miss.x0000
عضو جدید
• رئیس جمهور آمریکا هم بشم این مادر ما بازم میاد میگه ... پسرم کاخ سفید رو رنگشو عوض کن سفید زود لک می شه!
• یه احمقی یه درسی رو اختراع میکنه, هزار تا عاقل نمیتونن پاسش کنن...
• دانشمندان هنوز نفهمیدن چرا ایرانیا وقتی یکی از جای دور بهشون زنگ میزنه با داد حرف میزنن!
• ریاضی 1...
ریاضی 2...
ریاضی بشقاب پرنده...
ریاضی چرا نمیخنده...
انتگرال یگانه...
انتگرال دوگانه...
انتگرال سه گانه...
حالا دسسسس دسسس...
انتگرال دس، توابع رقص...
حالا برعکس...
توابع دس، انتگرال رقص....
اون سینوس کسینوسا که دس نمیزنن ایشالا برن زیر رادیکال...
اثرات زیاد درس خوندنه... خوب میشم، شما زیاد جدی نگیرید!
• یه همسایه داشتیم به خانمش می گفت: "منزل". خانمش اومده بود خونه ما پیش مادرم. اومد دنبالش. داداشم در رو باز کرد. آقاهه گفت: "منزل ما این جاست؟" داداشم گفت: "نه، منزل شما ته کوچه است." بنده خدا در همه خونه ها رو زده بود تا منزلش رو پیدا کنه.....!!
• دیشب خواب دیدم حضرت ایوب اومد به خوابم...
گفتم شما کجا؟ اینجا کجا؟
دیدم چشاش پر اشک شد گفت: تو دیگه روی صبر منو , روسفید کردی، بیا این فیلتر شکن جدید رو بگیر!!
• فکر می کنم خدا یه فرشته داره به اسم " بیلاخائیل "؛ هر آرزویی که می کنیم، اون فرشته انجام وظیفه می کنه!
• واسه من اهمیتی نداره که چند سالمه …..
من هیچوقت ناخونک زدن به سیب زمینی سرخ کرده رو ترک نمیکنم!!
• ما تو خونمون سینه خیز میریم تا سماور که کسی نفهمه اگه یکی بفهمه یه سینی چای رفته تو پاچمووون!
گشادی در این حد بیداد میکنه...
• ﻫﻤﻪ ﺟﺎﻱ ﺩﻧﻴﺎ ﻣﻠﺖ ﺩﺍﺭﻥ ﺑﺎ iphone ﻭ htc ﭼﻪ ﻛﺎﺭﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﻴﻜﻨﻦ، اون وقت جی ال ایکس ﻫﻢ ﺗﺒﻠﻴﻐﺎﺕ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻛﻪ ﺭﺍﺣﺖ ﺍﺯ ﺟﻴﺐ ﺩﺭﻣﻴﺎﺩ!! ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺑﻘﻴﻪ ﮔﻮﺷﻴﺎ ﺑﺎ ﺳﻴﻢ ﺑﻮﻛﺴﻞ ﺩﺭﻣﻴﺎﻥ!!!
• داشتم پرینت میگرفتم دیدم اشتباهی دارم پرینت میگیرم اومدم لغوش کنم نشد پریدم کاغذو از تو دستگاه بردارم یهو گرفت کشید تو از اینور من زور زدم یهو پرینتر گفت ززززززاااااررررررت کاغذه در اومد پرینتر خورد شد! ینی از یه پرینتر گذشتم و از یه کاغذ نگذشتم! جالبه بعدش اعصابم خورد شد کاغذه رو پاره کردم ریختم دور...!
• هیچی بدتر از اون نیست که بدونی یکی یه جایی با یه آهنگی به یادت میفته...
و اون آهنگ کلاه قرمزیه: سلام الاغ عزیز حالت چطوره؟!
از بس خر بودی تو اون رابطه ...
• اینقدر که ایرانیها با درخت کاج کریسمس و بابانوئل عکس گرفتن و تو فیسبوک شر کردن، خارجیها نگرفتن !!!!!!
کلا ملت شادی داریم!!
• من نمی دونم این چه جریانیه؟
هر وقت من لب به غذا میزنم بابا کنترل رو میگیره میزنه سر راز بقا. مراحل تولید مثل و تولد خاندان مارمولک ها رو میبینه...
