سوال در مورد شبکه lonwork

aryan22

عضو جدید
سلام به همه دوستان:gol:
ایا کسی در مورد شبکه های lonwork اطلاعاتی داره؟
اگر کسی بتونه راجع به طراحی این شبکه ها برای اتوماسیون ساختمان کمکم کنه ممنون میشم.

rosvayejanan

عضو جدید
کاربر ممتاز
معروف ترین و کاربردی ترین استاندار bms تو دنیاست
که برای ساختمون های بزرگ استفاده می شه و تقریبان تمام تولید کننده های بزرگ قطعات الکتریکی تو دنیا قطعاتشون و رو با این استاندارد هماهنگ می کنن
قطعات تحت این استاندارد که از کنترل کننده های تهویه مطبوع گرفته تا سنسور های مختلف با یه کابل مخصوص لون به هم وصل میشن
بدی این سیستم اینه که فقط برای ساختمون های خیلی بزرگ کاربرد داره و هر سیستمی هم باید یه ecu داشته باشه که شامل یه سیستم کامپیوتری با یه نرم افزاره که معمولان اکسل دوهزراه
و اینکه برای هر تبدیل لون به لنی هم یه هاب این وسط هست
دیگه همین دیگه حالا سوءال دیگه ای بود در خدمتیم
:)

aryan22

عضو جدید
با تشکر :smile:
به نظر شما من برای کار کردن روی شبکه های lon از کجا باید شروع کنم
ظاهرا این تکنولوژی در انحصار شرکت echelon هست و نرم افزارها و اطلاعاتش هم رایگان نیست .ایا بسته به نیاز خودم باید سخت افزارهاشو طراحی کنم یا بصورت اماده هست؟

rosvayejanan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
منظورت از کار کردن چیه ... یعنی کار تحقیقاتی داری می خوای با شبکه ی دیگه ای هماهنگش کنی یا ... اما در کل باید بگم که استاندارد خیلی بسته ایه ولی مبدل هاش به استاندارد های دیگه به وفور هست در واقع استاندارد های دیگه حتمان مبدل به لون رو دارن تو ایران شرکتها فقط و فقط تو زمینه ی نصب کار می کنن
نرم افزار ها شم بسته به شرکتی که ازشون می خرید می کنی به صورت لایسنس می دن بهتون
منظورت از طراحی رو هم متوجه نشدم چیو طراحی کنی
قطعات یه سری رله و اکچوایتور ان که استاندارد رو یه ای سی پروگرم شده ساختش کاری نداره ولی ... بله دیگه
همین
شاد باشی