سوالاتی در مورد ادامه تحصیل در رشته ی مکانیک خودرو........لطفا نظر بدین..........

9356769

عضو جدید
با سلام

امکان ادامه تحصیل در مقط کاردانی به کارشناسی خیلی کم شده.........فقط یه دانشگاه دولتی(منتظری)تو مشهد پذیرش داره ...........که راهش خیلی دوره ..........

ایا دانشگاه جامع علمی کاربردی ساپکو خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟

میگن تو دانشگاه های علمی کاربردی ریاضیات مهندسی که واسه کنکور ارشد لازمه درس نمیدن...درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قبلا دانشگاه ازاد سیالات میگرفت که اونم برداشتن........به نظر شما کدوم راه برای ادامه تحصیل بهتره؟؟

دوستان اگه رشته ی مکانیک خودرو هستید نام دانشگاهی که درس میخونید رو هم بگید..........

با تشکر.........;)

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام

امکان ادامه تحصیل در مقط کاردانی به کارشناسی خیلی کم شده.........فقط یه دانشگاه دولتی(منتظری)تو مشهد پذیرش داره ...........که راهش خیلی دوره ..........

میگن تو دانشگاه های علمی کاربردی ریاضیات مهندسی که واسه کنکور ارشد لازمه درس نمیدن...درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قبلا دانشگاه ازاد سیالات میگرفت که اونم برداشتن........به نظر شما کدوم راه برای ادامه تحصیل بهتره؟؟

دوستان اگه رشته ی مکانیک خودرو هستید نام دانشگاهی که درس میخونید رو هم بگید..........

با تشکر.........;)

سلام
دوست عزیز دانشگاه ها از لحاظ مدرک دیگه فرقی با هم ندارن
اگه منتظری مشهد قبول بشی و بری که خیلی خوبه
درباره آزادم که گفتی یکی از دوستای من کاردانی خودرو داشتو دانشجوی سیالات بود
الانم فکر کنم کاردانی به کارشناسی سیالات میگیرن
دانشگاه آزاد واسه کارشناسی پیوسته گرایشارو برداشته و همشون شدن مهندسی مکانیک اما واسه کارشناسی ناپیوسته هر 3 گرایش ساخت جامدات و سیالات رو دارن

راستش دوست من مکانیک خودرو رشته ی خوب و جالبیه
من خودم خیلی علاقه داشتم این رشته رو برم
اما فقط کاردانش داشت واسه همینم رفتم ساخت و تولید و الانم اصلا پشیمون نیستم
تازه خیلیم خوشحالم که این رشته رو انتخاب کردم
چنروز پیش یکی دیگه از دوستانم سوالشون مثه شما بودو نمیدونستن کارشناسی ناپیوسته خودرو ادامه بدن یا برن کارشناسی پیوسته مهندسی مکانیک ثبت نام کنن(دوره 4ساله که بعضی از دروس کاردانی رو قبول میکنن و 5 ترمه میشید)
ایشون بعد راهنمایی دوستان تصمیم گرفتن مهندسی مکانیک بخونن

اینارو گفتم که شما یه تصمیم خوب بگیری و یه نگاهی به بازار کار خودرو هم داشته باشید
این رشته تو ایران جا نیوفتاده
واسه ارشد گرایشای تعلیق و ترمز و ... داره که خیلی محدوده

علمی کاربردی ساپکو و ایران خودرو خیلی خوبن(چون میدونی که لااقل به کارخانجات خودرو وابستن)

خوب فکراتو کن
شاید سیالات بری بهتر باشه(بازار کار)
واسه ریاضی مهندسی چارت مکانیک خودرو علمی کاربردی رو از اینترنت بگیرو نگاه کن تا مطمین بشی
امیدوارم موفق باشی

آخرین ویرایش:

9356769

عضو جدید
سلام
دوست عزیز دانشگاه ها از لحاظ مدرک دیگه فرقی با هم ندارن
اگه منتظری مشهد قبول بشی و بری که خیلی خوبه
درباره آزادم که گفتی یکی از دوستای من کاردانی خودرو داشتو دانشجوی سیالات بود
الانم فکر کنم کاردانی به کارشناسی سیالات میگیرن
دانشگاه آزاد واسه کارشناسی پیوسته گرایشارو برداشته و همشون شدن مهندسی مکانیک اما واسه کارشناسی ناپیوسته هر 3 گرایش ساخت جامدات و سیالات رو دارن

راستش دوست من مکانیک خودرو رشته ی خوب و جالبیه
من خودم خیلی علاقه داشتم این رشته رو برم
اما فقط کاردانش داشت واسه همینم رفتم ساخت و تولید و الانم اصلا پشیمون نیستم
تازه خیلیم خوشحالم که این رشته رو انتخاب کردم
چنروز پیش یکی دیگه از دوستانم سوالشون مثه شما بودو نمیدونستن کارشناسی ناپیوسته خودرو ادامه بدن یا برن کارشناسی پیوسته مهندسی مکانیک ثبت نام کنن(دوره 4ساله که بعضی از دروس کاردانی رو قبول میکنن و 5 ترمه میشید)
ایشون بعد راهنمایی دوستان تصمیم گرفتن مهندسی مکانیک بخونن

اینارو گفتم که شما یه تصمیم خوب بگیری و یه نگاهی به بازار کار خودرو هم داشته باشید
این رشته تو ایران جا نیوفتاده
واسه ارشد گرایشای تعلیق و ترمز و ... داره که خیلی محدوده

علمی کاربردی ساپکو و ایران خودرو خیلی خوبن(چون میدونی که لااقل به کارخانجات خودرو وابستن)

خوب فکراتو کن
شاید سیالات بری بهتر باشه(بازار کار)
واسه ریاضی مهندسی چارت مکانیک خودرو علمی کاربردی رو از اینترنت بگیرو نگاه کن تا مطمین بشی
امیدوارم موفق باشی

ممنون از توضیحات خوبتون............;)

خداکنه امسال گرایش مکانیک سیالات واسه کارشناسی بذارن............ما که خیری از خودرو ندیدیم.......

nimanoori

عضو جدید
ساپکو خوبه

با سلام

با تشکر.........;)

nimanoori

عضو جدید
برو ساپکو

با سلام

با تشکر.........;)

55633

عضو جدید
س.دوست عزيز،رشته خوبيه،من خودم ترم آخر مهندسي مكانيك خودرو،هستم.دانشگاه آزاد هم ميخونم.