• امروز 500 تومن تو سوپر مارکت کم آوردم یه بسته آدامس از کیفم درآوردم دادم به فروشنده دیدم داره چپ چپ نگام میکنه؛ منم گفتم:هاااااااا چیه ؟؟ روز روز انتقامه!!
• رو سنگ قبر یارو نوشتن: در سن 98 سالگی به دیار باقی شـتافت!!
خو لامصب شتافت چیه؟ اینو دیگه به زور بردن ... والا بخدااا!
• یه سوال تخصصی: جمع “اژدها” چی میشه ؟؟!
جواب:
1 - وای چقدر اژدها
2 - اژدهایان
3 - اژدهایون
4 - اژدهاجات
5 - اژدهاها
6 - اژدهاین
7 - چندین اژدها !!!
نه بچه ها واقعا جمع اژدها چی میشه ؟؟!
• یه صفحه درس خوندم بیهوش شدم ...
میترسم وسط امتحانات برم تو کما!!!
• تو توالت عمومی هم آسایش ندارم من !!! روی در نوشته بود:
سمت راستت را نگاه کن سمت راست نگاه می کردی نوشته بود: سمت چپت را نگاه کن سمت چپ نگاه می کردی نوشته بود پشت سرت رو نگاه کن پشت سرو نگاه می کردی نوشته بودن: کارتو بکن چرا اینطرف اونطرفو نگاه می کنی؟؟
والا با این توالتاشون...!
• یه معتاد داشت تریاک میکشید یهو پلیس میاد میگه بی حرکت، معتاده میگه کو تا حرکت؟!
• خبرنگار صدا و سیما میگه آرامش مطلق در دمشق حاکمه، بعد با جلیقه ضد گلوله وایساده جلوی دوربین!
• لذتی که:
تو رقصیدن و قر دادن تو اتوبوس زمان مدرسه در حال رفتن به اردو بود خداییش, تو هیچ دیسکویی تو دنیا نیست!!
• آمار بگیرید میبینید 70 درصد کسایی که کریسمس تبریک میگن نمیتونن به انگلیسی کریسمس بنویسن ... به سوی همین چراغ قسم ...
• یه احمقی یه درسی رو اختراع میکنه, هزار تا عاقل نمیتونن پاسش کنن...
• دانشمندان هنوز نفهمیدن چرا ایرانیا وقتی یکی از جای دور بهشون زنگ میزنه با داد حرف میزنن!
• ریاضی 1...
ریاضی 2...
ریاضی بشقاب پرنده...
ریاضی چرا نمیخنده...
انتگرال یگانه...
انتگرال دوگانه...
انتگرال سه گانه...
حالا دسسسس دسسس...
انتگرال دس، توابع رقص...
حالا برعکس...
توابع دس، انتگرال رقص....
اون سینوس کسینوسا که دس نمیزنن ایشالا برن زیر رادیکال...
اثرات زیاد درس خوندنه... خوب میشم، شما زیاد جدی نگیرید!
• یه همسایه داشتیم به خانمش می گفت: "منزل". خانمش اومده بود خونه ما پیش مادرم. اومد دنبالش. داداشم در رو باز کرد. آقاهه گفت: "منزل ما این جاست؟" داداشم گفت: "نه، منزل شما ته کوچه است." بنده خدا در همه خونه ها رو زده بود تا منزلش رو پیدا کنه.....!!
• دیشب خواب دیدم حضرت ایوب اومد به خوابم...
گفتم شما کجا؟ اینجا کجا؟
دیدم چشاش پر اشک شد گفت: تو دیگه روی صبر منو , روسفید کردی، بیا این فیلتر شکن جدید رو بگیر!!
• فکر می کنم خدا یه فرشته داره به اسم " بیلاخائیل "؛ هر آرزویی که می کنیم، اون فرشته انجام وظیفه می کنه!
• واسه من اهمیتی نداره که چند سالمه …..
من هیچوقت ناخونک زدن به سیب زمینی سرخ کرده رو ترک نمیکنم!!
• ما تو خونمون سینه خیز میریم تا سماور که کسی نفهمه اگه یکی بفهمه یه سینی چای رفته تو پاچمووون!
