بنظر شما سقط جنین باید آزاد باشه و به شکل قانونی تو کشورمون انجام بشه
یا غیر قانونی باشه بهتره؟
.
من؟؟؟؟یه طوری میگید انگار سقط جنین بدون هیچ قاعده ای و همچین عادی تو کشور انجام میشه اونم به صورت قانونی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
این درستدر شرایطی اری
در شرایطی نه
به نظرم اگر کسی شرایط بچه دار شدن نداره .همان بهتر که سقط کنه
در شرایطی اری
در شرایطی نه
ای باباکسی که شرایط بچه دار شدن نداره غلط میکنه بچه دار میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای بابا
خب شاید ...
موضوع چیز دیگه ایه
دوست عزیزای بابا
خب شاید ...
موضوع چیز دیگه ایه
در شرایطی اری
در شرایطی نه
خبموافقم زیااااااااااااااد
فکر نمیکنم1 سوال ؟!
سقط جنین تو ایران آزاد شده یا نه؟؟
دوست عزیز چرا شما همواره حالت تهاجمی داری؟ !مثلا چه موضوعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارتباط نامشروع خوب اینکه از اون بدتر
چه عجبدوست عزیز چرا شما همواره حالت تهاجمی داری؟ ! خب بعضی وقتا از دستشون در میره وقتی به خودشون میان که کار از کار گزشته نه موقعیت مالی بچه دار شدن رو ندارند نه توانایی قبول مسعولیتش رو .... من مطمعنا با آزادی این کار دفاع میکنم. ولی بهتر اینه که برنامه های تنظیم خانواده رو گسترش بدن تا کار به اینجاها نکشه .
الان شما دور و برتون رو ببینید میفهمید که آمار بچه های ناخاسته مخصوصا توی نسل های قبل تر چقدر زیاده. اینجوری هم خود بچه آسیب میبینه هم خانوادش.
قانون هر چی گفته من باهاش موافقم. نباید آزاد باشه. زمان حکومت شاه از توالت مدرسه ها بچه سقط جنینی پیدا میکردند. اینو بزرگترا میگن. منم شنیدم.
اتفاقا یه ماه پیشم من شنیدم..تو یه مدرسه شبانه روزی تو شهر ....قانون هر چی گفته من باهاش موافقم. نباید آزاد باشه. زمان حکومت شاه از توالت مدرسه ها بچه سقط جنینی پیدا میکردند. اینو بزرگترا میگن. منم شنیدم.
اوهوماتفاقا یه ماه پیشم من شنیدم..تو یه مدرسه شبانه روزی تو شهر ....
زمان خودمونم بوده
با غیر قانونی کردن این عمل فقط درصد مرگ و میر بالا میره...چون مادر مجبور به سقط از راه پنهانی و غیر بهداشتی میشه
الان یکی پیدا میشه بهم انگ بی دینی میزنهاوهوم![]()
بنظر شما با غیر قانونی دونستن این عمل چی عوض میشه؟چیزی درست میشه؟جلوی روابطی که گاها به همچین جایی کشیده میشه گرفته میشه؟
با محل سکونتت بسی حال میبرممسلما چیزی عوض نمیشه.من کاملا با شما موافقم
دوست عزیز چرا شما همواره حالت تهاجمی داری؟ !
خب بعضی وقتا از دستشون در میره وقتی به خودشون میان که کار از کار گزشته نه موقعیت مالی بچه دار شدن رو دارند نه توانایی قبول مسعولیتش رو ....
من مطمعنا از آزادی این کار دفاع میکنم. ولی بهتر اینه که برنامه های تنظیم خانواده رو گسترش بدن تا کار به اینجاها نکشه .
الان شما دور و برتون رو ببینید میفهمید که آمار بچه های ناخاسته مخصوصا توی نسل های قبل تر چقدر زیاده. اینجوری هم خود بچه آسیب میبینه هم خانوادش.
به نظر من باید آزاد باشه چون اگه کسی موقعیت نداره همون بهتر که بچه رو نگه نداره باید توی بیمارستانها به بهترین شکل و کاملا بهداشتی انجام شه نه پنهانیبنظر شما سقط جنین باید آزاد باشه و به شکل قانونی تو کشورمون انجام بشه
یا غیر قانونی باشه بهتره؟
.
این درست
حالا این عمل باید توسط جامعه حمایت بشه یا نه؟
این مادر و پدر هستن که تشخیص میدن
اما بیشتر اوقات اطرافیان حمایتگران خوبی نخواهند بود
کسی که شرایط بچه دار شدن نداره غلط میکنه بچه دار میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
13 میلیون سقط جنین اجباری در چین | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
سقط جنین خوبه یا بده؟ | گفتگوی آزاد | 14 | |
![]() |
نکاتی در مورد سقط جنین | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
دو هزار سقط جنین قانونی در كشور | گفتگوی آزاد | 24 | |
![]() |
از خاطرات یک جنین! | گفتگوی آزاد | 37 |