محققان دانشگاه اموری امریکا در مطالعات خود به این نتیجه رسیدند که مصرف ماهی سرخ کرده در صورتی که به طور مداوم صورت گیرد خطر بروز سکته قلبی را افزایش می دهد.
به گزارش گروه علمی پژوهشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، به نقل از medicalnewstoday، ماهی یکی از مواد غذایی محسوب می شود که سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ بوده و از بدن در برابر ابتلا به سکته قلبی محافظت می کند ولی مطالعات صورت گرفته حاکی از آن است که سرخ کردن اسیدهای چرب مفید موجود در ماهی را از بین می برد.
بررسی هایی که صورت گرفته نشان می دهد که افراد نژاد امریکایی افریقایی بیش از سفیدپوستان و سایر گروه های نژادی از ماهی سرخ کرده استفاده می کنند و همین مسئله یکی از مسائل مهمی است که خطر بروز سکته قلبی و مرگ ناشی از آن را در میان نژادهای مختلف مشخص می کند.
بنابر مطالعات صورت گرفته و تحقیقاتی که محققان روی حدود ۲۱۶۷۵ نفر انجام دادند، مشخص شد افرادی که در بخش هایی زندگی می کنند که بیشتر گرایش به مصرف ماهی سرخ کرده دارند، حدود ۳۰ درصد بیش از دیگران در معرض ابتلا به سکته قلبی قرار دارند.
خبرگزاری ایسکانیوز (www.iscanews.com)
به گزارش گروه علمی پژوهشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، به نقل از medicalnewstoday، ماهی یکی از مواد غذایی محسوب می شود که سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ بوده و از بدن در برابر ابتلا به سکته قلبی محافظت می کند ولی مطالعات صورت گرفته حاکی از آن است که سرخ کردن اسیدهای چرب مفید موجود در ماهی را از بین می برد.
بررسی هایی که صورت گرفته نشان می دهد که افراد نژاد امریکایی افریقایی بیش از سفیدپوستان و سایر گروه های نژادی از ماهی سرخ کرده استفاده می کنند و همین مسئله یکی از مسائل مهمی است که خطر بروز سکته قلبی و مرگ ناشی از آن را در میان نژادهای مختلف مشخص می کند.
بنابر مطالعات صورت گرفته و تحقیقاتی که محققان روی حدود ۲۱۶۷۵ نفر انجام دادند، مشخص شد افرادی که در بخش هایی زندگی می کنند که بیشتر گرایش به مصرف ماهی سرخ کرده دارند، حدود ۳۰ درصد بیش از دیگران در معرض ابتلا به سکته قلبی قرار دارند.
خبرگزاری ایسکانیوز (www.iscanews.com)