سوتیه دانشجویی

sargoli212

عضو جدید
با حالترین سوتی ای که توی دوران دانشجوییت دادی چی بوده؟!!!!!

sargoli212

عضو جدید
با حالترین سوتی ای که توی دوران دانشجوییت دادی چی بوده؟!!!!!

مکان برگزاری امتحانو نمیدونستم پشت سره دوتا از پسرامون رفتم.اونام منو دوساعت پشته سرشون کشوندنم آخره سرم سر از دسشوییه مردونه در آوردم:confused:

mayor2

کاربر فعال
یک بار با دوستم رفته بودیم توی اطاق اساتید می خواستیم با استادمون حرف بزنیم. بعد موقع برگشتن دوستم اشتباهی کیف استاد رو به جای کیف من با خودش برداشت. و استادم اصلا نفهمید. وما هم رفتیم. وسطهای راه که رسیدیم دوستم گفت چرا کیفتو از دست من نمی گیری.......:surprised: هیچی دیگه موقعی که بر گشتیم کیف استاد بهش بدیم قیافه اش دیدن دااااااااشت:cool::D

sargoli212

عضو جدید
یک بار با دوستم رفته بودیم توی اطاق اساتید می خواستیم با استادمون حرف بزنیم. بعد موقع برگشتن دوستم اشتباهی کیف استاد رو به جای کیف من با خودش برداشت. و استادم اصلا نفهمید. وما هم رفتیم. وسطهای راه که رسیدیم دوستم گفت چرا کیفتو از دست من نمی گیری.......:surprised: هیچی دیگه موقعی که بر گشتیم کیف استاد بهش بدیم قیافه اش دیدن دااااااااشت:cool::D

یعنی درشو وا نکردی توشو ببینی؟! ضدحال بوده ک.توکه ضایع شده بودی خو اقلا حس کنجکاویتو برطرف میکردی!

niki kiyani

عضو جدید
از انجمن علنی زنگ زدن به گوشیم واسه یک سری کلاس
فک کردم دوستمه،صداش خیلی شباهت میداد،دوستامم اذیت زیاد میکنن!
گوشی روجواب دادم بعله؟!
خانوم فلانی؟!
نخیر
ببخشید فک کنم اشتباه گرفتم
دیگه تکرار نشه!!!!!!!!!!!
بعله؟؟؟!
شمارتو دیگه نبینم!!!!!!
دیدم قطع کرد!
دوباره زنگ زدن،گفتم ادم باشم،گفتم از انجمن علمی دانشگاه تماس میگیرم!!!!!خخخخهخهخ

mayor2

کاربر فعال
.نه .کی جرات داره. :w45: اونموقع افتادن از یک سری دروس اونم به طرز نامحسوس. :twisted:بعد حذف و اخراج ومرگ از پیامدهای قابل تصور بود . :w37:این قدر عصبانی شده بود می خواست بزنتمون:neutral:. استادمون رئیس دانشگاه بود

sargoli212

عضو جدید
.نه .کی جرات داره. :w45: اونموقع افتادن از یک سری دروس اونم به طرز نامحسوس. :twisted:بعد حذف و اخراج ومرگ از پیامدهای قابل تصور بود . :w37:این قدر عصبانی شده بود می خواست بزنتمون:neutral:. استادمون رئیس دانشگاه بود

ووی ددم ووی.خدا به دور ننه!اینا استادن یا گودزیلا؟بابا تساهل و تسامح کجا رفته خواهر؟

sargoli212

عضو جدید
از انجمن علنی زنگ زدن به گوشیم واسه یک سری کلاس
فک کردم دوستمه،صداش خیلی شباهت میداد،دوستامم اذیت زیاد میکنن!
گوشی روجواب دادم بعله؟!
خانوم فلانی؟!
نخیر
ببخشید فک کنم اشتباه گرفتم
دیگه تکرار نشه!!!!!!!!!!!
بعله؟؟؟!
شمارتو دیگه نبینم!!!!!!
دیدم قطع کرد!
دوباره زنگ زدن،گفتم ادم باشم،گفتم از انجمن علمی دانشگاه تماس میگیرم!!!!!خخخخهخهخ
یعنی من کشته این اشتباه گرفتناه خودمونما. اون روز میخواستم زنگ بزنم به مامانم زنگ زدم به استادم ورداشته میگم سلام مامان!