شریعتی : ترجیح میدهم بیدار بمانم و تراوین بازی کنم تا اینکه بخوابم و به تراوین فکر کنم
ملا عمر : من فیک زدن را از تراوین یاد گرفتم ولی با بستن بمب به کمر سربازهایم با هر فیک به اندازه ی 10 ک منجنیق خسارت وارد میکنم
محسن رضایی (بعد از آشنایی با تراوین ) : اگربه همه ی شهرهای عراق فیک می زدیم و به یکیشون حمله ی واقعی میزدیم همون اوایل جنگ عراق صفر شده بود.
محمود جیگر : کشور های عربی هر کدام یک رییس دارند ولی اسرائیل فقط یک رییس دارد ، ما به راحتی میتوانیم اسرائیل را چیف کنیم
هیتلر : اگر تراوین بلد بودیم ، بجای تانک ، با منجنیق به روسیه حمله میکردیم که بنزین تانک ها یخ نزنه و شکست بخوریم
این سینا : هر روز بازی تراوین یک روز از عمر ما را کم می کند و من اگر یک روز از عمرم باقی مانده باشد آن روز را تراوین بازی می کنم
روح چنگیز خان مغل : من تا وقتی تراوین بازی نکرده بودم فکر می کردم بزرگترین همر دنیا را داشته ام ولی تابحال 400 ک تبرزن یکجا ندیده بودم
ناپلئون بناپارت : اگر میدانستم سربازان فرانسوی از نژاد گول هستند ، هیچوقت برای کشور گشایی و حمله از آنها استفاده نمیکردم که دلم را خون
کنند
باز هم ناپلئون بناپارت : اگر نيمي از سرباز پیاده های من شوالیه سزار بودند دنيا را تصرف ميکردم.
ماهان هلسیکر (از بزرگان تراوین) : ما باید یک هشت پا بگیریم بیاریم تا وقتی بهمون حمله میشه تشخیص بده فیک هست یا واقعی
کینگ آف ام آی اس ( از معتادان تراوین) : اگر در مدرسه به جای کارنامه ، کتیبه میدادند من الان دکتر شده بودم .