سوال در مورد ساخت قطعه برنجی

bikhial1075

عضو جدید
با سلام خدمت مهندسان محترم
اینجانب یک دستگاه جدید اختراع کرده ام که یک قطعه فلزی در آن بکار رفته. در نمونه اولیه دستگاه این قطعه را با تراشکاری ساخته ام ولی این روش هزینه تولید را بالا میبرد برای همین باید آن را برنجی تولید کنم ولی در مورد ریخته گری هیچ اطلاعاتی ندارم اگر مرا راهنمایی کنید که با چه دستگاه و روشی میتوان این قطعه را با کمترین هزینه تولید کرد. در ضمن قطعه من چیزی شبیه به شیر یکطرفه میباشد ولی در اندازه خیلی کوچک. ممنون

mold_silver

متخصص متالورژی صنعتی
کاربر ممتاز
با سلام خدمت مهندسان محترم
اینجانب یک دستگاه جدید اختراع کرده ام که یک قطعه فلزی در آن بکار رفته. در نمونه اولیه دستگاه این قطعه را با تراشکاری ساخته ام ولی این روش هزینه تولید را بالا میبرد برای همین باید آن را برنجی تولید کنم ولی در مورد ریخته گری هیچ اطلاعاتی ندارم اگر مرا راهنمایی کنید که با چه دستگاه و روشی میتوان این قطعه را با کمترین هزینه تولید کرد. در ضمن قطعه من چیزی شبیه به شیر یکطرفه میباشد ولی در اندازه خیلی کوچک. ممنون

ریخته گری برنج رو همه جا انجام میدن
یعنی میخوای خودت کارگاه بزنی ؟

bikhial1075

عضو جدید
سلام
آره خودم میخوام کارگاه بزنم .بیشتر اطلاعات در باره دستگاهها یا روش های تولید یک قطعه برنجی میخوام
ممنون

javad metal

عضو جدید
سلام

سلام

اگه هیچ اطلاعی نسبت به ریخته گری برنج نداری میتونی به کتاب ریخته گری فلزات غیر اهنی مراجه کنی.انشالله جوابتوبگیری

moslem hosini

عضو جدید
سلام بنظر بنده اگر بتوانید این قطعه را در هنرستانها بوسیله هنر جو ها انجام دهید هم اموزش میبینید هم ناظرید

iran metal

عضو جدید
ريخته گري برنج كه ساده اس( تقريبا)
اما اول بايد تايين كني كه از لحاظ حساسيت قطعت تو چه مرتبه ايه بعد بايد مشخص كني كه از قطعت تو چه جاهايي ميخواي استفاده كني و...
فعلا اين دوتا سوالو جواب بده تا بعد