گشادی در این حد بیداد میکنه...
• ﻫﻤﻪ ﺟﺎﻱ ﺩﻧﻴﺎ ﻣﻠﺖ ﺩﺍﺭﻥ ﺑﺎ iphone ﻭ htc ﭼﻪ ﻛﺎﺭﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﻴﻜﻨﻦ، اون وقت جی ال ایکس ﻫﻢ ﺗﺒﻠﻴﻐﺎﺕ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻛﻪ ﺭﺍﺣﺖ ﺍﺯ ﺟﻴﺐ ﺩﺭﻣﻴﺎﺩ!! ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺑﻘﻴﻪ ﮔﻮﺷﻴﺎ ﺑﺎ ﺳﻴﻢ ﺑﻮﻛﺴﻞ ﺩﺭﻣﻴﺎﻥ!!!
• داشتم پرینت میگرفتم دیدم اشتباهی دارم پرینت میگیرم اومدم لغوش کنم نشد پریدم کاغذو از تو دستگاه بردارم یهو گرفت کشید تو از اینور من زور زدم یهو پرینتر گفت ززززززاااااررررررت کاغذه در اومد پرینتر خورد شد! ینی از یه پرینتر گذشتم و از یه کاغذ نگذشتم! جالبه بعدش اعصابم خورد شد کاغذه رو پاره کردم ریختم دور...!
• هیچی بدتر از اون نیست که بدونی یکی یه جایی با یه آهنگی به یادت میفته...
و اون آهنگ کلاه قرمزیه: سلام الاغ عزیز حالت چطوره؟!
از بس خر بودی تو اون رابطه ...
• اینقدر که ایرانیها با درخت کاج کریسمس و بابانوئل عکس گرفتن و تو فیسبوک شر کردن، خارجیها نگرفتن !!!!!!
کلا ملت شادی داریم!!
• من نمی دونم این چه جریانیه؟
هر وقت من لب به غذا میزنم بابا کنترل رو میگیره میزنه سر راز بقا. مراحل تولید مثل و تولد خاندان مارمولک ها رو میبینه...
• امروز 500 تومن تو سوپر مارکت کم آوردم یه بسته آدامس از کیفم درآوردم دادم به فروشنده دیدم داره چپ چپ نگام میکنه؛ منم گفتم:هاااااااا چیه ؟؟ روز روز انتقامه!!
• رو سنگ قبر یارو نوشتن: در سن 98 سالگی به دیار باقی شـتافت!!
خو لامصب شتافت چیه؟ اینو دیگه به زور بردن ... والا بخدااا!
• یه سوال تخصصی: جمع “اژدها” چی میشه ؟؟!
جواب:
1 - وای چقدر اژدها
2 - اژدهایان
3 - اژدهایون
4 - اژدهاجات
5 - اژدهاها
6 - اژدهاین
7 - چندین اژدها !!!
نه بچه ها واقعا جمع اژدها چی میشه ؟؟!
• یه صفحه درس خوندم بیهوش شدم ...
میترسم وسط امتحانات برم تو کما!!!
• تو توالت عمومی هم آسایش ندارم من !!! روی در نوشته بود:
سمت راستت را نگاه کن سمت راست نگاه می کردی نوشته بود: سمت چپت را نگاه کن سمت چپ نگاه می کردی نوشته بود پشت سرت رو نگاه کن پشت سرو نگاه می کردی نوشته بودن: کارتو بکن چرا اینطرف اونطرفو نگاه می کنی؟؟
والا با این توالتاشون...!
• یه معتاد داشت تریاک میکشید یهو پلیس میاد میگه بی حرکت، معتاده میگه کو تا حرکت؟!
• خبرنگار صدا و سیما میگه آرامش مطلق در دمشق حاکمه، بعد با جلیقه ضد گلوله وایساده جلوی دوربین!
• لذتی که:
تو رقصیدن و قر دادن تو اتوبوس زمان مدرسه در حال رفتن به اردو بود خداییش, تو هیچ دیسکویی تو دنیا نیست!!
• آمار بگیرید میبینید 70 درصد کسایی که کریسمس تبریک میگن نمیتونن به انگلیسی کریسمس بنویسن ... به سوی همین چراغ قسم ...