سال 88 برای شما چطور سالی بود؟

123m

عضو جدید
سلام دوستان
فکر کردم بد نیست حالا که به آخر سال 88 نزدیک میشیم یه تایپیک بزارم و توش در مورد این سال و اتفاقات خوب و بدی که برامون افتاد صحبت کنیم.به نظرم بهتره هر کس یه خاطره خوش و یه خاطره بد از این سال رو بگه.(البته اگه خواستین میتونین چندین خاطره بگین).راستی این خاطرات میتونه فردی یا اجتماعی باشه(فقط یه خواهش سیاسیش نکین).

123m

عضو جدید
خب اول خودم میگم:
خاطره خوبم این که امسال بالاخره به یکی از آرزوهام یعنی قبولی در کنکور ارشد رسیدم.:D:D
خاطره بدم این که رفتم سربازی(البته لحظات خوش هم داشت ولی سختیاش بیشتر یادم مونده):cry::cry::cry:

leyli adeli

عضو جدید
شروع سال 88 برام دردناک بود از یکی از دوستام جدا شده بودم
و تو نیمه دوم یه کار خیلی خوب پیدا کردم لحظات برام خیلی پرمعنی تر شدن و حالا که دیگه آخرای سال 88 هست میتونم به راحتی بگم جزء بهترین سالای زندگیم بوده و در ضمن یه دوست خیلی خوب پیدا کردم :w14:

123m

عضو جدید
شروع سال 88 برام دردناک بود از یکی از دوستام جدا شده بودم
و تو نیمه دوم یه کار خیلی خوب پیدا کردم لحظات برام خیلی پرمعنی تر شدن و حالا که دیگه آخرای سال 88 هست میتونم به راحتی بگم جزء بهترین سالای زندگیم بوده و در ضمن یه دوست خیلی خوب پیدا کردم :w14:
خوشحالم که سال خوبی داشتی امیدوارم سال 89 از این هم بهتر باشه برات;)

paeeizan

اخراجی موقت
به شدت فیجع و بد.
دومصاحبه استخدامی به شکل مرموزی رد شدم

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
خیییییییییییلی سال خوبی بود...اتفاقهای خیلی خوبی برام افتاد و به چیزهایی رسیدم که اونها رو آرزو میکردم..خیلی حس قشنگی دارم ازین سال.

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز
می تونست خیلی خوب باشه اما نگذاشتن!!