javadazarakhsh
کاربر فعال
سلام و عرض ادب و احترام. من در حراجی آمازون یک دستگاه لپ تاپ خریدم. قیمت بسیار مناسب بود و برای وب گردی دیدن فیلم و انجام کارهای معمولی عالی به نظر می رسید اما وقتی لپ تاپ رو تحویل گرفتم دیدم سیستم عامل اون کروم هست. تا اینجای کار مشکلی نداشت تا اینکه نیاز شد نرم افزار کاربردی روش نصب کنم. مثل خواندن pdf یا وی //پ//ی//ان برای باز کردن یوتوب یا خواندن فایل های آفیس. خیلی در اینترنت جستجو کردم. نرم افزار ها در سایت نت بازار موجود هستن وقتی می خوام نصب کنم میگه مرورگر رو آپدیت کن. وقتی می خوام آپدیت کنم میگه این نسخه روی دستگاه شما آخرین نسخه سختافزار شما می باشد و برای بروز رسانی سخت افزار خود را بروز کنید!!!!. نه نرم افزارهای ویندوز روش کار میکنه نه اندروید. از مهندسین بزرگوار کسی میدونه من چکار باید بکنم. صفحات متنی آفیس بدون فونت نمایش داده میشه. یوتوب و ... باز نمیشه. فایل های زیپ باز نمیشه. من کارهای تخصصی نمی خوام باهاش انجام بدم همین کارهای معمولی نوشتن نامه باز کردن یوتوب تلگرام برام کفایت می کنه. آیا جایی سایتی هست که نرم افزارهای مناسب کروم قدیمی تر رو داشته باشه یا راهی هست که نرم افزارهای مخصوص کروم 2025 رو بشه روی سیستم خودم نصب کنم؟؟