سوالات شرعی واحکام اسلامی

alias67

عضو جدید
خب چرا اصرار داری چند جزء خوندن قران رو منوط به نتیجه امتحانت کنی؟ اونم از ماه رمضون که همه قرآن میخونن میخوای بگذری؟ ینی تا نتیجه امتحان نیومده نمیخوای قرآن بخونی؟(اینکه نذرت رو باطل میکنه) تو رمضون قرآن بخوون که خیلی اجر و ثواب داره!

saharnaz73

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب چرا اصرار داری چند جزء خوندن قران رو منوط به نتیجه امتحانت کنی؟ اونم از ماه رمضون که همه قرآن میخونن میخوای بگذری؟ ینی تا نتیجه امتحان نیومده نمیخوای قرآن بخونی؟(اینکه نذرت رو بنا بر یکار اشتباه میکنکه که بنظر من نذرت باطل میکنه) جدای از نذرت سعی کن قرآن با ترجمه بخوونی که خیلی اجر و ثواب داره!

خب قرآن خوندن جدا........ادای نذر هم جداست.....نذر رو قبل از قبول شدن میشه ادا کرد؟

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
الان اینجا کی به سوالات شرعی پاسخ میده؟

سلام

جهت اطلاع

سوالی باشه بتونیم جواب میدیم

بیامبر فرمودند:مسلمانا ن باید حداقل در طول هفته یکی دو بار به مسائل شرعی واحکام آن ببردازند

در این راستا در صدد آنیم که در این باشگاه به سوالات شرعی دوستان باسخ بدهیم همراه با ذکر مرجع تقلید مورد نظر میتوانید سوال مربوط خود را مطرح کنید

شما میتوانید همه وقت سوال خود را بنویسد و باسخ سوال شما به صورت نقل قول میدهیم

البته کسانی که هم سوال خود را دوست دارند به صورت خصوصی بدهند مانعی وجود ندارد وجواب آن به صورت خصوصی است

فک نکنم در باشگاه همچین چیزی وجود داشته باشد گفتم همچین چیزی نیاز باشد در باشگاه وجود داشته باشد

دوستان به بقیه هم اطلاع بدهند

با تشکر

alias67

عضو جدید
به نظر من چون شرط کردی ماه رمضان قرآن بخونی، اگه قبول شدی باید ماه رمضون نذر رو ادا کنی. و اگه بعد رمضون نتیجه قبولی مشخص شد باید رمضان سال بعد ادا کنی ولی نمیتونی قبل از نتیجه امتحان نذر ادا کنی.(چون شرایط نذر برقرار نشده). ولی اگه شرط کردی حتما رمضان امسال نذرت رو ادا کنی، حکمش رو نمیدونم.

بالا