سیلام!!!!!

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه هاااااااااااااا ....خوبین؟....چرا هیشکس نیسسس؟....
من بعد یه ماه اومدم....هنو امتحانام تموم نشده یکی دیگه مونده...ولی دلم خیلی تنگ شده بود....:gol::gol::gol:

armin.eleman

عضو جدید
سلام بچه هاااااااااااااا ....خوبین؟....چرا هیشکس نیسسس؟....
من بعد یه ماه اومدم....هنو امتحانام تموم نشده یکی دیگه مونده...ولی دلم خیلی تنگ شده بود....:gol::gol::gol:

سلام چطوری؟؟:gol::gol:
ایول اراده ..........
یادمه رفتی.امتحانا خوب بود
نه اینجا هیشکی نیست

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام چطوری؟؟:gol::gol:
ایول اراده ..........
یادمه رفتی.امتحانا خوب بود
نه اینجا هیشکی نیست

ببخشید شما؟!!
سلامون علیکککک.....اره خوب بود ...هنو که نمره هاش اعلام نشده :ی...ایشالا یه 10 روز دگه جوابتو میدم!!!..
من :razz::razz::cool::cool:همون که یه هنر پیشه معروف بود ...با عینک دودی را میرفت:D:D;)

armin.eleman

عضو جدید
سلامون علیکککک.....اره خوب بود ...هنو که نمره هاش اعلام نشده :ی...ایشالا یه 10 روز دگه جوابتو میدم!!!..
من :razz::razz::cool::cool:همون که یه هنر پیشه معروف بود ...با عینک دودی را میرفت:D:D;)

من اگه اراده ی تورو داشتم الان آکسفورد میخوندم:(

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من تازه امدم توی این باشگاه لطفا همه بهم تبریگ بگین[/

تبریک خواهر/برادر گرامی به باشگاه مهندسان خوشامدید ...لطفا فقط معتاد نشوید ...وگرنه مثل من به دست و پاتون زنجیر میبندن که یه ماه حداقل درس بخونین
یکم دیگه میشه توضیح بدی

آخه چند تا بازیگر هستند که این خصوصیاتو دارن :redface:
بابا پروین افشار دیگهههههههههه:cool::cool::cool:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا این نو اندیشان که ..اصلا مثل باشگاه خودمون نیس...من ثبت نام کردم....ولی هیچی اینجا نمیشه....چرا اینقد اینجا سوت و کور شده پسسسسسسسس؟

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا این نو اندیشان که ..اصلا مثل باشگاه خودمون نیس...من ثبت نام کردم....ولی هیچی اینجا نمیشه....چرا اینقد اینجا سوت و کور شده پسسسسسسسس؟
درس میخونن دیگه....مثل من:redface:
منم بعد دوهفته اومدم:w16:

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااام
چطوری شما .دلم برای شیطونیات تنگ شده بود البته شما که ما رو نمشناسی. اره خیلی سوت و کوره .
هم دوره امتحاناته هم بعضیا رفتن نواندیشان هم باشگاه *****ه.:(

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوهوم

چون بخش اخبار کلا حذف شده :surprised:

و چون وت امتحاناته :whistle:

دلایل کفایت میکنن ؟:child:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااام
چطوری شما .دلم برای شیطونیات تنگ شده بود البته شما که ما رو نمشناسی. اره خیلی سوت و کوره .
هم دوره امتحاناته هم بعضیا رفتن نواندیشان هم باشگاه *****ه.:(
سلام ...اره....ولی نو اندیشان اصلا مثل اینجا نیس که....اخرین پستاش مال چند ساعت پیشه ...یه جوریه

بالا