سوال در مورد ابر نقاط

mirhoseinhoseine

عضو جدید
سلام
سوالی که داشتم این است که آیا در سالیدورک میتوان فایل ابر نقاط رو باز کرده و برای ماشین کاری با cnc آماده اش کرد. با چه فرمتی ودر کدام محیط این کار انجام میشه.
باتشکر

hamidrezaei

عضو جدید
با درود
بله این امکان وجود داره و بنده در حال حاضر در حال یاد گرفتن این محیط هستم.برای کار با این محیط باید تسلط کاملی بر محیط سطوح و ترسیم دو بعدی داشته باشی.البته ترسیم دو بعدی که مد نظر منه در نرم افزار کتیا به نام محیط وایرفرم موجود میباشد اما در سالید ورکس متاسفانه محیط وایر فرم وجود نداره.اما برای آوردن محیط ابر و نقاط مسیر زیر رو برو:
tools-Add ins-scan to 3d
یکی از دوستان نزدیک من با این محیط برای شغلش در رابطه با ابر و نقاط کار میکنه و من هم از ایشون در حال یاد گیری هستم.

greencard

عضو جدید
سلام . چرا از محیط catia استفاده نمیکنی کا باهاش واقعا راحته

hamidrezaei

عضو جدید
سلام
درسته کار با کتیا راحت تر هستش اما کسانی هستن (مثل من)که سالهاست دارن با سالید کار میکنن...خب این یه مقدار سخته که دوباره برگردم نرم افزارم رو عوض کنم...اما پیشنهادی که میتونم بدم و خودم هم دارم اینکارو میکنم اینه که رفرنس ها و کتاب های ابر نقاط رو در نرم افزار های دیگه مثل کتیا رو گیر بیار و بخون ..چون بهت دید میده وقتی دیدش رو پیدا کنی توی هر نرم افزاری با دستور ها و نوار ابزار های مشابه میتونی اجرا کنی.

راستی من یه سوال دارم.....من حدود 9 ماه هست که شروع به یادگیری نرم افزار مولد فلو با نسخه 4 کردم...حالا پیشرفت خوبی هم کردم....اما میخوام با مولد فلو 2012 کار کنم...اما متاسفانه روی ویندوز 7 نصب نشد حتی کسی هم که ازش نرم افزارو خریدم نتونست نصب کنه... با این حال مطمئن هستم یه راه وجود داره چون روی خود نرم افزارهم زده که قابلیت نصب در 7 وجود داره ، علاوه بر این یکی از همکارانم بهم گفته بود که یک مهندس نرم افزار در شرکت خاصی تونسته نصب کنه...اگر اطلاعات دارید خوشحال میشم کمکم کنید.

آخرین ویرایش:

amiri.sadegh

عضو جدید
salam mamnon misham age komakam konid. naghsheye abre noghat daram mikham b jesm ya hamon tabdilesh konam to catia
lotfan rahnamaee konid

بالا