زنی که با یک سیلی باعث به وجود آمدن سیل انقلاب ها شد

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
حركت مردمي در تونس و مصر به نتيجه رسيد و ادامه اين موج اعتراضي به ديگر كشورهاي منطقه نيز رسيد اما مسلما كمتر كسي مي‌تواند نام محمد بو عزيزي را فراموش كند.
اگرچه اين روزها محمد نيست و لرزان شدن پايه‌هاي ديكتاتوري در ديگر كشورها را نظاره نمي‌كند اما مردم تونس و منطقه اقدام وي را جرقه‌اي براي آغاز اين انقلاب‌هاي مردمي مي‌دانند.
محمد به رغم داشتن تحصيلات عالي براي امرار معاش با چرخ دستي كوچك خود سبزي فروشي مي‌كرد، اما فاديه حمدي، كارمند پليس زن شهر سيدي بوزيد تونس در يكي از خيابان‌هاي اين شهر چرخ دستي او را مصادره كرد و سيلي محكمي بر صورتش زد.
محمد سختى هاى بسیار کشیده و اهانت ها دیده بود، لیکن وقتى او از چهار پلیس به دلیل دستفروشى از سر ناچارى کتک خورد و بویژه وقتى این زن در یک جامعه شرقى در حضور دیگران به عزیز که تحصیل کرده و مستاصل بود، سیلى زد، دنیا را در برابر چشمش تیره و تار نمود. لذا او و مسئول شهردارى ذیربط مسبب مرگ محمد اند.

خانواده محمد بعدها اعلام كردند كه اين سيلي براي او بسيار گران تمام و باعث شد تا اين جوان 26 ساله به نشانه اعتراض اقدام به خود سوزي كند. خودسوزي محمد جرقه‌اي كوچك در انبار باروت حكمرانان ديكتاتور منطقه انداخت.

این زن که با همکاران پلیسش، موجب شعله ور شدن آتش انقلابى در جهان عرب شد که حالا حالاها دامنه اثرات و تبعات آن بر کسى آشکار نشده است مى گفت: باید با من منصفانه رفتار شود و حقوق انسانى ام رعایت گردد.(من نمی دونم چگونه است که یک پلیس هیچوقت حقوق انسانی هیچ کسی را رعایت نمی کند اما نوبت به خودش که می رسد انتظار دارد حقوق انسانی اش رعایت شود؟:eek::surprised::eek:)
رژيم زين‌العابدين بن علي به دنبال قرباني كردن اين كارمند پليس بود كه تحت فرمان مقامات مافوق انجام وظيفه مي‌كرد تا به اين ‌وسيله خانم فاديه حمدي را مسبب اصلي برافروخته شدن انتفاضه مردم تونس معرفي كند.
اما مادر محمد در دادگاه با بيان اين جملات سرنوشت حمدي را مشخص كرد: من اين افسر پليس را به خدا واگذار كرده و او را بخشيدم. اگرچه فرزند جوان من ديگر در ميان ما نيست اما خوشحالم كه انقلاب در تونس و ديگر كشورها به ثمر نشست.
پس از آن دادگاه بدوي تونس حكم برائت خانم حمدي را صادر كرد.

نتیجه اجتماعی : همیشه پای یک زن در میان است.......
نتیجه اخلاقی: خانم ها هیچوقت به یک مرد سیلی نزنید چون ممکن است حوادث غیرقابل پیش بینی رخ دهد.
منبع:www.2onya.net/khabarfarsi.com

آخرین ویرایش:

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
همینه که میگن قدرت زنان را نباید دست کم گرفت.