فرق نمیکنه موضوعش چی باشه ، فقط شدیدا به یه مقاله ی فارسی NDT احتیاج دارم:redface:
S ssima عضو جدید Oct 27, 2010 #1 فرق نمیکنه موضوعش چی باشه ، فقط شدیدا به یه مقاله ی فارسی NDT احتیاج دارم
.Soheil عضو جدید کاربر ممتاز Oct 28, 2010 #2 تو این لینک قسمت مقالات وجزوات بجای یکی چندتا با تفکیک موضوعی میتونی پیدا کنی کارت راه افتاد یادی از ماهم بکن لینک
تو این لینک قسمت مقالات وجزوات بجای یکی چندتا با تفکیک موضوعی میتونی پیدا کنی کارت راه افتاد یادی از ماهم بکن لینک
S ssima عضو جدید Oct 29, 2010 #3 سلام مرسی سایت رو دید ولی اکثر موضوعاتش کلی بودن ترجیح میدم موضوعش در مورد وسیله یا راه خاصی باشه
J jalil700 عضو جدید Feb 19, 2013 #4 سلام پایان نامه من در مورد تست های غیر مخرب بود اطلاعات کاملش رو دارمjalil.heydari70@gmail.com
nimanoori عضو جدید Feb 25, 2013 #5 ندارم خوب ssima گفت: فرق نمیکنه موضوعش چی باشه ، فقط شدیدا به یه مقاله ی فارسی NDT احتیاج دارم کلیک کنید تا باز شود... برو سایت سیویلیکا ssima گفت: فرق نمیکنه موضوعش چی باشه ، فقط شدیدا به یه مقاله ی فارسی NDT احتیاج دارم کلیک کنید تا باز شود... همچنین magiran.com ssima گفت: فرق نمیکنه موضوعش چی باشه ، فقط شدیدا به یه مقاله ی فارسی NDT احتیاج دارم کلیک کنید تا باز شود...
ندارم خوب ssima گفت: فرق نمیکنه موضوعش چی باشه ، فقط شدیدا به یه مقاله ی فارسی NDT احتیاج دارم کلیک کنید تا باز شود... برو سایت سیویلیکا ssima گفت: فرق نمیکنه موضوعش چی باشه ، فقط شدیدا به یه مقاله ی فارسی NDT احتیاج دارم کلیک کنید تا باز شود... همچنین magiran.com ssima گفت: فرق نمیکنه موضوعش چی باشه ، فقط شدیدا به یه مقاله ی فارسی NDT احتیاج دارم کلیک کنید تا باز شود...