سامسونگ مدل استار,,,,,,,;کمک خیلی فوری

hedieh71

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان عزیز من یک سوال راجع به مدل استار سامسونگ GTS5233A دارم
ظرفیت sms های این گوشی به کارت حافظه منتقل نمیشه و فقط در حافظه ی خود گوشی که خیلی کمه ذخیره میشه که تعدادش 208 تا بیشتر نیست من این گوشی رو تازه خریدم و به خاطره این موضوع از خریدم ناراضی شدم کسی این گوشی رو داره خواهشا کمکم کنه:crying2:

dr.che

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم این گوشی را دارم

بخاطر حافظه ی داخلی ه کمش اینجوری

در ضمن برنامه ها و بازی ها نیز برروی حافظه ی داخلی نصب میشود!!
اما عکس گرفتن را میتونی منتقل کنی روی مموری
سوالت چیست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hedieh71

عضو جدید
من خودم این گوشی را دارم

بخاطر حافظه ی داخلی ه کمش اینجوری

در ضمن برنامه ها و بازی ها نیز برروی حافظه ی داخلی نصب میشود!!
اما عکس گرفتن را میتونی منتقل کنی روی مموری
سوالت چیست؟
من مموری گرفتم و عکس و فیلم و ..... رو منتقل کردم ,,,,,اما text messages فقط 500 تا ظرفیت داره و قابل انتقال به مموری نیست تا اونجا که من گشتم,,, در واقع از حافظه خود گوشی برای smsها استفاده میکنه راهی برای انتقال به مموری هست؟؟؟؟؟؟

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
من مموری گرفتم و عکس و فیلم و ..... رو منتقل کردم ,,,,,اما text messages فقط 500 تا ظرفیت داره و قابل انتقال به مموری نیست تا اونجا که من گشتم,,, در واقع از حافظه خود گوشی برای smsها استفاده میکنه راهی برای انتقال به مموری هست؟؟؟؟؟؟
سلام . خیر دوست گلم متاسفانه راهی نداره . گوشیهای جاوا امکاناتشون خیلی کم و محدودیت هاشون خیلی زیاده . مخصوصا گوشیهای جاوای سامسونگ ...

hedieh71

عضو جدید
سلام . خیر دوست گلم متاسفانه راهی نداره . گوشیهای جاوا امکاناتشون خیلی کم و محدودیت هاشون خیلی زیاده . مخصوصا گوشیهای جاوای سامسونگ ...
سلام مرسی از راهنماییتون,,,ی سوال دیگه هم داشتم,, برنامه ای هست که بشه ازsms ها backup گرفت و توی مموری save کرد؟؟؟؟؟

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
سلام مرسی از راهنماییتون,,,ی سوال دیگه هم داشتم,, برنامه ای هست که بشه ازsms ها backup گرفت و توی مموری save کرد؟؟؟؟؟
سلام . خواهش میکنم . شما میتونین به وسیله برنامه Samsung PC studio که سی دیش توی کارتن گوشیتون هست این کار رو انجام بدین .

zahra.71

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم دارم این گوشیو.....اصلا راضی نیستم.

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
منم دارم این گوشیو.....اصلا راضی نیستم.
دوست گلم اتفاقا استار گوشیه خیلی خوبیه . ولی خوب آدما به مرور زمان انتظاراتشون بالا میره و طبیعتا گوشیه فعلی نمیتونه انتظاراتشون رو پاسخ بده ... ;)

بالا