سیالات- درس موتورهای احتراق داخلی

ز.طباطبایی

عضو جدید
سلام
من دانشجوی سال آخر سیالاتم اما متاسفانه علاقه زیادی به درسهای تخصصی سیالات ندارم ، جامدات رو بیشتر دوست دارم
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند که چطور باید با درس موتورهای احتراق داخلی که این ترم دارم کنار بیام و بتونم خوب یادش بگیرم :)

reza.hemmat1985

عضو جدید
salam
motor kheili darse ghashangie vaghean fogholadast , be noyi mitunam begam ke kole mohandesi tu motor jam shode . tu zamine erteash o metalorie moto kam kar shode . ama vase pas kardan kari nadare boro kami dars bekhun rahat pasesh mikoni , ehtemalan yeki az soalatesh be dast avordane bemp , yekie dige mitune tahlile siklhaye rayeje motor(otto o diesel) bashe yeki ham ehtemale kheili ziad sukht o ehteraghi ba chand darsad hajme havaye ezafast .

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من دانشجوی سال آخر سیالاتم اما متاسفانه علاقه زیادی به درسهای تخصصی سیالات ندارم ، جامدات رو بیشتر دوست دارم
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند که چطور باید با درس موتورهای احتراق داخلی که این ترم دارم کنار بیام و بتونم خوب یادش بگیرم :)
در این که درس موتور های احتراق داخلی کلاً درس بی ربطیه شکی نیست. اما دوست عزیز بین دوروس سیالات و جامدات تفاوت چندانی نیست بخصوص در دوره کارشناسی با وجود دوروس اختیاری می تونم بگم اصلاً اختلافی نیست. شما به جای درس احتراق می تونی درس های دیگه ای برداری. در ضمن این درس احتراق رو تا حالا هیچکس یاد نگرفته چون هدف درس صرف آشناییه.

Bahman_mech

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
سال آخری دیگه از علاقه و این حرفا گذشته .پاسش کن بره پی کارش