سوال

javadabedi

عضو جدید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
برای بلند شدن یک وسیله پرنده 150کیلویی با تعبیه ی 4موتور کوچک زیر بدنه ان که به صورت عمود بلندشود چه موتوری مناسب است؟

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
برای بلند شدن یک وسیله پرنده 150کیلویی با تعبیه ی 4موتور کوچک زیر بدنه ان که به صورت عمود بلندشود چه موتوری مناسب است؟

سلام،
چه سوال سخت و عجیبی! برای هواپیماهای عمود پرواز از موتور ملخی استفاده میکنن که قابلیت چرخش داره.البته دارن روی نوع جت هم کار میکنن و یه هواپیما از سری X ساختن که یه جور عجیب غریبی بلند میشه.اما در مورد سوال شما:
اگه منظورتون هواپیمای عمود پروازه، فکر میکنم با دو تا موتور پیستونی ملخی بتونید این کار رو بکنید.یه چیزی توی این مایه ها:

اگه فقط می خواید بلند بشه و عمودی بره بالا،می تونید از 2تا یا 4 تا فن استفاده کنید.یه چیزی شبیه به این :

موفق باشید
یا علی

javadabedi

عضو جدید
سلام،
چه سوال سخت و عجیبی! برای هواپیماهای عمود پرواز از موتور ملخی استفاده میکنن که قابلیت چرخش داره.البته دارن روی نوع جت هم کار میکنن و یه هواپیما از سری X ساختن که یه جور عجیب غریبی بلند میشه.اما در مورد سوال شما:
اگه منظورتون هواپیمای عمود پروازه، فکر میکنم با دو تا موتور پیستونی ملخی بتونید این کار رو بکنید.یه چیزی توی این مایه ها:

اگه فقط می خواید بلند بشه و عمودی بره بالا،می تونید از 2تا یا 4 تا فن استفاده کنید.یه چیزی شبیه به این :

موفق باشید
یا علی
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
در مورد فن می توانید بیشتر توضیح دهید؟

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
سلام،
فن، تقریباً مثل همین فن های معمولی که استفاده میشه با یک تفاوت اساسی که پره ای اون دارای سطح مقطع ایرفویل هست.شاید شکل های زیر گویاتر باشن
د:

می توانید برای اطلاعات بیشتر به سایت های زیر هم مراجعه کنید:
http://rc-airplane-advisor.blogspot.com/2005/04/electric-ducted-fans.html

http://images.google.com/images?&um...&q=Electric+Ducted+Fans&&sa=N&start=0&ndsp=18

موفق باشید
یا علی

javadabedi

عضو جدید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
در اندازه های 30در30وجود دارد؟

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
در اندازه های 30در30وجود دارد؟

سلام،
قرار نشد سوالای بازاری بکنید! :biggrin:
باید یه سر تشریف ببرید بازار.معمولاً پیدا کردن اینجور چیزها یک مقداری سخته.یه نگاه توی اینترنت بندازید داخل سایت تولید کننده های فن ببینید یک همچین چیزی پیدا می کنید یا نه؟ من اطلاع ندارم.

یا علی

بالا