باری که خداوند بر دوش ما می گذارد اندازه ای نیست که کمرمان را خرد کند بلکه به اندازه ای است که ما را برای دعا کردن به زانو درآورد.........................
بلند پروازی من آنست که در ده جمله چیزی را بگویم که کسی دیگر در یک کتاب می گوید . فردریش نیچه
جایگاه ارزیابی و نقد شما بر کارکرد دیگران ، می تواند آغازگاه نخستین گام شما برای سازندگی باشد . ارد بزرگ
ای مهر مادری که مقدس ترین محبت ها هستی ، از وصف عظمت آسمانی تو زبان زمینی ما عاجز است . وباهاروف
دوست را زود دشمن توان کرد.اما دشمن را دوست گردانیدن مشکل بود.
کاری را که دیکران از ان پشیمان شده اند تجربه نکن.
سعی کن نکوهیده عاقلان باشی تا ستوده جاهلان.
در بین تمامی مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده زیرا همه فکر می کنند که به اندازه کافی دارند(رنه دکارت)
انسان برای پیروزی آفریده شده است او را می توان نابود کرد ولی نمی توان شکست داد
گوش بسپار! چههیاهویی است درآسمان وزمین! صدای بال فرشتهها را میشنوی؟ با چه سرعتی آماده بازگشت میشوند. مهمانی به آخر رسیده و میزبانان آسمانی می روند تا تولد دوباره آنان را كه در ماه بخشش و مغفرت از پوسته گناه به درآمدهاند به عرش نشینان بدهند. دوباره زمین میماند و زمینیان .
عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت.. صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت!
این روز عزیز را به شما تبریک میگویم، امیدوارم تا رمضان دیگر سرشار از رحمت و برکت باشید
صداي پاي عيد مي آيد .
دل بر سر دو راهي ِ آمدن عيد رمضان و رفتن ماه مبارک رمضان بلا تکليف است ... نمی داند از آمدن آن شاد باشد يا از رفتن اين محزون ؟ عيد فطر پاک ترين و عيدترين عيدهاست چرا که پاداش ِ يک ماه عبادت و شست و شوي جان درنهر پاک رمضان است.
عيد فطر، عيد پايان يافتن رمضان نيست .
عيد برآمدن انساني نو از خاکسترهاي خويشتن خويش است، چونان ققنوس که ازخاکستر خويش دوباره متولد مي شود.
رمضان کوره ايي است که هستي انسان را مي سوزاند و آدمي نو ؛با جاني تازه از آن سر بر مي آورد .
عيدفطر ؛ شادي برای رفتن رمضان نيست بلکه برای آمدن روز نو ، روزي نو و انساني نو است .
بناست که رمضان با سحرها و افطارهايش ، با شبهاي قدر و مناجاتهايش از ما آدمي ديگر بسازد ..
اگر درعيد فطر در نيابيم که از نو متولد شده ايم، اگر تازگي را درروح خود احساس نکنيم، عيد فطر ؛ عيد ما نيست ..
ممنون ازنوشته های زیباتون
دلم میخواد این جمله گابریل گاسیا مارکز رو هم اضافه کنم بااجازه اگر کسی تو را انچنان که میخواهی دوست ندارد به این معنا نیست که با تمام وجود دوستت ندارد
مواد لازم برای تهیه شکلات زندگی : 1- توکل به خدا ؛ به وسعت عالم 2- تفکر مثبت ؛ به تعداد هر فکر 3- تدبیر مناسب ؛ به تعداد هر اقدام 4- صبر و تحمل ؛ در کل مسیر زندگی 5- استفاده از تجربه ؛ هرچه بیشتر باشد بهتر است.