت بخوره و کم کم آب بندازه.
تفت دادن قارچ ها برای کتلت
بعد از حدود یک ربع قارچ ها کاملا پخته میشن و آبشون هم خشک میشه. زیرش رو خاموش کنید و با کمک میکسر و یا کارد (مثل سبزی خرد کردن) خردش کنید. میزان خرد شدن قارچ ها هم به ذائقه خودتون بستگی داره.
پختن و خرد کردن قارچ ها
حالا عین کتلت های دیگه مرغ و قارچ و پیاز رنده شده و تخم مرغ و ادویه های لازم و همچنین پودر نان رو با هم مخلوط کنید تا مایع کتلتون به دست بیاد. مایع رو خوب ورز بدید تا مواد با هم کاملا مخلوط بشن و به خورد هم برن.
به اندازه یک اسکوپ از مواد بردارید و در آرد بغلتونید تا کاملا اطرافش رو بگیره. بعد هم به راحتی در روغن با حرارت متوسط سرخ کنید.
به همین راحتی و خوشمزگی کتلت مرغ و قارچ شما حاضره و میتونید با عزیزانتون میل کنید و لذت ببرید.
کتلت مرغ و قارچ
همونطور که در بالا هم گفتم این کتلت خوشمزه رو میتونید با نان های فانتزی سرو کنید و در کنار مقداری چیپس و یا سیب زمینی سرخ کرده و همچنین یک سس کچاپ خوش طعم میل کنید. با پیازچه هم تزیینش کنید

طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ
[h=2]مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ و قارچ[/h]
- قارچ نیم کیلو
- گوشت مرغ بدون استخوان نیم کیلو
- تخم مرغ 2 عدد
- پیاز 1 عدد متوسط
- روغن
- پودر نان 3 قاشق غذاخوری
- آرد سفید برای غلتاندن کتلت ها
- نمک و زردچوبه و فلفل

[h=2]مراحل تهیه کتلت مرغ و قارچ[/h]برای تهیه این کتلت که بسیار هم ساده اس، ابتدا باید گوشت مرغ رو چرخ کنید. قارچ ها رو هم خرد کنید و در ماهیتابه ای بریزید و بذارید روی حرارت ملایم تا تفت بخوره و کم کم آب بندازه.

تفت دادن قارچ ها برای کتلت
بعد از حدود یک ربع قارچ ها کاملا پخته میشن و آبشون هم خشک میشه. زیرش رو خاموش کنید و با کمک میکسر و یا کارد (مثل سبزی خرد کردن) خردش کنید. میزان خرد شدن قارچ ها هم به ذائقه خودتون بستگی داره.

پختن و خرد کردن قارچ ها
حالا عین کتلت های دیگه مرغ و قارچ و پیاز رنده شده و تخم مرغ و ادویه های لازم و همچنین پودر نان رو با هم مخلوط کنید تا مایع کتلتون به دست بیاد. مایع رو خوب ورز بدید تا مواد با هم کاملا مخلوط بشن و به خورد هم برن.

به اندازه یک اسکوپ از مواد بردارید و در آرد بغلتونید تا کاملا اطرافش رو بگیره. بعد هم به راحتی در روغن با حرارت متوسط سرخ کنید.


کتلت مرغ و قارچ
همونطور که در بالا هم گفتم این کتلت خوشمزه رو میتونید با نان های فانتزی سرو کنید و در کنار مقداری چیپس و یا سیب زمینی سرخ کرده و همچنین یک سس کچاپ خوش طعم میل کنید. با پیازچه هم تزیینش کنید